Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Nah sikerült hazaérnem tegnap a nagy hollandiából...csináltam egy ralás jó fényképet,csak meghalt a micro sd kártya a telefonomban...tegnap este még elvittem egy haverhoz,aki ilyen tönkrement adathordozókról szokta leszedegetni a cuccokat.
Megfogadtam,hogy legközelebb a fényképezõt viszem el magammal...
CB nyámnyila
De fel is lehet tekerni,befele irányba és akkor egy egyenes ágy lesz..lehet rá pakolni,de ha nehéz cucc van rajta akkor valszeg vissza fog izélni és szemétgyüjtõ formája lesz megint.xD
Ha meg az utsóba akasztod akkor tudsz aludni 😄
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
The Truck Is My Life
Hát elég jól el tudtunk am pakolni,szóval nincs gond...jó hát azért lehetne nagyobb is a fülke,de ha mindennek megtalálod a helyét, akkor faszán el lehet pakolni... 😉
The Truck Is My Life
Hát akad egy pár,de nem tom hol vannak szóval most csak ilyen "új fülkés" képek vannak.
<#idiota>#idiota>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
(látszik is az eredménye)

Csak mivel fotóbolond vagyok, mindent lefotózok ami kamion, áll, mozog, stb..😄 Meg videózásra is nagy szükség van. Köszi az infót.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
The Truck Is My Life
Tettem fel videót youtubra,aztán láttam,hogy írta: HD minõségû felvétel..na akkor derült ki,hogy HD minõségû videót csinál... 😄
Itt van 1-2 videó...ezeket is már az új fotógéppel csináltam. 😉
(A 2. videó 18x-os zoomon volt..sztem ahhoz képest nem csinál olyan rossz videót.<#rolleyes>#rolleyes>)
Videó 1
Videó 2
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szerintem nagyjából ugyan azt tudja mint az enyém,szóval rossz nem lehet. <#buck>#buck>
Én teljesen meg vagyok elégedve a gépemmel,csak még meg kell tanulnom minden funkció használatát. 😊
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
ja és ugye az Interliner telephelyén volt a spirit+doppel is...tavaly nyáron a Liner becsõdölt, akkor elköltöztek Lambach-ba, azóta ottvan a telephelyük...a Gartner telehelytõl kb 500 méter 😄 😄
persze utána a Liner is talpraállt megint...ja és Máté-ék is megváltoztatták a cégük nevét, mert kaptak egy telephelyellenõrzést és eléggé csúnyán megmázsálták a "Transspido" -t, utána csináltak egy másik céget...fater akkor hagyta ott õket.
+ nem akarták fizetni a sofõrök büntetését, pedig õk hajtották õket, nagy nehezen sikerült kiharcolni a sofõröknek, hogy a sofõrök büntetésüket engedjék el...
www.szobi.picturepush.com
Kb ez 5-6 évvel ezelõtt volt. Akkor kezdtem a sofõrködést!! 😊 Mondhatni elsõ kamionos cégem volt 😊 Nagyon szép a telephelyük 😄
fater a Spiritnél volt...de ugye ezek lényegében testvércégek(Intermontana, Interliner, Spirit, Doppelbauer)
csak ugye a montana nagyobb mint a spirit, de ugyanazon a magyar cégen keresztül lehet kimenni.
www.szobi.picturepush.com

bocs a 2 hsz-ért
Szerintem...
Bocsi a 2 hsz-ért!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Amugy a képek: <#eljen>#eljen>
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Amúgy Köszi Srácok. <#buck>#buck>