Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
degyönyörû<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

atika223
Apám sose ékeli ki xD

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

luspaydavid
Még egy Sanya 😄<#eljen>

The Truck Is My Life

RS
Jó kép!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

tuzfal3
+fav 😛

Opel Movano 2.8DTi

hungaro

Hivatás az Életért!

luspaydavid
De ne felejtesd el <#idiota>

The Truck Is My Life

PttM Fa
Csókollak százszor de nem most majd máskor!<#puszi>

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

luspaydavid
Parancsolj <#wink>

The Truck Is My Life

PttM Fa
Kérhetnék egy videót arról hogy a pótkocsit hogy kell le illetve fel akasztani a nyeregre?
Köszönöm elõre is.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

TruckerDave
Mostanában pont nézegettem jelenik-e meg az új rész, de nem. Nem nézem két napig meg is jelent.

luspaydavid
Találtam õket, de szerintem PhotoShop vagy más kép szerkesztõ.

The Truck Is My Life

Luspy melyik programmal csinálod ezeket a képeket, nagyon király!!!így tovább

leho94
pont tegnap nézegettem ezeket😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

luspaydavid
Egy kis Nézni való 😊

És egy kis olvasni való 😊
Egy kamionos naplója 21.

The Truck Is My Life

<#worship>

Tomika001
<#szeret><#eljen>
#46276: <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Sziasztok!
Apum csinált egy képet Hollandba gondoltam felteszem ide! 😄

Kistódi
De durva am fasza<#gonosz1><#gonosz1>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

luspaydavid
<#hawaii>

The Truck Is My Life

DJKonya
Új raktárban, rámpán.
Elég szar kép lett... na majd a fényképezõvel

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

leho94
<#szeret>

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
Ez tök jó kép 😊

Ittvan nagyba

The Truck Is My Life

RS

luspaydavid
Nem kamiont ?

The Truck Is My Life

leho94
velük éjszakázott fater valahol románba még ezelõtt, aztán egyszerre indultak onnan nem sokkal fater mögött jöttek 😄D este még nagy volt a szájuk hogy így járnak görögbe meg úgy stb..😄

luspaydavid
Csak "koncepció" de szerintem a MAN és a Iveco közül az utóbbi szebb.

The Truck Is My Life

Én ezt a kamionmentõt pár napja láttam Retek klub híradóba csak akkor nem tudom már mit mentett.

djano
Tegnap elvittük apát Hajdúszoboszlóra

Szerintem az az új Ivco nagyon csúnya.

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

leho94
nem néztem😄D

luspaydavid
Ott a H matrica az elején 😄

The Truck Is My Life

leho94
ez magyar lehetett? mer fater pont akkor jött 3 gartneressel románból

DJKonya
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem az eddigi koncepciók közül, ez tetszik a legjobban.
Iveco Glider

DJKonya
Hát nyilván egyes helyeken egy autópálya vagy egy fõútvonal akár órákkal is lerövidíthetné a menetidõt. Én egyetlen autópályát látnék indokoltnak, a 4-es fõutat leváltani egy autópályára, mert az egy életveszélyes útvonal, többre nincs szükség. Inkább most vigyék ki az M3-ast Beregdarócig amit tudtommal már el is kezdtek, illetve az utak minõségére kéne, de keményen rágyúrni.

Legolas86
Áh! elemembe vagyok, bocsi a dupláért, de akkor még ott van Szegedrõl Miskolcra húzhatnánk egy piros vonalat közel egyenesre... Szarvas-Fegyvernek-Tiszafüred közelségében elhaladva... XD Költöm ám a milliárdokat képzeletben :-p No de nem jogos???

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

Legolas86
Az ilyen dolgok fájnak:

Nézzétek meg a környezõ országok úthálózatát, kiemelném Romániát! Na most nézzétek meg pl Békés megyét!
Mé nem lehet össze kötni:
Debrecen-Békéscsaba-Szeged-Pécs
vagy
Gyula/Román határ-Békéscsaba-Szarvas-Kecskemét-Dunaföldvár-Siófok-Gyõr... sorolhatnám még, de inkább:

Igen, jól látjátok, unatkozok :-) XD

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

imihaver
Nem semmi. <#szomoru1>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

RS
<#szomoru1>

Legolas86
Ajisten!
Faszikám jól megjárta:
Kamion mentés - Amcsi kamionmentõvel Békés megye - Murony
Ízelítõ:

RS
Ezt próbáld meg újból...

Sziasztok!
Kérhetek egy kis segítségek??
Honnan tudom le tölteni a C-kategóriához a Munkavédelem és a Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek számitógépes teszteket??elöre is köszike a segítséget.
Gell97 kolega
<#szeret><#finom>

R420
<#szeret><#puszis>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

imihaver
Gyönyörû! <#eljen>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

leho94
szanaszét utaznám 😄

Tomika001
<#szeret><#eljen>
#46243: Fasza! <#eljen><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

luspaydavid
<#szeret>

The Truck Is My Life

RS
<#hawaii>

leho94