59456
banner
  • MikeMouse
    3:37-nél azért az öreg megvilantja a kőmíves dekoltázst :
  • ubul97
    Köszi
  • luspaydavid
    Igaza is van !
  • Szobi30
    fater is, ha tudja, hogy csak vezetni fog( nem kell rakodnia, lefejtenie, mosatnia+ ilyenek) akkor van neki egy papucs és abban vezet...egyébként van neki egy vas orrú és nyáron abba van, és van egy vas orrú bakancs, télen pedig abba van...de ha csak be kell ugrania a fülkébe valamiért (pl egy bélyegző, vagy akármi) akkor nem húzza le a szandát/bakancsot, de ha vezet akkor nem abba vezet...
  • roller460
    Ubul belinkelem még 1x a képet amit kértél,ha esetleg nem láttad volna még.... ;)

Kőfuv Volvo Nagy méretben.
  • ubul97
    Hellosztok
    Mai kép:
  • Fagyas Trans
    Mert ők nem mernek szólni, mert akkor rosszabbul járnak!
  • leho94
    nem tudom miért pont a kamionosokat kell basztatni..
  • Fagyas Trans
    Fateromnak nincs is cipője hanem 1 klumpa szerűség csak kicsit jobb anyagból. Rakodásoknál is ez van rajta meg kb mindig. Akkor vesz fel bakancsot mikor kötelezik a rakodásoknál meg télen vette fel mikor szabadba pakolt nem raktárba.
  • RS
    Bajorországban is bevezetnék az előzési tilalmat
    A kommentelő jól megmondta! -Hozzáteszem én is ezen a véleményen vagyok.
  • MANos Viktor
    Ígyvan! :D
    Faterom úgy csinálta, hogy vett 1 bakancs szerű cuccot, és letaposta a sarkát.
    Amikor meg megy fel a platóra, vagy valami akkor meg gyors visszahajtja. kb 3 másodperc az egész.
  • 94mike
    +1... a gumiszőnyeget nem véletlen találtákki
    Mikor fater "benne élt" mert nemzetközizett,akkorse zokniba vezetett..: D
    ( a kocsi/kamion van értünk,nem pedig fordítva..mindig ezt mondja: D)
  • Sóschips
    Nem vesz el az életéből.Nálunk nem szokás.A gumiszőnyeget azért találták ki.Másrészt hozzáteszem,apum nem él benne úgy,reggel megy,este jön...de remélem amúgy nem értesz félre,cipővel mi is csak az ülésig vagyunk,középre meg az ágyra nem megyünk fel.
  • kgb12
    Azt nem tudom sajna erről az oldalról még nem rendeltem .

De itt leírja a dolgokat Link
  • nenus
    Áááá ezer köszönet :D És nem tudod véletlen hogy a kiszállítás mennyi idő?
  • kgb12
    Elvileg itt rendelhető Link
    Remélem tudtam segíteni!:)
  • nenus
    Nem tudja valaki hogy ez Magyarországon rendelhető - e valahonnan?
  • nenus
    [center]

• ScaniaBoy
    Azért szerintem egy nemzetközi sofőrnek pl. nem ártana zokniba vezetni,mert nem a legjobb hogy több napig ott büdösödik a lába.
    Meg szerintem ez az igényességen múlik. Nem sokból tart levenni a cipőt.
  • PttM Fa
    Ez van :D
    Vezetésed hogy sikerült?
  • Hesston
    Nemazért de ezt az autót lehánynám.. Hogy néz ki? Ez már pfhejj... Főleg azzal a nap ellenzővel..... Mit lát azon vazzeg?! XD
  • Szobi30
    fater nekem belép cipőben, mert nem húzogatja mindíg, bár középre már soha nem megy fel benne!
    viszont a cégnél amilyen kocsik vannak, ahoz képest az övé nagyon rendbe van tartva...mert 10ből 9 olyan, hogy rosz beleülni...ő meg kenegeti a műszerfalat szilikon olajjal ,mindíg mikor megáll kitakarítja, hétvégén ha látja, hogy egy kicsit koszos máris takarítja...múltkor tachográf illesztése volt, a csávó mikor beült még meg is jegyezte, hogy milyen szépen rendbe van tartva...

