Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
Tudom h topline a nagy fülkés😄D
de így vhogy jobbvolt😄
Scaniaboy: jaja😄 nem lesz annyira új😊 nem adblue-s lesz,szval nemtudom😄
tökmind1..nekem tetszeni fog,ezeréve r-es scaniát akarok😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

R420
<#puszi><#szeret>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Gell97 kolega
<#finom>

DJKonya
<#szeret><#worship>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

De zsír. Kíváncsi vagyok rá!!
Azért sztem a faterod nagyduzzogva csak elfogadja azt az Scaniat,attól nem teljesen új!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2>

luspaydavid
<#vigyor> Képet Képet Képet Képet Képet !!!!! nagy fülkés scaniá = Topline <#idiota>

The Truck Is My Life

94mike
Nem teljesen új sajnos😞 1-2 hónapos azt hiszem,de ezeket csak szájrol hallotam,szombaton személyesen rá kérdezek,ha bennt lesz😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Legolas86
Megjön azonnal képeket :-) Nincs is szebb, mint egy új kamion :-)
Napi hó jelentés: esik, szakad az esõ...

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

94mike
off
fater fõnöke rendellt egy nagy fülkés scaniát..(r-est) és minden úgynézki hogy fater kapja.
és még az idén megjöön!!😄😄😄😄😄😄😄😄DDDDD

RS
Szép gép!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Gell97 kolega
Üdv!
Mai kép:

kgb12
Köszönöm a segítséget!

Manchester United FC

roller460
Fater most ezzel a premiummal jár. <#vigyor2>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

DJKonya
Nagyon megköszönném ha tudna valaki az ügyben segíteni.
Ma raktunk be az autóba egy új nyomástartó szelepet amit Németországból hoztam 37ezerért, természetesen feleslegesen kidobott pénz mivel az autó ugyan úgy nem mûködik.
Nekem/nekünk már több mint egy napos munkánk van benne hogy felkutassuk a bontókat, egyéb oldalakat, felhívkáljuk õket a magasnyomású szivattyúval kapcsolatban, sajnos eddig nem jártunk sikerrel, egy vadonat új szivattyú pedig több mint 600.000ft...egy tenyérnyi szivattyú...
Tehát arra kérnélek titeket hogy aki tud, vagy ismer bontós embereket kérdezzen már rá hogy van náluk ilyen, hatalmas szükségünk lenne rá.
Köszönet elõre is!

Renault Mascott 120dci-be kéne.

djano
Nagyon szép ez a DAf!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Majd április 1.-én 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

DJKonya
Azt kéne<#idiota> de nem szopatjuk õket<#idiota>

Menny be a jelmez boltba, vegyél egy Rendõr egyenruhát, és úgy menjél fényképezni!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

hungaro
Szia! Én november elején rendeltem tõlük, le is írtam egy jó hosszú hsz-be mindent, és javasoltam, hogy kerüljön ki a bannerba de nem került, de azért még egyszer el mondom!
Nekem elsõ sorban úgy indult, hogy nem tudtam megrendelõt le tölteni, mert más oldalra mutatott a letöltési link mikor sikerült nagy nehezen megszerezni onnan már könnyû volt a dolgom, elsõ sorban Én úgy rendeltem meg, hogy voltak azok a rublikák az elsõbe be írtam a jelen esetben az Uniós jelzés számát, ami ha jól emlékszem a 12-es jelzést viseli(+500Ft) majd be írtam a nevet amit megpróbáltam középre igazítani, majd mikor be írtam a betüket(/rublika) akkor a végére az általam kiválasztott "logónak" a számát be írtam ami a 2-es számot viseli! majd ki választottam a belenyomandó betû színét amit ez fölött tudsz kiválasztani(fekete, fehér, szürke)! majd a tábla színét is kiválasztottam és hogy kell-e tapadó korong vagy nem! Már csak a személyes adatokat kell megadni! (1minta=3betû!!)

Hivatás az Életért!

