Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
😄DDDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

leho94
😄DDD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

RS
<#nyes>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

atika223
Egy kép csak hülyeségbõl.
Tudom hogy nagy kép de hogy látszódjon rendesen.

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

RS
Én már lementem a bunkerba. <#idiota>
Na de egy kép:

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

viktor130
Nincs sajna, mert siettünk és már nem volt idõ :S Pedig az újabb volt meg szebb is 😄

Daf Xf 95 480 :)(Y)

Legolas86
Hali! képed nincs róla, vagy bárki másnak? még gyengébb minõségû is jöhetne akár í-mélbe is, felénk kevés Wábi jár, érdekelne... Elõre is köszikee!

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

Viktor130:A bannerbe a piros Highlineos Scania van amit te fotóztál. A háttérben van egy kék is arról nincsen képed??

Én is már láttam egy Mant az autópályán Pest környékén.

viktor130
Sajnos igen <#boxer><#gun>

Daf Xf 95 480 :)(Y)

Fagyas Trans
Sziasztok. Suliba jövet a buszrol láttam egy konténeres wabist. Most akkor ez beindul neki? Vagy csak pár autója fogja ezt csinálni?

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Fagyas Trans
Hát lehet, csak érdekes. 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

matyi0323
Szerintem defektes volt, aztán raktak rá a húzórol egy elsõ kereket, de ezt csak én gondolom így.. 😄

( velünk egyszer ugyanez volt, azért gondolom.. 😄 )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Kistódi
Nade RS ne offoljunk mert RS nem fog neki örülni...<#idiota><#smile><#vigyor3><#vigyor3>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

tuzfal3
Az nincs is messze...Majd szólok a Zsoltinak azt elleszel intézve<#buck>

Opel Movano 2.8DTi

RS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiskunhalasnál.

Kistódi
Te merre lakolsz?<#crazya>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

RS
Ide sem jött még semmi.

Kistódi
Már mindenhol esett? Debrecent még nem érte el<#vigyor5><#vigyor5>

RS
Itt már be. 😄

Tomika001
Jóó kép! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

tuzfal3
RS, itt már behavazott?😄

Opel Movano 2.8DTi

Fagyas Trans
Estére egy szép képet találtam nektek. 😄

TóNyóóóóóóó
meg erõsített alvázas

luspaydavid
és hogy pontosítsak Highline 😊

The Truck Is My Life

DJKonya
R szériához több fajta motor rendelhetõ mint a G szériához. De a G szériának kisebb az önsúlya és magasabb a motoralagútja.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Az hogy a G szériánál sokkal magasabb a motor alagút!!
Nem lehet felálni benne...

csipa94
Egy kamionos betér Las Vegasban egy kuplerájba. Kifizet 500
dollárt, és azt mondja:

- A legrondább lányt akarom és egy tál kiszáradt spagettit.

- Hiszen ennyi pénzért megkaphatja a legszebb lányt és egy fejedelmi vacsorát is!
...
- Nem kell nekem semmi különleges, csak honvágyam van!

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

sziasztok!
Lenne egy kérdésem a SCANIA R ás a G között mi a különbség? Mert mind a kettõbe van HIGLINER fülke..😮

É saz merre van??

killer1203
Az a kép amit linkeltél róla, az is itt készült ahol élek.

leho94
fake and gay 😄

VERESS 96
Gazdag vagyok xD

leho94
pénzed hol van eme csemegére

Majd akkor ha tudjátok akkor fotózzátok már le légyszí a piros román Scaniat!!
Köszi

VERESS 96
<#idiota>

PttM Fa
hazucc.<#idiota>

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

VERESS 96
hmmm Fornetti mindennap azt zabálok XD 😄 plusz a tgx is jó 😄

Ez nem igaz mindenki látta már!
Csak én nem<#falbav><#falbav>

Az igen!
Jó már neked.
Hátha egyszer én is meglátom,és le is fotózpm!!

scania
Múlthéten láttam!

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

killer1203
Múlthéten láttam hazafele jövet.

94mike
<#idiota> jajaja.D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Az biztos!

Fagyas Trans
Értem köszi. 😊

DJKonya
Csak a felni más rajta.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

MANos Viktor
De szép a TGX! 😊

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Milyen humorosak vagyunk... 😊 xD

Fagyas Trans
Jaj egy kérdés. 😄 A Magnumnak a pótján a hátsó kerék az fordul vagy miért olyan? 😄

RS
Szép képek! <#eljen>