59456
-
#49680 Napot
1.Unokabátyám kocsija:
-
#49679 Az NKH-nál -
prien21 #49678 Sziasztok! Tudja valaki, hogy a digit kártya igénylést hol kell kérni? Válaszokat előre is köszönöm! -
#49677 Ezt (vagy ehhez hasonló) a volvot sokszor szoktam látni Kaposvár és környékén... esélyes a dolog? -
#49676 nekünk Belgában volt olyan, hogy álltunk a halszálkában, hajnal 3 kor indultunk, kettő körül felkeltünk, hallottuk h valaki mászkál a kocsi mellett...faternak is meg nekem is bicska a kézbe elemlámpa a másik kézbe, fater ment a bal oldalon én a jobb oldalon...a Román úgy beugrott az EDY-s Volvo-ba és elhúzta a csíkot mint akinek kötelező...mert ő megállt pont mögöttünk, a halszálka mögött, és mikor mentünk visza, akkor láttuk, hogy a tanksapka levolt tekerve és levolt dobva a tank mellé...akkor ha 1 órával később indultunk volna, úgy lecumizta volna az egészet, mint akinek kötelező :S -
Sóschips #49675 Nem hát:/...meg amit az uton is művel némelyik-.-...emlékszem,pont mielőtt a vidit csináltam,előtte való nap is voltam faterral és kecskeméten utolértünk egy scaniat..egészen soltig követtük mert ő a körforgónál dunaújvárosnak ment.Na a lényeg az,hogy lassanban ment mint mi..mikor meg tiszta volt az út és elkezdtük volna előzni,akkor meg rágyorsított-.-..és egész végig ezt csinálta..
Csak azt nem értem mi élvezet volt neki benne,hogy feltartott bennünket?..és magyar volt -
#49674 Hát én azt nem tudom mi nem járunk külföldre így legtöbbet magyarral találkozunk, de azok között is van jó és rossz is. -
#49673 Hát igen..ilyenkor nevetni is meg sírni is tudnék... :/
Azért kamionos kamionostól lop..hát komolyan mondom az eszem megáll..amúgy sem kell lopni de ha már lop ne a kollégájától,legyen az román cseh szlovák magyar német lengyel stb... -,- -
#49672 Nekünk egyszer egy TSZ-nél lopták le a Tv antennát. -
#49671 ennyi...múltkor megálltunk egyik cégnél a parkolóba,hogy ott nem bántják majd a kocsit...mire felkeltünk a román-bulgár kolléga már nem volt ott és hiányzott a pótkocsiról a jobb szarvacska... -,- soha nem lesz itt semmi féle összetartás... :/ -
#49670 Ja hát úgy igaz.
De most így eszembe jutott nyáron mikor a Dunántúlon kevés volt a nafta és ugye fel le mentünk a dombokon a búvárcső nem érte el a dízelt aztán le álltunk a kollégáktól kaptunk még nyálat hogy tovább bírjunk menni. :) -
ScaniaBoy #49669 Helyre lehet azt még hozni. -
Sóschips #49668 persze,tudom nagyon jól..de ha fele annyira összetartóak lennének a kamionosok,és nem egymástól lopnák a kerekeket,meg egyebek,akkor azért másabb lenne:D -
#49667 Hát de a motor nem pénzért motorozik meg nem időre megy ide-oda.
Pl. Én sokat tekerek és ha látok valakit szerelni vagy defekt mindig megkérem segíthetek-e. -
Sóschips #49666 a motorosoktól kéne tanulniuk!...szvsz az országban köztük van a legnagyobb összetartás.Példa mikor nevelőapám balesetezett akkor is az összes motoros aki arra ment,mind megállt meg ilyenek -
#49665 Na ja -
#49664 az országban 10 000 kamionos megállna, a maradék 40 000 meg ugyan úgy menne tovább mert az pénz...az a lényeg..minek ide összetartás..mindenkinek legyen jó aztán szevasz. -,-
ez a magyar nép.... :/ -
öregember #49663 egy révész tranos kamionnal kevesebb -
öregember #49662 tedd meg !!!!! -
#49661 De nincs összetartás, valaki elkezdene sztrájkolni a másik 1ből nyúlná le a fuvarokat. :S -
Sóschips #49660 Csak a videómba 4perctől kell nézni.Egy olyan spar-os gép mögé beragadni egy olyan utszakaszon:|
Köszi Wiktor -
#49659 Sztrájk kéne és észhez kapnának -
#49658 Be kellene őket ültetni egy kamionba, és 1hétig Sopron-Nyíregyháza útvonalon mászkáljanak az autópályán egy 60km/h-val döcögő sz@r mögött... -
#49657 Valakit most már szájba kell vágni a hivatalba hátha észhez kapnak -
SzabyV8 #49656 De azért ebben már jobb lehet a helyzet :) -
öregember #49655 ...és az mit jelent, mit takar hogy mérges leszel ? -
SzabyV8 #49654 Belső képem nekem is van egy Avtószállitóról :)
Egyik ismerősöm Hödlmayr-os Scaniaval ment ki Spanyolba az unokatesvérével...megvoltak,bár nagyon szűkös volt 2embernek. -
ScaniaBoy #49653 Nem csúnyák :)
Scania yellow viking
Scania R500 -
#49652 Roli: Általában 3-4 napot. De van amikor csak szombat fele meg vasárnap.
ScaniaBoy: Nem. -
ScaniaBoy #49651 és szokott fényképeket csinálni? -
#49650 És ilyenkor mennyit szoktak itthon lenni ? o.O -
#49649 Most 2 hete volt kint (Magyar-Olasz-Dán-Magyar) belsőképeket majd csinálok 7végén. -
ScaniaBoy #49648 Szép a lámpája! mennyit volt kint? Magába jár? Csinálnál majd belső képeket? -
#49647 Ez kurva jó! :DD -
#49646 Na utolsók :D
DAF
Scania 124L
Scania P380+kívülről elég ronda
P420
Volvo FL7
-
#49645 Hát igen nálunk is így van...mikor valakit,valakiket hozunk haza mindig teszünk oda valami szőnyeget vagy újságot,hogy inkább azt sározzák össze. -,-
Középre csak mezítláb... :D Am ja nálunk is meg van mindennek a helye,sőt apáma premiumban úgy elpakolt,hogy még hely is maradt aztán kirakta a ruháit a táskákból oda fel... :D Az ágy alatt nagyon nagy hely van.... -
#49644 Megjött fater. Bocsi a sötét képekért majd holnap csinálok világosban is! :)
-
nenus #49643 Nálunk cipő le a lépcsőre, és mezítláb kell lenni a fülkébe. Sokan meg sáros klumpában még a púpra is felmásznak -.-
Akár hányszor megállunk, ki van fujatva a fülke. + Mindennek van helye. Igaz a ruha meg a parabola antenna a felső ágyon van, de az már csak részletkérdés :D -
#49642 Ha már autósok Am nekem tetszik :)
-
#49641 Jaja