Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoLD
Januártól elõzni tilos szabály, februártól pedig jön az, hogy nem szabad a benzinkút ki és behajtóján megállni, csak kérdem én, hol álljon meg a kamion, ha nincs elég hely a parkolóba? Ennek a szabálynak ez lesz a következménye.

viktor130
Verdák havasan 😛

Daf Xf 95 480 :)(Y)

94mike
Ez azt jelenti,hogy majd áttudok menni a zebrán? zsííír😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

DJKonya
A kormány javaslata szerint a jövõben tilos lesz 4 m2 felületet meghaladó reklámtáblákat elhelyezni az utak mentén, sõt, az ilyen reklámtábláknak helyt adó ingatlanok tulajdonosait akár félmillió forintra is megbírságolhatják. A szabályozás szerint semmilyen reklámot nem lehet elhelyezni a közút területén, a közút felett, illetve az út mûtárgyán, tartozékán, közvilágítási-, villany-, telefon és egyéb oszlopon, valamint a közút lakott területen kívüli szakasza mellett. A közút mellett száz méteres sávban nem helyezhetõ el semmilyen olyan jelzés, amely összetéveszthetõ a kresztáblákkal, vagy amely alkalmas arra, hogy a közlekedõk figyelmét elterelje. A szabályozást megszegve kihelyezett táblákat a közút kezelõje a tábla tulajdonosának költségére eltávolíthatja.
Jogsi távoktatásban

A tervezet szabályozza a gépjármû-vezetõi oktatást is, amit a jövõben alap- és középfokú állami oktatási intézményekben és tanfolyamokon folytathatnak, akár zárt rendszerû elektronikus képzési formában, azaz távoktatással is. Az oktatói engedélyt a jövõben felsõfokú képesítéshez és a közlekedési hatóság engedélyéhez kötik.

Apám másodállása ugrott...

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

RS
Ezzel szerintem semmi gond...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
Mik jönnek még... <#szomoru2>

The Truck Is My Life

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

94mike
Jaja😄 horváthban répagyárba szokták õk is vinni a cuccot,és highline az újis😄 legalábbis én azt láttam😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Gerypapa 95
<#eljen>

luspaydavid
<#szomoru1> Elõtte meg egy új Scania jött 😞

na majd holnap 😊

The Truck Is My Life

Szobi30
én még csak ültem volvo-ban, lakni nem laktam benne...nyáron régebbiben is újban is, a super space-s DAF után egy egérlyuk...
bár nemcsak azután, hanem a legtöbb kamion után, ha beülsz egy egérlyuknak tûnik...

www.szobi.picturepush.com

DJKonya
Fõleg a középfülkés, nem uniózásra való az tény.

Kistódi
Nekem más a véleményem de hát nem vagyunk egyformák...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Volt tapasztalatom a Volvo-val. Lakhatóság: csillagos EGYES! Szörnyû, hogy ilyen hokira csinálták meg az egészet!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Na inkább írok egy értelmes hozzászólást, mert majd jöttök, hogy miért bántom szegény öreg apót, öreg anyót. Azért, mert amikor azért pattog, hogy miért megy az õ kis falucskáján keresztül a kamion, eszébe juthatna, hisz ezért van az õ kis boltjába kaja, tej meg a többi cucc.
Öreg apó azért sipákol, mert éjjel nem tud aludni! Nem azért nem tud, mert megy a kamion, hanem beteg baszki, és alvászavara van. A kamion mindenre egy jó indok. Mennyen nappal ne éjjel! Télen ez jó. Ha nappal megy, a sok hülye autós miatt nem tud vezetni és baleset baleset hátán. Éjszaka amikor tudna haladni, még ha nem is takarítják szeretett hazánkban az aszfaltot, nem fogják úgy feltartani.
De hát ilyen ez a magyar. Ahol lehet kötekedünk, ha van kalap az a gond, ha nincsen, akkor pedig az. Miért van az, hogy szlovéniába elkezd szálingózni a hó, már rohannak a hókotrók, meg a szórókocsik, mint az eszeveszettek, és takarítják. Nálunk meg 10-en meghalnak, és akkor talán ki megy pár nyomorék, és leszórja olyan anyaggal, amin már megint spórolt az ország, szóval egyértelmû, hogy szart se ér. És akkor az ember legyen nyugodt? Nyugdíjas pattog? Én meg örülök ha haza érek? Eszem megáll komolyan néha...

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Gell97 kolega
<#eljen> Nagyon szép gép!

Kistódi
Am miért is részvéted?

