Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinka123
Napokat lehetne érvelni, melyik tipus a jó, annyit tudok, hogy Középfülkés mpI es Mercibõl, nem fért át minden cucc a Magnumba, Magnum egy fos amilyen***nagy kivülrõl olyan picsányi belülrõl :S De hamarosan megszûnik talán a nyomor ^^ 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Kistódi
Felmászol a felsõ ágyra nem kell szarakodnod az ûléssel<#wink><#wink>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

TóNyóóóóóóó
hát az R-esnek az ágya az fos, elõre huzigálni mind2 ülést ki húzni azt a kis szar tálcát meg minden, apám azt mondja a 4-esnek az ágya az jó meg csak pakolni nem nagyon lehet benne, ugyan ez van az R-esnél is azt csak vezetni jó de lakni benne nem nagyon, max a longlineba

94mike
köszi^^(KKK)

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

RS
Szerintem errõl a kényelem dologról jobb akkor vitatkozni, ha már ott tartunk hogy a kamiont úgy választhatjuk.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

hát van benne valami igazság...de azért ha olyan ellehet benne férni😄

No music, no life....

Kistódi
Hát akkor nem értem régen apámmal az emelkedõn 24 tonnával hogy mentünk el a 440-es scaniával egy 530-es euro 3-as daf mellett + már a régebbi 480-as volvo-val is ment már el mellette. A Scania meg a Volvo azt a lóerõt írja ki a kamion oldalára amit lead. De a többinek egy olyan -30 lovacska mert sokkal gyengébb. A kényelemrõl: Apám egy actros-ról ült át annak a fülkéjét nagyon dicsérte hogy sok a tárolórekesz most átült egy új volvo-ba és megdöbbentõ de nagyobb a hely majd csinálok fotókat 2 ünnep között és teszek fel mennyi hely van. A Daf-nak nemrossz a fülkéje ez oké de motor is kéne alá nálam ismétlem NÁLAM a Daf az marad a 3. 1. a Scania 2. a Volvo.
De ne értsd félre nem vitatkozni akartam csak elmondtam a véleményem. Remélem nincs harag. Boldog Karácsonyt! És kellemes ünnepeket!!!!!

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

DJKonya
Hát jó pénzért én is kibírnám benne, de nem élvezném annyira<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Tinka123
Lehet, hogy igazadvan xD😄

Mike, már mindegy xD

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

leho94
de legalább megtudnánk kik azok a retardáltak😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

94mike
Na igen,pont ezér irtam oda..😄 még mielõtt valameik nekem esne-.-

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Tinka123
Elhiszed, hogy van itt olyan 12 éves aki kajakra komolyan venné? : D

leho94
mér írod oda?😄 nem hinném hogy vki komolyan venné😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

94mike
igen..:S

TóNyóóóóóóó
scania azért fos kényelembe mer kicsi, nem lehet benne pakolni

hát szerintem a DAF meg a Scania 2 legjobb....mind2 kényelmes és megbízható...lehet h van benne igazság h kényelmesebb...de szerintem jó egyszinten van a Scania és a DAF kényelemben!

No music, no life....

94mike
Nem, az én vagyok..vittem neki az oviba a betonléceket,h tudjanak homokozot építeni(vicc,nem kell komolyan venni..)

Tinka123
Jah, vigyorgok mint a tejbetök : D

Tinka123
Tökmindegy, csak kormány legyen a kezemben, munkahelyem, nah meg egy viszonylag jó fizetésem, nekem több nem is kéne, Sörös IFÁN is eldolgoznék én, havi fél miskóért, hogya picsába ne xD : D

TruckerDave
Te vigyorogsz ott ??<#idiota><#idiota>

Szobi30
azért a Volvo-t és a kényelmet nem biztos, hogy össze párosítanám...
és talán teljesítményre sem...most ne azt nézd, hogy gyárt 700-as, két azonos lóerõvel rendelkezõ kocsit hasonlíts ösze...máris nem a legerõsebb...
Scania, az erõs, azt aláírom...és kényelmesebb mint a Volvo, az is biztos, de a DAF-nál egyik sem kényelmesebb...és szerintem egy DAF erõsebb mnit egy Volvo...a Scania az biztos, hogy az egyik legerõsebb kamion...
és most újra leírom, hogy ne egy 700-as Volvo-t nézzetek egy 730as Scania-t, egy 510-es DAF-al szemben...mert másabbak az erõviszonyok...három körülbelül egyforma motorral felszerelt kamiont...
az én meglátásom szerint, elsõ a Scania lenne, második a DAF és harmadik a Volvo...
kényelmiség szempontjából, elsõ a DAF, második a Scania, és harmadik a Volvo...

most csak ezért ezt a 3 márkát hasonlítottam ösze, mert ezekrõl volt szó fõként...

www.szobi.picturepush.com

Hello mindenkinek! Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Amúgy szerintem a 2 legjobb kamion a DAF és a Scania. Nem csak külsõleg hanem belsõleg is.És a Scania azért a teljesítményével is figyelemreméltó!És azér mind2 kamion nagyon kényelmes !

No music, no life....

Kistódi
A Volvo és a Scania a legjobb teljesítményre meg kényelemre is én a 197 cm-el simán befértem mindkettõbe + még volt hely fölöttem.

Szobi30
pontosan...szerintem is a DAF a legkényelmesebb...leglakhatóbb stb...
bár, most fater 105-össel jár, SSC-vel, régebben volt saját kocsink, egy SSC sima 95-ös DAF
a 105-ösnek az ágya és a hûtõje verhetetlen, de pakolás szempontjából a régi sokkal jobb volt...
ezzel most nem akarom fikázni a 105-öst, mert még mindíg az egyik leg lakhatóbb kamionnak tartom...de a régiben sokkal jobban lehetett pakolni...😊

www.szobi.picturepush.com

Tinka123
Sztem odaadnád egy ex HC-s sofõrnek igent mondana, és kérne egy iráni fuvart rá 😉 : D

DJKonya
Én azt mondom hogy Toyota Dyna, na aki ki bír benne egy hónapot, és le csavar vele 20 ezer kilométert, én itt helyben tökön szúrom magam<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Tinka123
Mert ebbe tényleg szivacságyvan nem? xD a lószart csak 3 pléd volt mindegyik ágyra 😉

PttM Fa
A Full extrás IFA a luxus barátaim!

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

djano
hát igen a Daf mindig kényelmes.
Nekünk is a 10 cm vastag szivacságy valami eszméletlen kényelmes.
Fent a tároló dobozok a középsõbe én a 180cm emmel beleférek😄(nem próbáltam de sztem beleférek)😄
Nagyon kényelmes le a kalappal a Daf Kitalálójának és További Tervezõinek.

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Tinka123
Régi vasorru dudus azám a menõ cucc( Daf/Rába aki nem ismerné😉 ) Visszakettõ kövér gázzal igaz hogy ködbe boritotta a Cseh pályát de a 463 as M.A.N-t otthagyta 24 t vassal 😉dombnak fel, jah és 3 éves koromban még anyám is eljött velünk és 3 unknak megcsináltuk az ágyat, igaz én az alsó tárolórekeszben aludtam, de senki ne törõdjön a részletekkel, kurva kényelmesvolt ^^ 😊

94mike
faszomat

majkapapíí
Békés,Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

PttM Fa
<#eljen>

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

djano
+1

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Fagyas Trans
Kényelemben a nagyfülkés Actros. 😊

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

TóNyóóóóóóó
scania az fos kényelembe, csak vezetni jó de a daf az tényleg kurva kényelmes

djano
a-a😄
A scanianak is jó fülkéje van de a Dafnak van a legnagyobb.

Akarod mondani Scania 😄

djano
hát igen Lóerõben igen.
De kényelmességben a Daf<#hamm><#nevetes1>

Kamiongyártásban a Svédek az 1-õk!!!
Volvo
Scania
Szép karácsonyt... 😄

Tomika boy
Csak azért rakja rá meg egy ratyi szarok a képek semmi másért(Vicc)<#idiota><#idiota>

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

RS
Mi ez a furcsa effekt a képeken?
Amúgy jó gépek!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ne körbe... Le! <#idiota>

Tomika boy
Hát minimum!

Tinka123
Példáúl...😄

A többit is felteszem most 😄

A miénk sem teljesen tiszta xD

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

hogy? pisáljam körbe?

Tomika boy
Legalább mostad volna le (Trehány) 😄

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok.
Ezt a képet hozom nektek karácsonyra <#rolleyes>

holnap kapjátok a többi képet 😉

Gell97 kolega
Kellemes, békés, boldog karácsonyt mindenkinek!