59456
banner
  • ubul97
    Napot
    1.Unokabátyám kocsija:

• Quiksilver
    Az NKH-nál
  • prien21
    Sziasztok! Tudja valaki, hogy a digit kártya igénylést hol kell kérni? Válaszokat előre is köszönöm!
  • Quiksilver
    Ezt (vagy ehhez hasonló) a volvot sokszor szoktam látni Kaposvár és környékén... esélyes a dolog?
  • Szobi30
    nekünk Belgában volt olyan, hogy álltunk a halszálkában, hajnal 3 kor indultunk, kettő körül felkeltünk, hallottuk h valaki mászkál a kocsi mellett...faternak is meg nekem is bicska a kézbe elemlámpa a másik kézbe, fater ment a bal oldalon én a jobb oldalon...a Román úgy beugrott az EDY-s Volvo-ba és elhúzta a csíkot mint akinek kötelező...mert ő megállt pont mögöttünk, a halszálka mögött, és mikor mentünk visza, akkor láttuk, hogy a tanksapka levolt tekerve és levolt dobva a tank mellé...akkor ha 1 órával később indultunk volna, úgy lecumizta volna az egészet, mint akinek kötelező :S
  • Sóschips
    Nem hát:/...meg amit az uton is művel némelyik-.-...emlékszem,pont mielőtt a vidit csináltam,előtte való nap is voltam faterral és kecskeméten utolértünk egy scaniat..egészen soltig követtük mert ő a körforgónál dunaújvárosnak ment.Na a lényeg az,hogy lassanban ment mint mi..mikor meg tiszta volt az út és elkezdtük volna előzni,akkor meg rágyorsított-.-..és egész végig ezt csinálta..
    Csak azt nem értem mi élvezet volt neki benne,hogy feltartott bennünket?..és magyar volt
  • luspaydavid
    Hát én azt nem tudom mi nem járunk külföldre így legtöbbet magyarral találkozunk, de azok között is van jó és rossz is.
  • roller460
    Hát igen..ilyenkor nevetni is meg sírni is tudnék... :/

Azért kamionos kamionostól lop..hát komolyan mondom az eszem megáll..amúgy sem kell lopni de ha már lop ne a kollégájától,legyen az román cseh szlovák magyar német lengyel stb... -,-
  • luspaydavid
    Nekünk egyszer egy TSZ-nél lopták le a Tv antennát.
  • roller460
    ennyi...múltkor megálltunk egyik cégnél a parkolóba,hogy ott nem bántják majd a kocsit...mire felkeltünk a román-bulgár kolléga már nem volt ott és hiányzott a pótkocsiról a jobb szarvacska... -,- soha nem lesz itt semmi féle összetartás... :/
  • luspaydavid
    Ja hát úgy igaz.
    De most így eszembe jutott nyáron mikor a Dunántúlon kevés volt a nafta és ugye fel le mentünk a dombokon a búvárcső nem érte el a dízelt aztán le álltunk a kollégáktól kaptunk még nyálat hogy tovább bírjunk menni. :)
  • ScaniaBoy
    Helyre lehet azt még hozni.
  • Sóschips
    persze,tudom nagyon jól..de ha fele annyira összetartóak lennének a kamionosok,és nem egymástól lopnák a kerekeket,meg egyebek,akkor azért másabb lenne:D
  • luspaydavid
    Hát de a motor nem pénzért motorozik meg nem időre megy ide-oda.
    Pl. Én sokat tekerek és ha látok valakit szerelni vagy defekt mindig megkérem segíthetek-e.
  • Sóschips
    a motorosoktól kéne tanulniuk!...szvsz az országban köztük van a legnagyobb összetartás.Példa mikor nevelőapám balesetezett akkor is az összes motoros aki arra ment,mind megállt meg ilyenek
  • luspaydavid
    Na ja
  • roller460
    az országban 10 000 kamionos megállna, a maradék 40 000 meg ugyan úgy menne tovább mert az pénz...az a lényeg..minek ide összetartás..mindenkinek legyen jó aztán szevasz. -,-

ez a magyar nép.... :/
  • öregember
    egy révész tranos kamionnal kevesebb
  • öregember
    tedd meg !!!!!
  • Fagyas Trans
    De nincs összetartás, valaki elkezdene sztrájkolni a másik 1ből nyúlná le a fuvarokat. :S
  • Sóschips
    Csak a videómba 4perctől kell nézni.Egy olyan spar-os gép mögé beragadni egy olyan utszakaszon:|

Köszi Wiktor
  • luspaydavid
    Sztrájk kéne és észhez kapnának
  • hungaro
    Be kellene őket ültetni egy kamionba, és 1hétig Sopron-Nyíregyháza útvonalon mászkáljanak az autópályán egy 60km/h-val döcögő sz@r mögött...
  • TOPLINE
    Valakit most már szájba kell vágni a hivatalba hátha észhez kapnak
  • SzabyV8
    De azért ebben már jobb lehet a helyzet :)
  • öregember
    ...és az mit jelent, mit takar hogy mérges leszel ?
  • SzabyV8
    Belső képem nekem is van egy Avtószállitóról :)
    Egyik ismerősöm Hödlmayr-os Scaniaval ment ki Spanyolba az unokatesvérével...megvoltak,bár nagyon szűkös volt 2embernek.
  • ScaniaBoy
    Nem csúnyák :)

Scania yellow viking

Scania R500
  • Fagyas Trans
    Roli: Általában 3-4 napot. De van amikor csak szombat fele meg vasárnap.

ScaniaBoy: Nem.
  • ScaniaBoy
    és szokott fényképeket csinálni?
  • roller460
    És ilyenkor mennyit szoktak itthon lenni ? o.O
  • Fagyas Trans
    Most 2 hete volt kint (Magyar-Olasz-Dán-Magyar) belsőképeket majd csinálok 7végén.
  • ScaniaBoy
    Szép a lámpája! mennyit volt kint? Magába jár? Csinálnál majd belső képeket?
  • MANos Viktor
    Ez kurva jó! :DD
  • luspaydavid
    Na utolsók :D
    DAF

Scania 124L

Scania P380+kívülről elég ronda

P420

Volvo FL7
  • roller460
    Hát igen nálunk is így van...mikor valakit,valakiket hozunk haza mindig teszünk oda valami szőnyeget vagy újságot,hogy inkább azt sározzák össze. -,-

Középre csak mezítláb... :D Am ja nálunk is meg van mindennek a helye,sőt apáma premiumban úgy elpakolt,hogy még hely is maradt aztán kirakta a ruháit a táskákból oda fel... :D Az ágy alatt nagyon nagy hely van....
  • Fagyas Trans
    Megjött fater. Bocsi a sötét képekért majd holnap csinálok világosban is! :)

• nenus
    Nálunk cipő le a lépcsőre, és mezítláb kell lenni a fülkébe. Sokan meg sáros klumpában még a púpra is felmásznak -.-

Akár hányszor megállunk, ki van fujatva a fülke. + Mindennek van helye. Igaz a ruha meg a parabola antenna a felső ágyon van, de az már csak részletkérdés :D
  • luspaydavid
    Ha már autósok Am nekem tetszik :)
  • luspaydavid
    Jaja