Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de így vhogy jobbvolt😄
Scaniaboy: jaja😄 nem lesz annyira új😊 nem adblue-s lesz,szval nemtudom😄
tökmind1..nekem tetszeni fog,ezeréve r-es scaniát akarok😄D
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Azért sztem a faterod nagyduzzogva csak elfogadja azt az Scaniat,attól nem teljesen új!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
The Truck Is My Life
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Napi hó jelentés: esik, szakad az esõ...
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
fater fõnöke rendellt egy nagy fülkés scaniát..(r-est) és minden úgynézki hogy fater kapja.
és még az idén megjöön!!😄😄😄😄😄😄😄😄DDDDD
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Ma raktunk be az autóba egy új nyomástartó szelepet amit Németországból hoztam 37ezerért, természetesen feleslegesen kidobott pénz mivel az autó ugyan úgy nem mûködik.
Nekem/nekünk már több mint egy napos munkánk van benne hogy felkutassuk a bontókat, egyéb oldalakat, felhívkáljuk õket a magasnyomású szivattyúval kapcsolatban, sajnos eddig nem jártunk sikerrel, egy vadonat új szivattyú pedig több mint 600.000ft...egy tenyérnyi szivattyú...
Tehát arra kérnélek titeket hogy aki tud, vagy ismer bontós embereket kérdezzen már rá hogy van náluk ilyen, hatalmas szükségünk lenne rá.
Köszönet elõre is!
Renault Mascott 120dci-be kéne.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nekem elsõ sorban úgy indult, hogy nem tudtam megrendelõt le tölteni, mert más oldalra mutatott a letöltési link mikor sikerült nagy nehezen megszerezni onnan már könnyû volt a dolgom, elsõ sorban Én úgy rendeltem meg, hogy voltak azok a rublikák az elsõbe be írtam a jelen esetben az Uniós jelzés számát, ami ha jól emlékszem a 12-es jelzést viseli(+500Ft) majd be írtam a nevet amit megpróbáltam középre igazítani, majd mikor be írtam a betüket(/rublika) akkor a végére az általam kiválasztott "logónak" a számát be írtam ami a 2-es számot viseli! majd ki választottam a belenyomandó betû színét amit ez fölött tudsz kiválasztani(fekete, fehér, szürke)! majd a tábla színét is kiválasztottam és hogy kell-e tapadó korong vagy nem! Már csak a személyes adatokat kell megadni! (1minta=3betû!!)
Hivatás az Életért!
Én rendeltem már tõlük! A minta számát is oda kell beírni és ha jól emlékszem akkor egy minta 3 karaktert foglal el!
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Még tavasszal lõtem Bécs felett egy benzin kúton..

Új nick :D Jéé de laza :D
Lenne egy kérdésem hogy valaki már rendelt névtáblát a Convoy Truck Shopból,mert elakadtam az igénylõlapnál ahova a nevet kell írni rublikák oda kell írni a minta számát is ugye?Válasz elõre is köszönöm!
Manchester United FC
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Autobahnen - und Schnellstraßen
The Truck Is My Life
Opel Movano 2.8DTi
Még szeptemberben Dombóváron, mondjuk félhomály volt, meg kocsival voltam, csak futó pillantás volt.

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
és még mindig szakad az esõ...
Jujj, tegnap beszabadultam egy játék boltba! Barátnõm alig bírt kirángatni :-p tele volt Scania R és T, valamint MAN kamionokkal... Aszonta, h kapok egyet karácsonyra :-p vesz a keresztfiának is és akkor játszhatunk együtt :-D XD