Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tuzfal3
Mi a jó ebben a kamion elõzési tilalomban? Elvileg az értelme az lesz hogy ne akadályozzák a forgalmat...De épp ez az, most nem 1 kamion kell végig elõznöd hanem 6-7darabot<#wilting> Most komolyan, normális aki kitalál ekkora baromságot?

Opel Movano 2.8DTi

TOPLINE
Ja tudom én is sokat járok arra személyautóval is de még el nem éred Hatvant se érzem hogy sokat fognának a forgalmon. De lehet hülyeség amit most leírok de ez azok miatt a kollégák miatt is bejöhetett akik lusták levenni a tempomatot ha ráelõz valaki aztán mennek ott tényleg percekig aztán valami illetékes ezzel sokat találkozott és most megtette a lépést ellene.

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

DJKonya
Régebben is ellenõrizgették ezt, az M3-ason mikor még csak Gödöllõtöl volt elõzni tilos Pestig, a rendõr szépen beállt a külsõ sávba 80-al a kamionok pedig szépen mögötte...
Most meg hogy már Hatvantól tilos elõzni...
Bár mi még ebbe nem esünk bele, ha januártól bejön ez a szar, mert mással nem tudom illetni, mi még a 6.5 tonnánkkal vígan elõzhetünk...bár lassan lehet hogy ismét súlycsoport váltásra kerül sor, akkor már nem ússzuk meg.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

TOPLINE
Hát ez jó lesz így akkor lesz már annyi rendõr majd mint a szemét

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

roller460
Mondjuk ezt is meg tudom érteni... úgy sem tudnának semmit csinálni a rendõrök,ha elõz folyamatosan 100 kamion..viszont azért ha mindenki tudja ,hogy mivel járhat nem biztos ,hogy elõzni fog ... <#confused>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

DJKonya
TOPLINE
Na errõl a jogsi elvételrõl én még nem hallottam de akkor nagyszerû

roller460
Na ja... amúgy ezzel nem csak a vezetési idõd, meg az idegeidet b@ssza el,-fel.. hanem ezáltal a fizetésed is keményen csökkenni fog.. azért nem mind egy ,hogy egy nap eltudsz menni a magyar szakaszon 300-400 km-ert vagy mondjuk jobbik esetbe 450-600km-t... <#falbav>

amúgy ez már várható volt,hogy elõbb utóbb ilyen szabályt is bevezetnek... csak vártuk,hogy mikor... meg hát szokás szerint mindig a kamionos a hibás..az meg se fordul a fejébe,hogy ilyenkor télen is a személyautósok fogják vissza a kamionosokat nem pedig fordítva... az Érd-i dombnál is ment volna felfele a kamion ugye egy kisebb lendületbõl csak hát elõtte az 500 kg-os kocsi csúszkált a jégen,hóban a kamionnak lassítani kellett és nem tudott felmenni a dombon... aztán hát jó hogy meg fogja a forgalmat. <#levele>

DJKonya
Ezt hatalmas marhaságnak tartom, mármint ezt az elõzni tilos dolgot.
Viszont azt hogy a követési távolságot szigorúbban ellenõrzik azt viszont támogatom. Csak a büntetés nem méltányos szerintem, hogy akár a jogosítványodat is elvehetik ezért.

94mike
Faterom válasza erre: jah..mi nem elõzhetünk,személyautósok utolse érnek😄
( ésam,van benne valami,némelyik annyira cammog:S hogy mire jóez,majd ha mindenhonnan késnifog az áru,majd el gondolkoznak ezen,egy nap alatt hány kilómétert mehetünk majd?? ha nem elõzhetünk?pff tiszta fasság)

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

TOPLINE
A belsõt meg húzza vissza 60-ra hagy haladjon a személyautós<#eplus2>

roller460
Külsõ sávban minden hol legyen 90km/h a minimum a belsõ meg le van sz@rva.
A kamionokat ne tartsák fel a többi nem érdekes. 😉 <#idiota>

Hát nekem ez a fos nem indítja el...

TOPLINE
Hát ez amúgy tényleg gyalázat lesz CB-n hallgatóztam és ott is nagyon nagy baromságnak tartják és mindenki szidja aki kitalálta. Én amúgy ha már bevezették akkor azt is tiltsák meg h aki nem tud legalább 80-at menni az fel se menjen a pályára és kész. Amúgy meg majd itt is az lesz mint az M0-áson, hogy ha egy valaki elbambul akkor összemennek vagy 20-an és fél napokra lebénul a pálya fõleg most ebbe a szar idõbe szal gratula az ötletgazdának.