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Kistódi
RS:Köszi!
ScaniaBoy:Köszi majd lesz belsõ kép is!
Andor:Neked is köszi<#idiota>

Erre meg annyit, hogy takarítani kéne az utakat...hiába. Ez az ország európa afrikája közlekedési szempontból. (bocs a 2 hszért)

Na a nyugdíjasnak az esze annyi mint egy marék lepkének, szóbal azokat a némbereket nyugodtan ki lehet hagyni az egészbõl. Azt pofázik, hogy hangos a kamion stb stb...Akkor fogja a banyatankját, azt húzzon ki spanyolba ha oliva olajat akar enni.

PttM Fa
Gyerek én téged fa*ra huzlak...
Faterod hogy kap örökké ilyen zsiiros gépet?
Nagyon fasza!<#eljen>

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Részvétem.

Nagyon jól néz ki! Én várom majd a külsõ-belsõ képeket 😊 Sok balesestmentest!

RS
Nagyon szép, ráadásul Globetrotter XL! <#eljen>

Kistódi
Sziasztok! Hoztam pár képet faterom új kamionjáról. Csütörtökön vettük át.

A kedvencem... (jobb oldali a fateré)

Majd még csinálok képeket csak nem tudtam sokat mert siettünk a pótért meg minden...

Cindas

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Tinka123
Ha majd a kiccsaládnak nem lesz mit enni otthon akkor elgondolkodik hogy mit csinál a balfasz fejes fasszopója, adig nem lesz változás, mert az A8 as audijáva, és a sofõrjével végig battyog egyik kijárótól a másikig azt jóvan.... a többi õt már nem érinti...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Szép napot kollégák!
Az én véleményem ehhez az egészhez ,mint ahogy már írtátok tiis ,sztrájkot kéne szervezni és akkor majd rájönne a balga népség hogy mennyire fontos szerepük van a kamionoknak az életben...csak az a baj ebbe az országba hogy nincs összetartás.Mert ha nem csak egyes csoportok (pl:ennek a fórumnak a látogatói) hanem minden egyes kamionos bennelenne akkor mi is eltudnánk érni a célunkat.Mert megkéne azt lépni mint a légitársaságok . Mert a nyugdíjasok a maguk kis gondjával odamertek menni eléjük és elmondani a problémájukat...pedig az õ gondjuk ehhez képest semminek tekinthetõ!
Nah szóval ez a baj ebben az országban!

No music, no life....

Amúgy azt nem tudjátok hogy Cegléd meg Irsa között mit csinálnak?Igaz,hogy nem lakok messzi tõle,de kb már szeptember(?) óta munkálkodnak azt hiszem Cegléd-Öregszõllõ meg Irsa között,két oldalra benzin kutat láttam hogy mintha azt csinálnának,de közbe szélísítették is..talán új pihenõ hely?
Meg talán 2hete,Cegléden a buszmegállónál láttam egy hirdetést,hogy Abony meg Kisújszállás között valami autóút féleséget csinálnak(?)..na kíváncsi leszek😄
Szóval ezekrõl valamit tudtok?😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

TruckerDave
Csak sajnos ilyen országnál ahol semmire nincs pénz ott sose lesz 3-sávos pálya.

Meg valaki már írta nagyon igaza van, hogy 10 kamiont elõznek öreg bácsik nénik 90-el, mögötte az állatok jönnek mint az állat és akkor még jobban feltartanak mindent, hisz akkor a kamionos se tud menni meg a kocsi se.És ha valamelyik meg késõn reagál már is tolja neki vagy a kamionnak vagy a felezõnek.<#shakehead>

Nagyon nagy videó

daf xf
Meg nem ezen kéne lovagolni hogy elõzni tilos meg akármi, megkéne csinálni az autópályákat normálisra mint pl németbe is vagy 3 sávosra, és semmi probléma nem lenne az ég világon...

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Sziasztok! Látom a téma az elõzni tilos, elég szar dolog, én amúgy azt tenném hogy úgy 1 hétre sztrájkot hirdetnék. Megnézném mi lenne aztán magyarországbol... M1esen megfogsz egy fasza pótos ifát, ha szerencséd van kisérheted gyõrig... köszi szépen..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

RS
Én ehhez csak annyit fûznék hozzá hogy igazatok van, felháborító!

csak erre várhatunk...fõleg ilyen kormánynál...aki nem úgy táncol,ahogy õk akarják akkor rögtön mehet a dutyiba,csõdbe.

