Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szász Trans-os Traki
Bernáth-os.
Bihari Trans-os.
Green Trans-os.

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
#46732: Biztos hogy az összes VAEX-es gépnek a pótja tele van lámpával!!!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
Sötétedett,ködös,havas,szürke idõ volt... hát itt az eredménye.. <#levele>#levele>

Biztos elnézte a lehajtót.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Opel Movano 2.8DTi
к.ιηтнуα.

Na találta pár Peveces képet..ezek 2008. nyarán készültek,,ekkor még megvolt a cég. 😉
Bocsi a kép minõségért,nem szokásom ilyenekkel bombázni a fórumokat,de menet közbeni és hát retkes volt a szélvédõ... <#falbav>#falbav>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Amugy ti tudtátok, hogy a Pevec becsõdölt?
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Ubul: fasza képek!
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"