59456
-
ScaniaBoy #48875 J? kép lett!! Szép kis Scania. Megçri fot?zni... -
#48874 Mi a zene cime nem tudjatok? -
nenus #48873 [center][b] Utálom az ilyen szar időt mint ami az utóbbi időben van :-/
De leszámítva az időt, a kamion:
-
#48872 Valami ilyesmire gondolok én is.... Ilyet nem lehet csinálni! Se autópályán se sehol máshol! -
#48871 Értem, gond egy szál se! -
#48870 hát nem nagy pót mert régen ezzel kavicsoztak, aztán tettek rá magasítót most gabona..magyarból kukorica bresciába vissza koper onann meg szója győr mellé. -
#48869 Én is az első utamon a tájat nézném. :) Egyszer hátha bekövetkezik, bár nincs rá esély :(.
De amúgy nagyon szép kép, attól függetlenül, hogy csak egy. -
ScaniaBoy #48868 Azt hittem hogy valami nagyobb gabonás póttal mentetek. Mit vittetek? -
vajo #48867 Ott csuknám be, és egy 10 évig nem kapna jogsit a gyerek, a faterjáét pedig bevonnám 20 évre, azt akkor majd elgondolkodik, hogy csinál-e ilyent!!!! -
#48866 te én nemtom nem sok közöm amerikához:D -
amúgy amerikába van vezetési idő ? mert már 2 verziót is hallottam . Egyik azvolt , hogy van nekik is persze , de 16 órás . A másik azvolt hogy nincs .. most akkor hogy van ez ? -
#48864 Jó is az a hely. :) -
#48863 két kamionnal mentünk,mind kettő ilyen csak haverén most nem volt spoiler:)
-
ScaniaBoy #48862 Nagyon szép Scania
És arról a gépről nincs amivel mentél?? -
#48861 meghát nekem első utam volt érted ezért konkrétan a tájakat lestem személyszerint:) de legközelebb odafigyelek majd másra is:P
itt a kép amugy -
#48860 igen csináltam pár képet de csak egy kamiont kaptam le mert kurva nagy köd volt egész nap, sőt mind a 4 nap:S -
#48859 Nem hiába, a Trigósok előszeretettel járkálnak Koperba.
Egyébként ha jól emlékszek, fotókat ígértél. -
#48858 te amiket szoktál fényképezni a potós gabonás man,meg scania kékek, tegnap sokat láttam koperba:D -
#48857 Találtam pár régebbi képet... :)
-
#48856 SI-FU TRANS KFT. hol kaptad le a képet?:D -
#48855 én is toltam így .. -
#48854 az én faterom is silózik, a Révész-nél... egy időben átakart menni a Silo Tank-hoz, de végülis nem ment át...nekem így jobb, mert így ki tudok vele menni :D -
#48853 Értem... És köszi Apám is silózott a PRS-Team-nél egy mercivel utána meg volvo-val most ponyvázik annak a cég főnökének a fiánál... -
#48852 Kozák-Trans-nál. :)
Fasza masinák! -
#48851 Akkor még 3 kép...
Bigy: Melyik cégnél dolgozik?
Kollégájával... (mind 2 alatt egész gyönyörű hangú kipufogó)
őő lenne az...
3 jó fenék...
-
#48850 Tudom de akkor is hasonló! -
#48849 Silo nem tartály... -
#48848 Hát szerintem Ez valahogy hiányzott az életemből. -
#48847 Ilyen Scania-t már én is láttam románba. :)
#48844: A traktorosokat minden kamionos szeretni főleg amikor a vezetési időből van még 20 perc.
#48846: Az a Scania és még tartályos is. -
#48846 Azigen azt hittem először faterom az... Full ugyan ilyen csak a kerék másabb, Meg annyi hogy van rajta egy ILKW-SPED felirat...
Akkor már 2 kép Olaszból két ünnep között...
2 Gyönyörűség...
-
Hát mit is mondjak nem tudom... inkább nem mondok semmit :D -
Sóschips #48844 Hát kb:S..ez olyan mint az automata váltó nekem:D..én jobban szeretem pakolni a sebességet:)...meg kb valahogy az ilyen cikkek,stb enyhén beszaratnak,hogy pár év múlva mi lesz?vezetned sem lehet meg semmi,csak beülsz,elmondod hogy hova akarsz menni és elvisz az autó:S...na én abba a korba már élni nem akarok,inkább járok gyalog vagy biciklivel:DD
Májkül velünk is volt már egy csomószor olyan,meg hát a traktorosok a kedvenceinkxD -
SzabyV8 #48843 Perszehogy működik a G SCAN az múlt heti kép az M1 ről -
#48842 Akkor a román wabi most örül. -
#48841 PttM Fa levele:
Üdv. Kamionok topikba szolj hogy NINCS VÉGE AZ EDY LOGISTICSNAK!
Fater ott dolgozott és 2011 be elvesztette a külföldi fuvarokat.
Itt romániában nyomják az ipart rendesen.
én kivagyok bannolva szal. nem tudok irni:)
Köszönöm előre is. -
#48840 És én idejárok tanulni...
-
#48839 2007-es a videó amibe van :) -
ScaniaBoy #48838 Szerintem nem. Én igaz kevesebbet de szoktam látni az autóit. A héten meg egy G420-as Scaniat láttam -
nenus #48837 De régi kép lehet :D Ez az alváz már meg sincs :)
De am köszi a képet. Jól jött 1 friss kép a nijhofról :D -
#48836 Szerintem ezek már az unalomtól nem tudnak mit csinálni.
Csak ilyeneket kitalálni.