Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk a 180-as Iveco-k pofozós váltósok. Váltasz 4-et majd löksz egyet oldalra a váltón hallód ahogy kattan és áltasz még 4-et vissza meg ugyan ez.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Czuki alsó sok 4-fokozat kapcsolót felnyomod vagy lenyomod azt pontosan nem tom felsösor 4 fokozat ennyi nem bonyolult.
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Amúgy nem volt olcsó 😄
Csak fater is a volvo-ért van oda aztán megtartotta emlékbe.! Na meg persze én minden mozdíthatót kiszedtem a volvo-ból..eltettem õket én is emlékbe. 😊
Amúgy most a cég megpályázott egy volvo-s pályázatot és ha elnyerik akkor fél év,év vége fele megint le lesz cserélve a jármûpark új FH-kra 😛 (még nem biztos)
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
És 1 másfajta kép PS nélkül:
kép
Asszem ez magáért beszél.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Itt egy kép róla.: <#rolleyes>#rolleyes> (Épp STAU volt...Kolléga kocsijából fotóztam.) <#vigyor>#vigyor>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Utána még tachográf verifikálás meg minden a szar...
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
V-Power Shell
én holnap megyek faterral a telepre...és megyünk pakolni, jövõhéten pedig megyünk olaszba...vasárnap este indulunk...
www.szobi.picturepush.com
#46912: Igazából a várost elkerülõ úton van de igen mondhatjuk úgy is. 😊
The Truck Is My Life
Elvoltam ma apummal rendbe rakni a Mercit. 😄

The Truck Is My Life
Esetleg a 3. és az utolsó kép megvan nagyobb méretben is? <#vigyor0>#vigyor0>

The Truck Is My Life