Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kamionnal..meg kellett állnunk a 45-öst kivenni,de nem értünk el a kútra,így hát egy SOS-ben álltunk meg...Elmentem a pótkocsi hátuljához,felültem a szalagkorlátra és kattogtattam..akkor jött ez a szépség is.<#hawaii>#hawaii>
Scania R620 Eredeti
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Kocsival vagy kamionnal mentetek amikr ezt lefotóztad??
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Am szerintem sincs semmi gond azokkal a szúró lámpákkal... 😊
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
@Csipa: Panasonic Dmc-Fz38.<#hawaii>#hawaii>
@Tomika: találtam egy friss linket...remélem megtalálod benne a kérdésedre a választ. 😊
M34 Átadása
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Amúgy nekem is akartak adni egy ADR felszerelést,egyik ismerõsünknek van otthon egy fölös,aztán mondta ha kell oda adja szívesen,hogy tudjak apámmal bármikor menni.. 😊
De fater mondta,hogy nem kell...olasz nem foglalkozik vele annyira... :S
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Szticsi mivel írtam,hogy mai képek ...én arra tippelnék ,hogy : MA -,-<#taps>#taps>
( ha erre voltál kíváncsi, mert nagyon nem értem... )
szerk.: látom lentebb már megkaptad a választ. 😊
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amúgy volt több is de azokat már fotóztam... <#vigyor>#vigyor>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Amúgy: <#eljen>#eljen>
Mai képek..nem valami sok.. <#shakehead>#shakehead>
Az persze...olasz nem foglalkozik vele 😄
minden héten ADR-t hoz...és ?😄
Mert ha ez a kérdés a válaszom rá,hogy igen..a súlynak semmi köze hozzá....
Csak az ADR-nél nem vihetsz mást magaddal,hacsak nincs adr vizsgája a 2.embernek is 😊
Meg ha bátor vagy mint apám 😄DD
Fogalmazás 5-ös (Y)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Amúgy meg már a miénk is lassan 1 éves kocsi lesz és még semmi baj,nem volt vele(lekopogom) bár tudom még fiatal a premium nagyon,de hát az 1 év alatt is lehetett volna bármi... :/
Fater,vigyáz rá nagyon bár eddig még 1 kocsiját sem törte össze hála az égnek... 😊
Bár most egy tuskónak neki ment mert nem fért el egy suzukitól...hát az a suzuki sem fog többet oda állni,mert fater kiszállt és szérugta azt a szart... <#falbav>#falbav>
Megrepedt a premium lökhárítója. :/
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004