csak úgy emllékesen megjegyezném, hogy mikor ráült le volt öntve az egész műszerfal kávéval, minden tapadt benne+ ilyenek, de azóta már rendbe szedte :D
  • nenus
    Persze hogy mindenki másképp csinálja, és ez nem is vitatkozás, hanem egy egyszerű beszélgetés. De télleg csak 1 valamit mondj meg nekem. Az a 3 másodperc, amíg kiugrik a cipőből (télen bakancs esetén, 5 másodperc), az most olyan sok időt elvesz az életéből?

Most hogy ezt leírtam, jön az hogy hát a rönósok... Jó, oké, ők nem tudják a felső lépcsőn hagyni a cipőt, mert nincs ott olyan dolog ami védje attól hogy ne hagyja el. Akkor rakjon oda az ajtó oldalába 1 szatyrot, bele rakja a cipőt, és félre teszi.

És még annyit hozzá fűznék ehez hogy "...mindenki másképp csinálja..." . Ez szerintem inkább igényi szint, hogy ki mit visel el az autóban.
  • Gerypapa 95
    a szobámba tényleg nem cipővel jövök be , de amúgy folyósón csempén mért ne ? ha nem sáros a cipőm és nem piszkos akkor nem tök mindegy ?:DD
  • Sóschips
    de nagy valószínűséggel nem mászik fel a felső ágyra cipőstül...mellesleg apámnál nem volt ilyen,még akkor sem mikor hetezett és mégis tiszta volt a fülke,nem volt bent ganyé,mivel takarította rendesen...a rönóba is cipővel mászott be és még hónapokig lehetett érezni benne az új autó szagát,nem úgy mint a többi igénytelen féregnek,akinél már egy hónap után tiszta folt volt az ülés..
    Na mindegy,ezen nem vitatkozok,mindenki másképp csinálja.
  • nenus
    csak a kettő között az a különbség hogy 1 ember nem 1 BMW-ben, hanem 1 ilyen műanyag dobozban él, és gondolom otthon sem cipőben mászkálsz a lakásban..
  • Gerypapa 95
    nem .. tök normális a cipő .. nem tudnák zokniba vezetni :) kicsit érdekes lenne hogy ha beülök a BMW-nke akkor leveszem a cipőmet :/
  • nenus
    Abban hát.. Minek levenni? Ifába is cipővel ugrálunk, ebbe is úgy kell...
  • RS
    Nem találok szavakat.
  • luspaydavid
    Csak mi vagyunk cipősek ? :D Am ha olyan lefújatjuk és kész de mindig kiporoljuk ha állunk :D
  • PttM Fa
    ja akkor oké...
    fateré a MAN egy szar de nem lépik fel cipőben...
  • tomi0113
    Azért ilyen szép gépet illik zokniba vezetni. :D
    Apum is zokniba vezeti a Mercit, pedig aztán nem lehet ehhez a Scaniához hasonlítani, amúgy meg 15 perc full zoknisra csinálni. ;)
  • Sóschips
    cipőben...és?-.-
    Mint láttad volt ott egy olyan kis szönyeg és arra lépet rá..
  • PttM Fa
    Szép de a csorró cipőben ugrott fel vagy csak én láttam úgy?
  • ScaniaBoy
    Fúú ez GYÖNYÖRŰ! Úgy látom eléggé jó kezekbe került. NAgyon komoly.
  • Falkon
    Nektek van az a Daf, aminek a lökhárítóján körbe ledek vannak?
    Mert ha igen akkor lehet láttam 3:40 körül Szigetszentmiklósnál.
  • Tomika001
    Gyönyörű!
  • luspaydavid
    Komoly :D
  • DJKonya