Rob02
Szia!
Én rendeltem már tõlük! A minta számát is oda kell beírni és ha jól emlékszem akkor egy minta 3 karaktert foglal el!

Cindas

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Hesston
Errõl a géprõl nem tud valaki valamit?😄
Még tavasszal lõtem Bécs felett egy benzin kúton..

Új nick :D Jéé de laza :D

kgb12
Szép napot mindenkinek!
Lenne egy kérdésem hogy valaki már rendelt névtáblát a Convoy Truck Shopból,mert elakadtam az igénylõlapnál ahova a nevet kell írni rublikák oda kell írni a minta számát is ugye?Válasz elõre is köszönöm!

Manchester United FC

luspaydavid
Azért egy ilyet itt is megnéznék 😄

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Egy kicsi karácsonyi hangulat. 😄 Hó volt mégis kamionnal jött a Mikulás. 😊

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

tuzfal3
köszi

Opel Movano 2.8DTi

luspaydavid
Osztrák autópálya oldala ha jól veszem ki.
Autobahnen - und Schnellstraßen

The Truck Is My Life

tuzfal3
Valaki tudna nekem mondani egy olyan oldalt ahol külföldi autópályákról vannak információk? pl lezárás a havazás miatt.Ausztria kellene.Elõre is köszönöm.

Opel Movano 2.8DTi

luspaydavid
Haver képei enyémek már nincsenek meg :S

The Truck Is My Life

luspaydavid
Már láttam nálunk is volt 😊

The Truck Is My Life

varsanyi92
Igen <#wink>

Még szeptemberben Dombóváron, mondjuk félhomály volt, meg kocsival voltam, csak futó pillantás volt.

Tomika001
Jó kép! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Legolas86
Most találtam, valaki látta már élõbe?

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

luspaydavid
De szép 😊

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Szép kép.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

leho94
szép

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

RS
Estét!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
én 200 ért vettem németbõl hozott kis "makett" eket 😄

The Truck Is My Life

Legolas86
Békéscsaba -Csaba Center -1. emelet hetet7 akármi a neve 😄 1:87 arányú több is van... Lehet, h szombaton veszek egyet :-p újra élem gyerek korom, és majd rakok fel képet róla :-D kis egyszerûek, szal semmi elektronika meg ilyenek... 2-4 ezer huf, nem drága...

luspaydavid
he 😄

The Truck Is My Life

Hol van ilyen bolt?<#conf>

RS
Az mondjuk érdekes lehetett. 😄

DJKonya
Nekem volt olyan hogy fényképeztem egy Mercit, és a sofõr azt hitte hogy KPM-es vagyok vagy valami...iskola táskával a hátamon<#idiota>

Gell97 kolega
nekem dudáltak 😄

luspaydavid
Én mindig megnézem ülnek vagy fekszenek-e benn 😄

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Multkor közelröl fényképzetem volna egy kamiont és a soför rámkiabál hogy ez nem modell nem kell fényképezgetni... Azóta nem merek nagyon fényképzeni. xD

DJKonya
Ez betegség, nem tudsz mit csinálni vele<#idiota> Bár a lányok többsége meg sem szólalhat<#idiota> Mikor együtt voltam exemmel és láttam valami csinos kamiont parkolni, egybõl fénykép meg minden<#idiota> Na meg én olyan vagyok ha ott a sofõr és látom rajta normális, általában szóba is elegyedek velük<#idiota>

Legolas86
Az elõzõ is "sikert aratott", hát kaptok még egyet :-p

és még mindig szakad az esõ...
Jujj, tegnap beszabadultam egy játék boltba! Barátnõm alig bírt kirángatni :-p tele volt Scania R és T, valamint MAN kamionokkal... Aszonta, h kapok egyet karácsonyra :-p vesz a keresztfiának is és akkor játszhatunk együtt :-D XD

DJKonya
Legnagyobb tömegre gondoltam...

94mike
Én a személy autót montam..jah😄
kamionon meg majd a goré gondoskodik...
de ált.azokon 4 évszakos van. a leg szarabb😄