59456
-
#50811 Azazaz -
#50810 hát óó bátyó nézd már ott megy valami na arra menjünk.
jó öcsi megyünk arra.
Bazdmeg öcsi elakadtunk:@:D
Nembaj bátyó jön a komájn kiráncigál:) -
#50809 renault elég ronda :S -
#50808 nem szoktuk jelölgetni
Amúgy földeken nem mivel nem vagyunk dombos hegyes vidéken fel állunk ponyvázni közbe körbenézünk -
#50807 És szántó földet is jelölitek amikor bementet a dzsindzsiásba?:D
mert a GPS kiirná hova a bánatba akarsz menni:D -
#50806 Mi nem szoktuk jelölgetni megnézzük merre és megyünk :D -
#50805 Fater is így csinálta mindig jelölgette hogy merre megy..:D -
#50804 Mi is így csináljuk ezt csak GPS nélkül :D -
#50803 pontosan.
fater is mindíg azt csinálja, beüti GPS-be, megnézi h merre akarja vinni...utána meglesi térképen h az neki jó e
és utána goo :D
már tele van neki rajzolgatva a térkép, mert mindíg filctollal kiemeli, hogy merre megy -
#50802 Ezért kell mellé egy térkép is :D -
#50801 Jó de ha béna vagy a GPS-hez hamar be visz elég érdekes helyekre!! ;) -
#50800 busz-ra kell állítani nem teherautóra, mert a teherautót 3,5 vagy 7,5 tonnásra veszi...
ha busz-ra állítod, akkor kevesebb helyre visz be...(bár ígyis bevisz néha a málnásba, de nem annyira azért)
+ előfordul az olyan, hogy címre visz, de legtöbbször ahova visz, az 500 méteres körzetében megtalálod a címet...
+ még ha nézed a táblákat is, akkor még kissebb az esélye, hogy bevisz.
jó, amikor faternak meglett a GPS-e, lengyelben 5 km-t tolatott visza, mert ott tudott megfordulni, bevitte a 3,2-es híd alá...
de most már átállítottuk "busz"-ra, és mielőtt bemegy valahova, mindíg megnézi, hogy milyen utca az, és ha kis köcsög utca, akkor megy tovább és a GPS majd újratervezi... -
#50799 Hát figy a GPS re még mindig azt mondom hogy kocsira jó!
De az hogy egy 14 tonnás Monstrumra biztos nem.Mert akármiylen gps az befog téged vinni még az almásba is.Ott van a Waberer's nek a GPSe.Osztálytársam faterja odd dolgozik és Angolba bevitte egy olyan utcába a megás DAFal hogy alig tudod kijönni mert a DAF eleje nem fért,A pót sarka emg a házba akadt volna be.Szerintem a GPS az személykocsira jó.
-
#50798 Jól teszi!
De arra kíváncsi vagyok veled mi lenne ha megadnák hogy menj el Angolba ide meg oda oszt nem adnak GPS csak térképet és hogy ki találnál-e elsőnek olyan 5óra alatt..
Nem hiszem..xD
De mind1 azt hiszel amit akarsz..meg azt mondasz amit akarsz túlzottan nem érdekel:D -
#50797 És van aki meg is veszi és ki is használja!! :D -
#50796 Okés köszi de majd msn-en megdumáljuk..:D -
#50795 Bluepanther-t vegyetek...az a legkönnyebben hackelhető, és elég jó...faternak is az van(vagyis a z egyik az) ezelőtt volt neki egy NAVON, az is jó volt, de ez sokkal jobb.
+van neki egy mio-s...a kettő közül viszont már nem tudnék választani, mert valameik bizonyos helyzetekben jobb, a másik pedig másik helyzetben a jobb...
de sztema Bluepanther azért is jó, mert eléggé olcsó...faternak 22-ért vettük (de lehet venni még ennél is olcsóbban)
és a programot feltettem rá neki itthon... -
#50794 Jó akkor vegyél Angol Franci Portugál Spanyol Német Finn Dán térképet és mindig minden körülmények között vedd elő nézegetni de útközbe mivel km-re mennek szóval minden idő aranyat ér..
Magyarországon térkép se kel neki..egész Magyarországot ismeri jobban mint a tenyerét -
#50793 Ha adnak akkor minek venni? xD Szólni kell hogy szar aztán próbálkozni kell amig nem lessz jó :D De ez már régi mondás "Nem az a jó sofőr aki a GPS-t bámulja, hanem aki vezetés közben is a Térképet bogarássza!" :D -
#50792 Végül is a Wabinál adnak 1-et alapból csak úgy hallottam hogy kalap szar.. ezért majd lehet veszünk 1-et.. -
#50791 Szerintem tök mind1 milyen GPS-t veszel! csak térképre kell figyelni! meg stb.. :D -
#50790 Én szerintem jövő honapra be is fejezem a C-t! :D de sok sikert!!! :D -
#50789 De jó neked :D Sok sikert ! -
#50788 Sok sikert! -
#50787 Persze hogy ismerem:)
Írházi Imre de már nem dolgozik ott:) -
#50786 SOK SIKERT -
#50785 Jó estét!
Azt szeretném kérdezni hogy akinek van GPS-e az megmondaná hogy jó-e emg hogy milyen Márkájút érdemes venni:)
Köszönöm szépen! -
#50784 Na, sok sikert :) -
#50783 Srácok, jövőhónapban indulok a C jogsira:)
Aztán E:) -
#50782 Ez Dunapataj :D -
#50781 -
#50780 Őt ismered??
A Törökszentmiklósi homokbányába járt mert fater ott dolgozott és a sofőrt úgy hívják hogy Imi!!!
Forrás Rg'z truck -
#50779 Már tudom de azért köszi:)
-
#50778 Magyar és Román rendszámú TGX.ei vannak neki. -
#50777 Valaki meg mondaná nekem hogy magyar rendszámú TGX-es MAN van-e a Wabarer's nek? -
#50776 Kell egy nekem is az anyós ülésre tök komoly :D -
Meg a Renault 145 LE.
Az Opel "csak" 125 LE. -
#50774 Előfordulhat. -
#50773 Esetleg még az illatjuk? :/ -
#50772 Meg a jelük.