Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid
<#vigyor5>

The Truck Is My Life

kerax

Az 1-ik Tréler-ünk......<#worship><#violent>

....Billencsesek jo emberek...

kerax

A Flottánk.....egy pici része...

....Billencsesek jo emberek...

RS
Már biztos tudjátok:

Kamionstop:
2010. december 24. (péntek) 22 órától 24 óráig,
2010. december 25. (szombat) 8 órától december 26. vasárnap 22 óráig,
2011. január 1. (szombat) 8 órától január 2. (vasárnap) 22 óráig

Emellett a minisztérium azt is közölte, hogy a kormány novemberben döntött a kamionstop elõírásainak módosításáról, a felmentési szabályok pontosításáról. A korlátozás alól felmentést kapnak a gyógyászati célú gázok szállítását végzõ, valamint a közüzemi és közérdekû beruházásokhoz használt tehergépkocsik. Az éves felmentés - kérelem esetén - a következõ év január 31-ig tartó hatállyal is kiadható. A kérelmet nemcsak a jármû üzemben tartója, hanem a megrendelõ is elõterjesztheti. Ezek a változások 2011. január elsején lépnek hatályba.

Forrás: vezess.hu

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
<#idiota><#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

TruckerDave
Szép vagy a fülkében.<#idiota>

De a napocska egész jó.<#eljen>

Tinka123
Szotyinál csak szomoru lehet a christmas xD

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

luspaydavid
<#idiota>

The Truck Is My Life

rajos😄

No music, no life....

Fagyas Trans
Sziasztok. Hétfõn nem jött be Matekórára tanár. 😄 (tudom nem egy mester mû de nézzétek azt hgy táblánál rajzoltam meg hogy nem tudok rajzolni xD)

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

luspaydavid
Az igen...

The Truck Is My Life

TóNyóóóóóóó
ennyi balfaszt egy rakáson

R420
<#eljen>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

thomson002
Így estére még 1 videó :
5:14-9:26-ig a legjobb rész <#idiota>

http://indafoto.hu/Thomson

sztics
A dafrol nem is tudtam.

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

roller460
Wáá ez a sz@r elrontotta... itt a kép a DAF-ról..

Meg az utsó link amit elrontottam... :S
Az új cég..jármûparkja...<#rolleyes>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

roller460
Na tennék pár képet fater jármûveirõl,hogy mikkel járkált eddig.. A nagy régiekrõl nincs de kb 2004-05 óta minden gépét megörökítettem 1 jó párszor... <#vigyor>

Anno a Révész Kamion Rt. megvette a Kapos Kamion Rt. és mikor pár év után a Révész azt mondta mégse kell neki ez a Kaposvári részleg itt maradt munka nélkül 15-20 ember és ekkor hozta létre egy ürge a tranSonic-ot....

Kezdésnek bérelt Magnumok voltak..

Aztán megjöttek az új volvo-k a céghez... <#rolleyes>

2-3 év után elvitték a volvokat mert új magnumokat rendeltek helyettük..amikor megjött az elsõ 10 magnum a Daf-osok megkapták és a dafokat meg tovább adták..

Apám is kapott,majd járt 1-2 hónapig egy 95XF DAF-al <#vigyor2>

Megjött az összes magnum.! <#whatever>

Mikor a magnumok voltak,kitalálták,hogy felveszi a cég a speditõr - ök nevét...
A cég neve Skoglund Zrt. lett...
Nem sokkal utánna jött egy teszt premium,majd lett rendelve belõle pár darab...
Fater kinyírta a magnum motorját..és kapott helyette addig egy premiumot..

http://kepkezelo.com/images/2dv7bp1lve7kv5a1penw.jpg

Majd a cég sajnálatos módon becsödölt mert sok volt az autó és kevés volt a fuvar...és akkor jött létre ez a HunAgroCamion Spedition Kft.... a vezetõség meg a sofõrök maradtak ugyan azok.....

És idén Május 1.én meg is érkeztek az új céghez az új autók....<#hawaii>

http://kepkezelo.com/images/6v1a3ctzx98jjbpbmhgz.jpg

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

TóNyóóóóóóó
jah azt az rg-n írtam😄

Tinka123
tir-portal-on néztem énis, meg vhol irtad hogy faterod ott dolgozott 😊 azt ebbõl gondoltam hogy arra gondolsz, meg a kószónál vannak fellámpázva az autók.😉

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

TóNyóóóóóóó
van képed? mer én nem találom a gépemen elbasztam valahova😄

Tinka123
Sok helyen : DxD Tudod internet; D XD

TóNyóóóóóóó
amúgy te hol láttad a fehér mant?😄

Tinka123
Vágom 😊

TóNyóóóóóóó
jó cég volt, csak a fõnök sikkasztott és 1 balfasz csávónak adta oda hogy ameddig õ börtönbe van addig a gyík arcú haverja meg vezesse, és szép lassan az összes autót elkellet adni kivéve a 7,5 tonnás kéket

Tinka123
Szép gép az, csak kár hogy a cég maga nem a khhmmm...😄jahxD

TóNyóóóóóóó
azaz fehér nagy fülkés Man😄

Tinka123
Kószó-Trans?: D

94mike
Fateréknál is van egy r 420-as..öcsém az hogy megy:|
aput hozta haza kaposvárrol..azt monta h nagyon pöpec😄D és hangjasincs,nem úgy mint a miénknek,fõleg most,h lelökte a turbó csövet😄 fütyûl mint állat^^
magnumrolcsi: jaja😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

TóNyóóóóóóó
van-van elõ keresem

tamás98
Faternek is régen F2000-ezrese volt 316 lóerõs.
Most kapott egy 420-as Scania-t😊

MAN TGA D20

Magnumrolcsi
Rénszarvasok húzzák!

94mike
Igen,miénkis ráz😄D
bocsi a dupláért.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

94mike
Man f2000 414 paci😄+ csip tuning😛
nagyon pöpecül megy,nem azt mondom,hogy nem érzimeg..de messze odaverjük a többieket😊 csak 87 nél leszabályoz,de ha kikapcsolod,elözõ gazdija szerint 180 a vége..nállunk 140 volt a max( nem volt több hely)

TóNyóóóóóóó
hát mienknek nem volt mély hangja, csak ha rá álltál a lépcsõre akkor a szart is kirázta belõled😄

RS
Fotó készült róla esetleg? 😊

tamás98
Milyen gépetek van hogy nem érzi meg a 40 tonnát se???

MAN TGA D20

94mike
Mienknek meg mély hangjavan,de kurvára😄
azt imádom benne😄
meg hogy megse érzi a 40 tonnát,csak nemsok fék van rajta😄

TóNyóóóóóóó
bárcsak még a fehér F2000-sel járna, halom lámpa volt rajta, az volt a legszebb gépe amivel idáig dolgozott

Határeset 😄 De majd legközelebb jobban figyelek, aztán fényképezek is. Amúgy pont akkor voltam úgy hogy már mi a ráknak fényképezzek amikor õ jött 😄 Aztán amikor megláttam a halom kék névtáblát a szélvédõben akkor már tudtam h kárvolt kihagyni 😄

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

TóNyóóóóóóó
fekete vagy sötét kék ugyan az majdnem😄

Fekete volt de az mind1 😄
"ott hagyták szerencsétlent" xD Láwolom faterod xD

TóNyóóóóóóó
akkor õ volt, beszéltem vele telefonon mondta hogy látott téged sötét kék kapucnis kabátba, aszondja láttam valami csávót ott állt a nagy büdös pusztába azt hittem ott hagyták szerencsétlent😄

MikeMouse
Én is ezzel szoktam szórakozni a lámpánál, ciccegek a csajoknak 😄 Meg a fék a kedvencem mikor lelépsz róla 😄 Iveco-nk majdnem hogy hrrikánt kelt 😄

igen, ott láttam.

A Mercié könnyebb, elõre hátra, lököd oszt kalap... 😄

TruckerDave
😄, Köszi mindenkinek.

sztics
XD gondolom jót tett neki

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

TóNyóóóóóóó
a balatonfûzfõi elkerülõn láttad? amúgy egy sárga Fliegl van utána kötve

Gerypapa 95
igen igen 😄 alapjáraton ha kivágtad oldara a váltót 362-es manokba elég nagyot szólt 😊 szórakoztunk is vele sokat a pirosnál a csajoknak 😊

710-esen úgy 3 óra fél négy magasságában. sárga billencs volt utánna (asszem fliegl)