Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Egyébként nem 😊
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
am..te hordod kaposvárt?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

demég régrõl ismerõs..😄szval,nem mostanról😄
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
(Jaaaj de jó<#buck>#buck><#buck>#buck>Holnap este6-kor indulunk ki németbe.Már alig várom.)
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Íme a videó linkje.:
2010 Rg Turck'z Fórum Év Képe Választás
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Tónyóó:csak a fidesz<#idiota>#idiota>....opcióként kérhetõ volt,nyakba akasztható kúcs😄D
DE srácok nyugi!!Tökivel jóba vagyunk,csak szoktuk egymás szívatni<#wink>#wink>Szóval no problemo😄
Töki semmi pánik,fekák vagyunk<#law>#law>😄
atesz11: a hosszúpuska öcsémet?😄olyan mint apám,lesz az is vagy két méter😄..amúgy Te nem az vagy,aki a lidlnél dolgozott egy mercin?
к.ιηтнуα.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
#47258:te mi a kurva anyádra vered magad te fasz arcú? nagyon nagy arcod lett hoki fejû
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
hanem kell a 7.5 ös és azzal kell menni és ha nincs semmi karambolod akkor megcisnáltathatod a kamiont. de nem biztos
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
к.ιηтнуα.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
к.ιηтнуα.
Djano..mi szigetszentmikin voltunk egyszer,aztán ott is szopóág volt,bár másfél óra alatt kb megúsztuk a dolgot😄
Töki szopjá geci,szopjá<#puszis>#puszis><#szomoru2>#szomoru2>..másrészt nem én magyarázom,hogy kényelmetlen...
к.ιηтнуα.
Apát elszedték 1 óra alatt.
De még a raklapot visszaadták neki 3 órába került.Mert 3 rampán adják vissza az ottani targoncás nem szeret dolgozni meg volt elõttünk 10 kamion. de könyörgöm 3 óra alatt😄
Azóta azt a helyet ha tudjuk kerüljük😄
Piroskám(L)..kár,hogy többet nem mehetek vele:/
és egy kép a belsejérõl😄..nekem,akkor is ez az örök favorit,ha kényelmetlen,ha nem..bár nekem az😉

к.ιηтнуα.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep