59456
banner
  • 94mike
    Hár..nem tuning kipufogó van rajta,az a hsiszú ami kijön oldalra..hanem asszem a dobbal csinálltak valamit még régebben,és azért van neki olyan gyönyörű mély hangja..:D a fehérnek már nincs olyan hangja:S
    diffúzor? nemértek hozzá:D
    de a fehér fapados,a zöld meg a magakorában full extrásnak számított,központi záras..( de sztem az utolag lett benne) stb..
  • Blum
    Sport dob? :D
    Diffúzor nincs rajta?
  • 94mike
    Sziasztok srácok:( apunak ma monták..hogy eladják a zöld mant:(
    és a fehérre kell átüllni...
    ha kell,töltök fel képet arrolis..de az sokakl szarabb,kinézetreis,működségilegis,meg azon nincsen sport dob..mint a zöldön:( csak a pótja jobb:(:( és a zöldel tanulltammeg kamiont vezetni..
  • rapi9
    Azért egy egy hétvége alakalmával azért elvannak a sofőrök,vagy egy kompót alatt a magyarok mindig összeverődnek ha vannak.
  • leho94
    hát ami itt felénk megy... multkor szomszédnak elvágták a kábeleiet mert tudták hogy az napra jó fuvarokat kapott... ez csütörtökön volt, nem hogy segítenék egymást, még keresztbe is tesznek a másiknak hogy neki nehogy összejöjjön már valami
  • Tinka123
    A "menny, menny, menny" szlogen a Német pályára igaz meg az északi részre...Délipálya még 3 évvel ezelőtt is ilyen volt, a kolégák segitik egymást, nem az van hogy a Török segíti a Magyart, miközbe a másik magyar kolega meg hátradőlve végignézte a kerékcserét, a Török jött oda egyre nagyobb vasakat hozott hogy meglazuljon az anyacsavar...Délen barátságosak az emberek, legalábbis ha te is olyan vagy, nem amolyan Wabi style 2 perc beszélgetés után beülünk UPC-zni -.-", nem utána még összeütünk egy kis kajcsit, meg mennek a sztorizgatások, annak még van hangulata.
  • vajo
    D még mennyire más. Akkor még mondhattuk, hogy a kamionozás egy jó hobby, de ma már a rohanó világban csak a pénz hajkurászásról szól. Menny, menny, menny... Akkor meg összejöttek a kollégák, öten, hatan főztek, söröztek a pihenőidőben....kurVajo volt anno. :D
  • thomson002
    Szép képek vannak az oldalon!
    Nekem ez jön be a legjobban :

Forrás
  • leho94
    kicsit más világ volt:D
  • tomi0113
    Köszi!
    Egész jó kis autó. :D:D
    #48983:
  • luspaydavid
  • Gerypapa 95
    űű micsoda paripák , jó lehetett még ilyenekkel csapatni :)
  • vajo

Alpok... :D

• thomson002
    Jó képek !
    am milyen a merci ?
  • tomi0113
    RS, Kis Bigy köszi! :)
  • Tomika001
  • sox79
    Imihaver! Nem ismerős??
  • RS
  • tomi0113
    Jaja, nekem is az a kép tetszik a legjobban... :D
  • luspaydavid
    Jól áll neki a hegység és a hó. :D
  • tomi0113
    :)
  • 94mike
    bite:P
  • tomi0113
    Danke! :D:D
  • luspaydavid
  • DJKonya
    Hát amit mondtam hogy ponyvásat béreltünk, azt vezettem akkor de az nem húzott annyira, mondom biztos ennyit tud. De tegnap hogy vezettem ezt, 2.-ba 3.-ba oda léptem neki, hát az arcomra fagyott először a mosoly és kb ennyi volt a reakcióm "a qva anyját"
  • ScaniaBoy
    És n étem nem lehet megnézni vagy valahol?
  • tomi0113
    Köszi Tökleves. :)
  • tuzfal3
    Amikor álltunk a német határon Parndolf előtt, apám elfelejtette hogy ennek a kormányban van a duda... rákönyökölt a kormányra és kb negyedóra után amikor már én is felkeltem szóltam neki hogy jó lenne ha lemászna a kormányról.

Amúgy ez így van ennek semmi sem akadály. Bécs után van az a szép kis emelkedő ill. lejtő, ott rakottan előztünk üres Craftert...szegény Boxer nyöszörgött hátul a súlytól de úgy húzott hogy azt nem is hittem el...Az egyetlen dolog amit sajnálok benne hogy a tervezők elcsúfították a legnagyobb dobozt azzal hogy annyira meredek elől a tető...
  • R420
    Szépek!:)
  • tomi0113
    [center]Sziasztok!
    Az ígért képek. :):)

A péntek reggelünk már jól is kezdődött, ugyan is rakodás előtt egy defektet kaptunk... :S
    És ez a pótkerék!!!!

Ez a 2 kép pedig az Alpokba készült. :D

(Bocsi a sok képért!)
  • Gerypapa 95
    ja ezt nem tudtam hogy bérautó , én kérek elnézést . ( láttam a fotókat hogy a turbó nyugdíjba ment , de azthittem ennyire jól megy a szekér hogy most vettétek ) ezzel sokat elárultál a motor állapotárol :)
  • Sóschips
    Nevelőfaterom meg nem rég vett új mastert,azt hiszem 2,5es motor van benne,az is 9 lityit eszik.És az is a hosszabbított..majd ha kell megpróbálok képet csinálni róla:D
  • DJKonya
    Hát vissza fele olyan 2 tonna áru volt rajta. Nem tudom igazából mennyit kéne neki ennie, hát bérautó...a bérautók meg hálásak. De ez még mindig jobb mint mikor a Japán ment tönkre, akkor is egy 3.0-es Ducatot béreltünk, csak az ponyvás volt, a hajam égnek állt mikor megláttam a 15 literes átlagot, de azon lehetett érezni hogy nincs már benne erő...
  • Gerypapa 95
    hát akkor ez bizony egy gázolajtemető ! nekünk a kis 1,9-es Trafic méghozzá a long megpakolva áruval sem eszik sokat . na most nem tudom te mit szállítasz vele , nekem apa kereskedő . Gillette-vel foglalkozik és más illatszererekkel . annak is van súlya de még eddig soha nem volt 9 kiternél több a fogyasztása . pedig ő tényleg használja .. és nem pályán ! tudod egyik boltból a másikba...
  • DJKonya
    Hát figyelj nem tudom, Debrecenből jár egy ugyan ilyen 160 lóerős Ducato, most volt egy hónapig betegszabadságon az autó mert motorproblémája volt, csak annyit hozzá kell tennem hogy az óra majdnem a 700.000.km-t veri! Este oda vissza tempomattal 120-al mentünk, odafele mutatott 9.7-es átalagfogyasztás, vissza fele meg 11.8-at. De az biztos hogy se üresen, se rakottan nem akadály ennek semmi Reggel olyan jót aludtam benne még vártam a futárokat, állófűtést belőttem, rövid ujjúban voltam de 10-perc után visszább kellett tekerni a fűtést, ráadásul a fülke is nagyon jól tartja a meleget!

• Tomikahh
    Szépek,de sztem a sárga a legszebb...
    © ScaniaBoy - Köszi a képeket..Ma láttam egy autos müsorba mutatták be,kb ugy 20 percet beszélt rola a tulajdonos,elmondta h mennyibe kerult eddig és hogy még mennyit akar rá költeni..és a háttérbe volt egy csomo piros ,,fapados,, highline scania nem tom h Edy-s?
    megmuttatta a tag a belsejét is meg minden részletet megmutatott és elmondta hogy az alkatrészeket honnann hozta be..

• Sóschips
    Volt má?

Elég faszán megoldották a hátulját:D
  • Tomika001
    Szépek főleg a piros meg a sárga!
  • ScaniaBoy
    Itt van egy. Tudsz rá közelíteni is ha akarsz.
    Ost transport

Itt még van egy jó pár kép,esküvös is.
    A többi kép
  • Blum
    Hóban fain volt :D
    (Kár,hogy csak 20km-t tudtam vele menni...:( )