Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szobi30
fater a régi cégénél ült TGA-n...mert ugye ott váltóztak
és sztem a hûtõ az nagyon szar helyen van... és az alsó ágyon nem lehet tõle ágyalni...a felsõn ott lehet h lehet, azt nemtom😊
+ a kisablakok is szarok...vagyis sztem hülyeség, mert arra nicsn függöny, és besüt a nap...

ezeket leszámítva, még mindíg szeretem a TGA-t, mert kibaszott jólnéz ki 😄

www.szobi.picturepush.com

Gerypapa 95
hûtõvel mi is a gond ?😊 szvsz tök jó helyen van , ágyazni meg mi alapból a felsõ ágyra szoktunk 😊

Szobi30
a TGA-ban a hûtõ nagyon szar helyen van...nem lehet tõle ágyalni, meg elférni normálisan...egyébként tényleg nem rosz az MAN se...csak a TGA-t ismerem, szóval nézzétek el nekem, hogy abból vonok le következtetéseket...😄

Akkor tuti, mert emlékszem erre a gépre 😊

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

Gerypapa 95
szerintem a prímet még mindig a man viszi 😊

djano
Hát nem én én csak Faterommal járkálok de szerintem már láttam ezt a gépet.
És ezzel voltunk Mi:

Szobi😄af =5 csillagos Szálloda😄 Nemhiába van hogy a fülkére tesznek 5csillagot😄

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Szobi30
így van...az rengeteg helyet elfoglal...de attól még ellehet benne lakni...faterral 2-en 4 és fél hétig kényelmesen elfértünk benne...nem kellett ide oda pakolgatni mindent, hogy tudjunk aludni meg ilyenek...és ez sztem sokat számít 😄

Lehetséges, hogy álltunk egymás mellett 😊 ..milyen géppel voltál?

djano
szerintem egyszer egymás mellett álltunk a Parkolóba az M0áson😄 a Mekis parkolóba.

Am most Horváth Rudolf eladott pár pótot mert tegnap elõtt vittek a scaniak 3 pótot de volt oylan okos hogy a szép sárga ponyvát leszedte és kicserélte egy Kék szakadt ponyvára😄

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Tinka123
Értem, szép szerelvény(:.

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Eredetileg ez van mögötte 😊 (..Néhanapján pedig a TESCO-s pót😊)

Tinka123
Tescozol?😮
Am szép szerelvény 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

djano
nagyon szép szerelvény!

Reggelt!

djano
Most a 105 ösnek az a hibája a tartódobozoknál a 2 szélsõnél hogy az a gyönyörû lámpa elfoglal sokat.
Aki azt Mondja hogy az ACTROS a kényelmes az még DAFba meg Scaniaba nem ült!És nem aludt.

imihaver
Jóreggelt! 😄

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

dimmu8814
Szvsz kényelemben az Actros a jó!Kurva kényelmes ágy jol ellehet pakolni.Faternak magnumja van de hát ott pakolni nenm lehet,mondjuk a régi fülkés van amiben nincs asztal😄DD Amágy fater csak azért szereti mert Mack motor van benne.😄D

FTW Transkona Logistik GmbH

Gerypapa 95
suzuki .. ezigen 😄DDDDD

94mike
Nekünk meg van egy swiftünk,optikailag full tuning,de én akarom egy scaniát is az udvarba..Mit ajánlotok?...

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Kistódi
Szerintem ne kérdezd mert nagy vita lesz...<#idiota><#idiota>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Klemice
volt egy régi swiftem, nagyon szerettem, de most szeretnék egy kamiont venni, mit ajánlotok?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kistódi
Angol RS<#crazya><#crazya><#idiota> Am szép!<#eljen>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Kistódi
Szerintem ne is vitatkozzunk még karácsony van békében legyünk már mindenki elmondta a véleményét kinek mi a szép a kényelmes. De van egy ötletem<#idiota>Nyissunk egy kamiongyárat és párosítsuk a kamionokat nem sex iránt értem hanem pl: scania kaszni+ motor merci belsõ😄😄<#zavart1><#zavart1><#nyes><#nyes>(nehogy komolyan vegyétek!!)

RS
<#hawaii>

nagyban

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Szobi30
ezt inkább el se kezdjük...hogy mi így mentünk el mellette meg úgy...nem tudod, hogy XY gép mennyire volt karbantartva, elég ha egyszer megfõzték már a motorját, utána már szartse bír...

és csatlakoznék az elõttem szólókhoz, eldolgozok én Liazzal is, csak fizessenek meg...hiába a zsír új gép, hatalmas fülkével, ha szarért húgyért dolgozol...és az a szomorú, hogy vannak olyan sofõrök, akik azt mondják, hogy "de legalább szép kamionnal járunk"
és éppen az ilyenek miatt járunk ott ahol járunk, mert tudják, hogy a Magyar fog dolgozni, akkor is ha fele annyit se keres mint éppen a német, vagy az osztrák...
mellétéve, szerintem az is szomorú, hogy a Magyar kamionos cégek nagytöbbségénél a sofõrök minimálbérre vannak bejelentve, persze nem mindenhol, de a legtöbb helyen igen...
de mostmár kicsit eltértem a témától, mindenesetre, a két legkényelmesebb kamion, a DAF, és a Merci( fõleg azért, mert nincs benne középen a púp...), illetve annak kibaszott kényelmes a felsõágya 😄
a Scania pedig kibaszott jó motorokat csinál.

és am kellemes ünnepeket mindenkinek😉

94mike
tga sem kicsi😊 nekem a mercibe nem fekszik az ágy,de ezen kívûl igen..tényleg nemrosz.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

PttM Fa
Apunak az Actros MP1 ben csak 5 szekrény van...

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Bele szólnék. Nincs jobb fülke 1 megaspace-s actrosnál. Nincs + púp középen a motornak, rengetek szekrény, tágas ládák (kívülrõl csalósak, de marha széles és kurva mély), nagy hûtõ, és ritka kényelmes ágy. Még amire azt mondom hogy 1 jó nagy fülkéjû gép, az a tgx. A scania... pff.. Erõben kifogástalan, de kényelemre.. Nem az igazi

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

94mike
<#idiota>😄

94mike
Nemtudom,faternak ez a 2. ilyen típusu mancija,a tandem egy trágyarakásvolt,ez megy mint a veszett marha😄 kényelmesnek nem mondhatnám,a fülke tarto becsõdült,gödrökbe majdszétveri a fülke alját,turbó fütyül,hangos,zörög..😊de a cég legjobb gépe,optikailag nemszép,de fater keres vele a legjobban😊
és am, az árakat kerekítve irtam,nem szeretném konkrét számokat írni,de hiddel,ezzel jobban megéri😊 és ha nagyon akarod,le írom pontosan h mennyit keresett fater,és mennyit keresett a mimike😄( fehér scania sofõrje)

TóNyóóóóóóó
hát az kéne de hát ez 1 balfasz ember

hát az a szar mikor csak ilyen kisfülkés vmit vesznek...topline kell azt cshõõõ

No music, no life....

TóNyóóóóóóó
én 1 szóval se mondtam hogy rossz csak az ágya, ennyi

TóNyóóóóóóó
én aludtam rajta, nem tudom te milyen riherongy kurvákkal hancúrozol😄

Tinka123
Az a 20-25 000 Ft már nem basz földhöz xD, hogy egy R es Scania vagy egy régi M.A.N, azért nem mindegy hogy szervizileg mennyit vagy otthon 😄

Fater dicséri az F2000 est három nagy szekrény 😄 hátul 3böszme nagy tároló az ágy alatt meg széles és kényelmes ágyak 😊 kb igy irta le, motorikusan egy nagy szar 😄 de nem kell törõdni a részletekkel xD

Kistódi
Az a te véleményed én akkor is a svédacélt pártolom. Na pá Jóéjt Mindenkinek! és Kellemes Ünnepeket!!

94mike
Mire kényelmetlen?<#idiota>a
aludnikell rajta😄

TóNyóóóóóóó
mind1 akkor is szar mind2 ágya kényelmetlen kicsi én ki próbáltam mind2õt és elég szar

Kistódi
Vagy nem...

94mike
Faterék cégénél a fehér r-es scania sofõrje 280 körül keres,fater meg 300 fölött😊ugyan arra a melóra,és az övé 1-2 éves gép,mienkbe meg lassan 3 misivan😊
nos akkor,te meiket hajtanád? a fehéret,vagy a mienket?

TóNyóóóóóóó
az is kicsi...

#47148:jó hát a topos tényleg jobb de ez a köcsög orrú nigger fõnök kis fülkéseket vett
#47149:a nagy fülkés F2000-be is😄 egyszer le is estem

Kistódi
Hát jah most örömömet lelem majd 2 ünnep között<#nyes><#nyes><#nyes>

94mike
nem hiszem,inkább járok egy kamazzal havi 3kilóért,mint egy csilli villi scaniával 120 ezerér^^
(boccs az irás hibákért)

Tinka123
Pont te beszélsz? xD Csókos vagy te, 2 havonta zsir uj autót raknak faterod segge alá xD<#whatever><#hehe><#idiota>

Kistódi
Igazad van. De mégis jobb lenne betenni a seggedet egy Scaniába mint pl egy Kamazba<#idiota><#idiota><#idiota> (gyere ts-re)

Tinka123
BIGLÁJK b+ : D

94mike
Végülis,nem mind1? kurvajol fizessenek,azt csá.

hát a magnum az sztem egyáltalán nemjó...még max az új magnum..de a régi elég fos

No music, no life....

DJKonya
A 4-esben szerettem az ágyat, csak a toplineban fel kell mászni a 10.re<#idiota>

Ha minden igaz vasárnap este megyek Franciaországba<#smile>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

hát azér én monnyuk az ágy tényleg szarul van benne megoldva de azér sztem nemrossz a gép😄 monnyuk a ti scaniatok lehet h kicsi mert kisfülkés...én monnyuk a topline fülke híve vagyok😄

No music, no life....