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

én ehez az egészhez annyit fûzök hozzá, hogy amikor majd a pesti paraszt nem tömi reggel a 8kor a po..ájába a friss kenyeret, meg nem szürcsöli a friss tejet, majd csak 11 órakor, akkor fognak csak rájönni hogy mi is az a teherautó.

de én (sajnos) nem tudok bele szólni az "okosok" döntésébe

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

TóNyóóóóóóó
az összesnek rá kéne kötni a lábukra 1-1 téglát és bedobni õket a Dunába

roller460
1x be kéne ültetni ezt a buzit,amelyik a döntést meghozta, egy kamionba , és így 70-el végig totyogva átvinni a nulláson..sztem akkor örökre megundorodna... rohadjon meg az összes amelyik ott van fenn.! <#gun>

Amúgy meg ennyit ér magyarország...semmit nem merünk megcsinálni, hagyunk mindent annyiban... :S 1x lenne egy sztrájk CSAK 1 napig,hogy semmi kamion nem menne, és nem engednénk be senkit se az országba..se kifele nem engednénk senkit (kamionosok közül) aztán nem menne a green transos a lidl-be meg a szemerey a tescoba meg stb.. aztán akkor kész káosz lenne.! meg is érdemelné az összes.! <#gonosz2>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

TOPLINE
Na igen pont ezt akartam írni, hogy oké hogy kamion már nem elõz de azé lássuk be megy egymás mögött 10 kamion a kellõ követési távot betartva azt azért mondjuk 100-110-zel a lassabb kocsik mire megelõzik azok fogják feltartani egymást fõleg ha még vissza se megy mikor megelõzte õket hanem nekivág még egy ilyen sornak.

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

luspaydavid
Igen ez kéne már hogy egy hétig a kamionokat mellõzni ! Nem tudom hogy akkor mit szólnának csak vicceltünk.... <#schmoll2>

The Truck Is My Life

scania
Mintha ideiglenes német rendszám lenne rajta,de nem egyáltalán nem biztos.

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

DJKonya
Csak azt gyõzd kivárni még ilyen lesz nálunk<#idiota>

Luna73
Amúgy ha 3 sávos lenne az összes pályánk akkor nem kellett volna ezt az intézkedést bevezetni!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

tuzfal3
Hát ez az...

Opel Movano 2.8DTi

DJKonya
Egy olyan sztrájkot bevezetni mint amit a Franciák csináltak, õk megmerték csinálni, mi miért nem merjük???

DJKonya
De bassza meg ebbõl ugyan olyan balesetek lesznek mint eddig is, nagyfater elõz a Suzukijával egy kamionsort 105-el, a raj meg jön a testvérmerdzsóval 150-el, késõn reagál le tolja a fenébe, és akkor is a hibás? hát persze hogy a kamionok mert mindig kerülgetni kell õket.

Hellosztok...olvasgatom én is itt a hsz-okat
és én is teljes mértékbe fel avgyok háborodva ezen a dolgon...<#szomoru1>
az a baj hogy olyanok hozzák ezeket a szabályokat akik soha életükbe nem ültek kamionba csak látják hogy mennek és sokaknak naogyon böki a szemüket...és ez az elõzni tilos dolog egy nagyon nagy sz*rság mivel megy egy kamaz 75km/h-val a pályán belsõ sávba mögöte a kamion lasitson le 30m-rel elöte 75-re hogy tartsa meg a követési távolságot és nem elözheti ugyhogy muszály 200km-ert is 75-el tötyögni a kamaz után. és ha mégis nekiáll elözni biztos hogy ott lesznek a randörök hogy lekapcsolják mivel kell a pénz és a kamionosoktol szedik el és biztos vagyok benne hogy jan 01-tõl naogyon ráfognak szálni a kamionokra....mevel a kamionos muszály lesz szabálytalankodni a határidõ miat....<#szomoru1>
de nagyon bennelenék abba hogy álljon meg a kamionosélet 3-4napra nem lene ilyen nagy az arcuk...csak sokan nem mernek megállni mert mégnagyobb lenne a veszteség...
(dióhélyba kb ennyi a véleményem<#levele>)...de errõl lehetne sokáig vitázni...😊
Nah de jóéjt minden kollegának.😄

http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~

luspaydavid
Igen azok a pirosak R-esek 😄 Nekem nincs képem róluk am.

The Truck Is My Life

Ebbe a videóban olyan 1:20 körül 2 szép R-es billencses Scania van!! Valaki nem tud cégnevet vagy nincsen róluk képe ???