Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#levele>#levele><#banplz>#banplz><#ijedt>#ijedt><#wilting>#wilting><#wow3>#wow3>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Hát ha Csnaki akk majd kimegyek helyijárattal :L
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Remélem nem töri össze a Volvot :L😄
SCANIA THE BEST
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
a Norfolkline.nél nem is foglalkoznak vele, hogy ottvagy ugyanúgy adják a jegyet...
a P&O-nál és Seafrance-nál ráírják, hogy 2en ültök a fülkében de nem foglalkoznak vele, vagyis nem kell fizetnetek.
egyébknét tavalytalálkoztunk egy Magyar személykocsissal Franciában, és mondta, hogy 90 €-t fizetett egy személyautóért+ 5 fõért...szóval viszonylag olcsó sztem
www.szobi.picturepush.com
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Öregember:Google-on is kerestem mielõtt beszólnál és azért kérdeztem meg itt is mivel ez egy kib@szott fórum és itt sok ember van aki járt angliába és megtudja mondani pontosan az árát.
MAN TGA D20
Lenne egy kérdésem . Mennyibe kerül egy komp jegy franciából angolba ? Mert lehet, hogy nevelõapummal lesz egy angol fuvarunk és nemtudom, hogy kb mennyibe fáj nekem külön a jegy . És ebbe mi van benne ? 😄 Köszi elõre is
Szaby:Szépek a képeid nagyon <#eljen>#eljen>
#48531 ebben a HSZben itt mi van hogy ennyi kamion jár erre?
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/