Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A.H Boekema Scania R

Egy profi PS-es meg 2 perc alatt megcsinálja.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
UI: A Green Editionról nem találtam normális képet neten ezért be szkenneltem xD

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Hivatás az Életért!
Na ez ....<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
CB nyámnyila
Ez szabad szemmel lehet látni,hogy meg van emelve a man segge .<#vigyor>#vigyor>
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
<#idiota>#idiota>
CB nyámnyila
CB nyámnyila
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
The Truck Is My Life
CB nyámnyila
Lett egy cég,ahol azt mondták,hogy nettó 140k és 3mûszak heti váltással stb stb.
Bementem próbanapra,azt mondták minden oké,de csak május-júniustól kéne dolgozni....
DE van vagy (akkor még) 30 autójuk,éshát az önéletrajzba látták h sofõr vagyok,üljek TGK-ra.Szigoruan csak belföld,és csak kis Tranzit,Turbo dayli...Nagyon jó fizut mondtak...nem egészen 3 hónap mulva 12t-ás tandemen ültem,és mentem prága felé...
Tavaj okt31-ig voltam ott,jelenleg pedig a nemrég bemásolt DAF-fal dolgozom....
Szóvalennyit az abbahagyásról....Azt akarom kihozni,hogy nem elég a szeretet,sokat számít a fizetés,és a szerencse is,hogy mit tudsz csinálni helyette.
Illetve egy idõ után az ember elfelejt mindent,és nem ért máshoz,csak a kormány tekergetéséhez,a rakodáshoz stb.Na és onnantól számít ez életformának,és hivatásnak...onnantól nincs más.
Ez az én véleményem errõl.
CB nyámnyila
Jaja...elvileg tud...de nem csinálja üzletszerüen.
Ha ilyen gondod van,1,max2k ére leszedik Neked az adataid.
Nekem viszont úgy meghalt a memkarim,hogy semmit nem tudott vele kezdeni.Mérgembe a telefonom is lecseréltem tegnap,mert valószínüleg az vágta tönkre.
CB nyámnyila
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
Nekem nagyon bejön .! <#hawaii>#hawaii>

www.szobi.picturepush.com
Õ volt az a gépezet Olaszoknál kompra vártunk!!

The Truck Is My Life
Kellenének a képek :/
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Letöltés!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
fater régebben egyéni vállalkozó volt, és volt egy régi 95-ös DAF-unk...de már minden kínja volt, ugye azért csak 10 éves volt már...bele akart menni egy 105-ösbe, és voltak nálunk kint a DAF képviseletétõl...Januárban voltak kint, és Augusztusra igazolták visza, vagyis hogy Augusztusra kaptunk volna új kocsit...és mi addig nem akartunk várni.
aznap délután felhívta fater a Renault-ot, hogy megkérdezze mit mondanak egy Premium-ra...telefonba aztmondták, hogy holnap mennyen le, és elintézik a papírokat, holnapután lehet vinni a kocsit (nemhiába hívják úgy sokan a prémium-ot, hogy "jutalom autó" 😄)...
mikor ezt mondták fater nem mert beleugrani...sztem mondjuk nem vesztett vele sokat, de ez csak az én személyes véleményem 😄
na mind1, ebbõl az egészbõl azt akartam kihozni, hogy a DAF-ra 3 év garanciát vállatak volna, csak annyi, hogy több mint fél évre rá hozták volna ki...
a Prémiumra is 3 évet vállaltak volna, de fater abba nem mert beleugrani.
viszont egyik ismerõsünk vett egyet, kb fél évvel rá lecserélte egy Volvo-ra...és aztmondta, hogy ez azért csak egy Volvo 😄
mert ugye elméletileg az új Premium az bizonyos dolgokban hasonlít a Volvo-ra...vagyis nem mondanám, hogy új mert már ezis pár éves széria xD
www.szobi.picturepush.com
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Az összes feltöltött videója kedvencem!😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Én nem tudom milyen érzés ha egy ember élete ½értelmét½ ott hagyja , mert a kamionozáshoz kell egy bizonyos fokú szeretet aki nem szereti nem megy el kamionosnak. Éltem már át pár kamion átadást de szerencsére nem olyant hogy apu nem ült többet kamionban, de megkérdeztem és azt mondta hogy õ már nem fogja ezt abba hagyni.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Hivatás az Életért!
És mennyi ft-ba fájt neked az az átmásolás? 😄
The Truck Is My Life
2 éve mielõtt megvettem a lap top-om beszart a nagy gépemben a vinyó és több 1000 kép veszett oda... A vinyó meg van még,csak nem tom sehogy,se leszedni a cuccokat mert ha rádugjuk másik gépre nem ismeri fel... <#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>