Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Opel Movano 2.8DTi
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
Most meg hogy már Hatvantól tilos elõzni...
Bár mi még ebbe nem esünk bele, ha januártól bejön ez a szar, mert mással nem tudom illetni, mi még a 6.5 tonnánkkal vígan elõzhetünk...bár lassan lehet hogy ismét súlycsoport váltásra kerül sor, akkor már nem ússzuk meg.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
amúgy ez már várható volt,hogy elõbb utóbb ilyen szabályt is bevezetnek... csak vártuk,hogy mikor... meg hát szokás szerint mindig a kamionos a hibás..az meg se fordul a fejébe,hogy ilyenkor télen is a személyautósok fogják vissza a kamionosokat nem pedig fordítva... az Érd-i dombnál is ment volna felfele a kamion ugye egy kisebb lendületbõl csak hát elõtte az 500 kg-os kocsi csúszkált a jégen,hóban a kamionnak lassítani kellett és nem tudott felmenni a dombon... aztán hát jó hogy meg fogja a forgalmat. <#levele>#levele>
Viszont azt hogy a követési távolságot szigorúbban ellenõrzik azt viszont támogatom. Csak a büntetés nem méltányos szerintem, hogy akár a jogosítványodat is elvehetik ezért.
( ésam,van benne valami,némelyik annyira cammog:S hogy mire jóez,majd ha mindenhonnan késnifog az áru,majd el gondolkoznak ezen,egy nap alatt hány kilómétert mehetünk majd?? ha nem elõzhetünk?pff tiszta fasság)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
A kamionokat ne tartsák fel a többi nem érdekes. 😉 <#idiota>#idiota>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
tegnap jött haza fater, és mondta, hogy a belsõ sávban csak kamionok mentek...a külsõben meg 50-el mentek a személykocsik...majd ha lesznek több kilométer hosszú kamionsorok, majd akkor elgondolkoznak rajta, hogy nembiztos, hogy ez jó ötlet volt...
egyébként pedig annyira mondják, hogy így kevesebb baleset lesz...épp az, hogy a kamionok kicsit lassították a forgalmat...így most a belsõ sávban majd repkednek a személykocsik 180-200 al, és majd ha egy kettõ kicsit elbámészkodik és lesznek majd sokkal nagyobb balesetek mint eddig, majd akkor elgondolkoznak rajta, hogy lehet, hogy jobb volt amikor inkább vártak az ilyenek is 1-2 percet amíg egy kamion megelõz egy másikat, mintha 200al repkednének... :/
meglátásom szerint ez egy kibaszott nagy hülyeség...
www.szobi.picturepush.com
na ja ez szép és jó de ha bejön eléd egy Lada és 70-80-al megy ?!
Videó
The Truck Is My Life
Amúgy jó képek!<#eljen>#eljen>
Par mai kep :

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Konya: Tényleg fura egy picit, najó nem nagyon fura :S
Ez ment bele? ki tört a lámpa búrája
A Fiat kuka...a sofõrt kórházba kellett szállítani

Scania 530 Kovács
Jó képeket csinál amúgy, csak ki kell még tapasztalni mert ilyen gépem még nem volt<#smile>#smile>
Biztos jó volt költöztetni ebbe a nagy hóba 😄
Az új géppel készült képek 😛

Aztán beszéltünk egy jó fél órát amíg állt a sorba a cukorgyárnál. 😊
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com