Gerypapa 95
teljesen jó az ötlet , vegyék is át a Nyugati illyetve a Déli szokásokat !! ez teljesen korrekt is lenne ha nem 2 sávosak lennének a pályák 😄 amúgy pedig mint olvashattad minden 8. baleset a kamionosok miatt van ! így legalább nekik sem lesz akkora para ! nem hogy örülnél neki 😄

R420
<#eljen>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Szobi30
<#falbav>
tegnap jött haza fater, és mondta, hogy a belsõ sávban csak kamionok mentek...a külsõben meg 50-el mentek a személykocsik...majd ha lesznek több kilométer hosszú kamionsorok, majd akkor elgondolkoznak rajta, hogy nembiztos, hogy ez jó ötlet volt...

egyébként pedig annyira mondják, hogy így kevesebb baleset lesz...épp az, hogy a kamionok kicsit lassították a forgalmat...így most a belsõ sávban majd repkednek a személykocsik 180-200 al, és majd ha egy kettõ kicsit elbámészkodik és lesznek majd sokkal nagyobb balesetek mint eddig, majd akkor elgondolkoznak rajta, hogy lehet, hogy jobb volt amikor inkább vártak az ilyenek is 1-2 percet amíg egy kamion megelõz egy másikat, mintha 200al repkednének... :/

meglátásom szerint ez egy kibaszott nagy hülyeség...

www.szobi.picturepush.com

luspaydavid
Megtiltják a kamionoknak az elõzést Január 1-tõl. "Kényelmesebbé, biztonságosabbá, eljutási idõk csökkenek"
na ja ez szép és jó de ha bejön eléd egy Lada és 70-80-al megy ?!
Videó

The Truck Is My Life

Tomikahh
jaja én is ugy olvastam..

Subaru Impreza & Hummer

luspaydavid
Jók <#eljen>

The Truck Is My Life

imihaver
Jó képek! <#eljen>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

RO, írták a lánglovagokon is...
Amúgy jó képek!<#eljen>

sovatalevi
HR....ha jol latom :|

Par mai kep :

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

<#idiota><#idiota>

luspaydavid
😄

The Truck Is My Life

DJKonya
Azé' nem tört össze.

Tomikahh
román kamion

Subaru Impreza & Hummer

jaja láttam a fehér R-es

Tinka123
: D ?

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

DJKonya
^^

Tinka123
RGtruckz on fentvan, most lusta vagyok itt linkelgetni...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

DJKonya
Én is arra gondoltam.

Milyet vettek??

Falkon
Én az oldalt lévõ aláfutásgátlóra gondolok. Ahol a raklaptartó szokott lenni.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

DJKonya
Az aláfutásgátlót az orrával még megtúrta, de akkor is szépen legyalázta.

Falkon
A pót kerekei elõtt, az a vas is megvan hajolva. De lehet csak jég.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Tinka123
Most vettek egy újabbat sztem azért adták el ezt 😊...

Konya: Tényleg fura egy picit, najó nem nagyon fura :S

DJKonya
Kicsit off, de ezen el csodálkoztam.

Ez ment bele? ki tört a lámpa búrája

A Fiat kuka...a sofõrt kórházba kellett szállítani

Már az 530-ast is árulják
Scania 530 Kovács

DJKonya
FujiFinepix S1600

Szobi30
milyet vettél?

mert énis venni akarok majd valamit...😊

www.szobi.picturepush.com

DJKonya
A hó az még hagyján de a hideg...ezzel az autóval fordultunk 3szor mert csak a szomszéd faluba kellett menni(2km) és hát mivel én vagyok a legfiatalabb, irány a platóra...<#idiota>

Jó képeket csinál amúgy, csak ki kell még tapasztalni mert ilyen gépem még nem volt<#smile>

roller460
Elég szép képeket csinál az új géped.! 😊

Biztos jó volt költöztetni ebbe a nagy hóba 😄

DJKonya
Költöztetés -18 fokban...
Az új géppel készült képek 😛

roller460
Múltkor megkérdezte,hogy mi célból fotózgatok meg stb.. <#kerdes>
Aztán beszéltünk egy jó fél órát amíg állt a sorba a cukorgyárnál. 😊

csipa94
71es Gyulust ismerem,itt lakik az utca végén😄

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

roller460
Köszi.! <#hawaii>

Tinka123

Tinka123
Az csak egy dolog, vmivel el kell indulni : Õ

leho94
euro3 ..:S

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"