Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prémium driver
Ezek közül a volvot választanám.<#szeret>
De a tgx sem rossz.<#smile>

Jamaica a Jamaicaiaké.

hálám üldözzön!

No music, no life....

TóNyóóóóóóó
ne bénázzál már ateszka😄

Rob02
Egy kis olvasnivaló mára: Egy kamionos naplója 22

Na mégegyszer,

Rakodás :

(Bocsi a sok képért) 😊

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

TóNyóóóóóóó
meg vannak kicsi késéssel😄
a Nagy Fehér:

Kistódi
Egészen jól néz ki ez a festés dizájn<#idiota><#idiota><#idiota>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

tuzfal3

Opel Movano 2.8DTi

RS
Ne offoljatok, legyetek olyan szívesek!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

mér apu nem dugta el?<#gonosz1>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

TruckerDave
Nálunk is. Igaz ma pont kipróbálhattam az új telefonom.

tudod nálunk a karácsonyi ajándékozás tiszteletben van tartva...

Gerypapa 95
<#idiota><#idiota>

TruckerDave
"használhatom"? Apu rendes volt nem dugta el ?<#hamm>

Én is így vagyok :S Megvan a gép, használhatom is így kari elõtt, de rohadt nagy a köd :S

TruckerDave
Jaj de jól megy valakinek.😊<#eljen>

RS
Ez mondjuk igaz! 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
Olympus SP 600uz már van csak az idõ járás még nem az igazi. 😊

#47027: Köszi tudtam eddig is csak ugye könnyû mondani 😄

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Milyet veszel/kapsz? 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

RS
Szerintem ezt érdemes lehet megfogadni: Gyorsan mozgó tárgyak fotózása

luspaydavid
Csak a minõség... :/ De új gép új év 😄

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Jó képek!<#eljen>

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

luspaydavid
Jaja 😊

The Truck Is My Life

dimmu8814
Hátigen.Akinek nagyon kell az üzemanyag az úgyis leszívja😄DD

FTW Transkona Logistik GmbH

RS
Jó nézni ezeket a nyári képeket!

Tinka123
Ez gyönyörû egy mondat lett bazdki xD..😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Tinka123
Mégnemtudok semmit még nem fogad el uj autót fater, de még nem tudok semmi biztosat ...😊ha elfogad akkoris csak februárba mert most vár egy dolgot 😉...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

luspaydavid
Párkép nyárról. <#wink>

The Truck Is My Life

djano
gondolom nem sértõdnétek meg ha a Magnumot lecserélnének egy ilyenre😄

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

RS
Nagyon szép gép! <#eljen>

Hát aki széllel szembe,húzatban fényképezni szeretne és nem akar a tyúkbéllel szenvedni,annak érdemes össze spórlnia egy olyanra<#idiota>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Tinka123
Nem apu még a magnummal jár, de remélem már nem sokáig 😊... Ezt csak ugy lefényképeztem, kolegájáé.😊

TóNyóóóóóóó
a kis új gazdag köcsögöknek

djano
az elsõ Merci vezetõjét ismerem😄
Tinka:Faterod is kapott Scaniat vagy ez az övé?
Am nagyon szép😄

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Fagyas Trans
Ott a pont.<#eljen>

RS
Csak nem tudom kinek van ilyenre pénze...

atika223
Semmi köze a kamionozáshoz de a szép kép készítéséhez igen. Ha strapabíró gépet akarsz akkor vagy Nikon D70-et vagy Canon 400D-t vegyetek.

Videó

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

Tinka123
Hányszor volt már ilyen razzia-.-' semmire sem mennek vele, apunak elektromos riasztója van, beinditja a lámpát, meg elkezd dudálni a kamion ha megmozditják a tanksapkát, jó még igyis le lehet csapolni csak egy lyuk kell hozzá, de nagyon sokat jelent ezis...😊

dimmu8814
Most jött haza fater és mesélte ,hogy németbe razziáztak a rendõrök.Odamentek a lengyelekhez és kérték az tankolási blokkot mert kurvasok a lopás.2 hete faternak is leszívták az üzemanyagot.Nagyon rászáltak a lengyelekre...már ideje volt.Mocskos egy nép,persze tisztelet a kivételnek.

FTW Transkona Logistik GmbH

luspaydavid
<#idiota><#eljen> Szép !

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Szép gép/kép!

Tinka123
Mai pikcsör ; D

Holnap jön több is csak nem találtam az usb-t meg kurva hideg a huzat :S : / : D

Fagyas Trans
Félig én félig segítettek... Mindig letörtölték és mondta rajzold újra mert kinyírlak xD

Magnumrolcsi
A napocskát nem Te rajzoltad. Nem illik bele a környezetbe. : DD

Szobi30
régebben a geologistic-al dolgoztunk egy helyen...
és a lavinamix-el, mind a 2 cég ott volt 😄

www.szobi.picturepush.com

Gerypapa 95
FM 12 <#eljen><#eljen>

luspaydavid
Köszi 😊

The Truck Is My Life

kerax
jooook.. LUSPY..grat érte..<#wave>

....Billencsesek jo emberek...

Tinka123
Azon nincs cégnév, ha csak az NTC logó nem az, bár kétlem, a Scanian meg csak minta van 😊..

Valaki nem tud leolvasni valami égnevet az 1. képen lévõ gabonás Scania szerelvényrõl??
http://goge.blog.hu/page/5