Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Jelenlegi háttér méret: 1680x1050 pixel.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Off: a Zene címét valaki megtudja mondani?
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
magyar autó magyar országon megy tulsúlyba..akkor olasz autóis olaszba😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
de inkább hoztok még egy videot 😊
lehet h 44,vagy 40 tonna a megengedett,de nem hiszem pl magyarbais mindenki súlybajár😄 úgy sosem leszünk milliomosok..mongyuk ígyse..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nagyobb képet betenni,vagy bármit...
Mert pillanatnyilag elég ratyi. Képernyõ jobb oldalán van egy csík a képben és olyan,mintha két kép lenne egymás mellett.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Tudom hülyekérdés de na...
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
fater 460as DAF-on van...és ugye silózik ami egyenlõ azzal, hogy mindíg 40 tonnára töltik, de 39 alá tutti h nem...és ígyis elég sok "nagy gépet" otthagytunk, mégse dicsekedek vele, mert megvannak a topikban azok az emberek, akik egybûl pofáznának h kamu meg ez az...és amint már írtam, elég ha egyszer megfõznek egy motort, utána úgy lekapja a pacikat, hogy azt szép nézni... 😊
de én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve a 460-as Paccar motoros DAF-al...
www.szobi.picturepush.com
#47216 : jólenne már 😄D
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
(Nyáron Ansfeldentõl jöttünk haza egy 420 as Scannal, a Bécsi púpon 24 tonna Aldis motyóval otthagytunk egy 460 as Volvot 430 as TGA-t meg egy 420 as Premcsit...😊 jó mind egy Tök m1 mennyit ad le az a lényeg, kormány legyen a kezembe xD : D szvsz 😛😊
Konya : hiába támadsz le ! menj be egy ilyen szervízbe nézd meg nyugodtan hogy nem adja le a szkánia azt amit lekellene neki adnia
Hány lovas?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Bocsi a kép minõségéért : D és a kép sem saját, a gép tulaja készitette :Õ

kényelmesen mozgunk benne,kis ablakokat elsõtétítettük,és a hütõ a legjobb helyenvan😄 minket nem zavar ágyalás közben,a hütõröl fel tudsz rugaszkodni a felsõ ágyra,és menetközbeis kényelmes használni^^
szval,sztem a MAN a leg kényelmesebb,persze DAF-rol is látok képeket..és igen..de arrol nemtudok véleményt mondani,mert élõben sosem láttam belülrõl😄
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz