Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Truck Is My Life
Imihaver és Kis Bigy köszi 😄
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
ui: beállt az egész kaposvár,faterom most ért haza,és monta h TELEVAN 😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
piros iveco faterom kollégája,és egyben osztálytársam apjaxD
Kérikoma😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
The Truck Is My Life
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
ugyhogy csumcsa :$
Hétfõn hajnali 5-re ment fel Budaörsre 9 órára odaért Sopronba. Hétfõn 9 órakor nincs kamion gabona felrakón???<#conf>#conf><#conf>#conf> Kb egy óra alatt megpakolt papírok minden.
Kedden reggel 9-kor õ rakott le elsõnek Olaszban és mire átért a felrakóra (Maranelloban pakolt le fõl) mikor odaért már az udvaron várta 3 targonca az udvarra kipakolva egy teljes kamionnyi mûanyag virágcseréppel xD És tegnap délben pakolt le magyarban és vissza is rakott ma már kint van.
Szóval ilyen tényleg csak a mesében van hogy egy sofõrnek ilyen pik-pakra kijön a hete.
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Ez már eladott autót,
De jogos,régen Paconsa volt,dolgoztak Magyar sofõrök is itt,egy néhányan.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
Egy cégtõl voltak??

The Truck Is My Life
(bocsi a képminõségért és hogy nagyobb felbontásuak,csak hogy látszon valami)
V8 580
The Truck Is My Life
Ez fáj xD Minek ékeljem ki ha ki akarok a pótkocsi alól állni? xD Meg amúgy is... Mér a vontatót ékeljem? xD
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/