59456
banner
  • Hesston
    Hűha srácok.. :D Holnap C-kategória Rutin vizsga.. :D aztán szuroljatok!!!

Fagyas! Jó utat! :D Én majd tavaszi szünetbe megyes Svájcba!
  • djano

Hát igen aki megteheti hogy suli helyett kamionozik annak mindig is a helyébe lennék
  • RS

De jó neked! :)
  • Fagyas Trans
    Nah srácok most csak ennyi kép, de majd hozom a többit!;) Köszi a dicséreteket! Majd irok ha netközelbe leszek! Csáó mindenkinek!

• magyarkolega01
  • magyarkolega01
    #50837 Szép!
  • TruckerDave
    Ájj de jó valakinek.
  • Tomika001
    Szép!
    #50841:
  • luspaydavid
    Áá de jóő neked Finn
  • djano
    kurva szép gép nagyon tetszik
  • DJKonya
  • Kovács Erix
    Jah épp most csinálod a képeket..:D
    Amúgy kabbe..neked suliba kéne menni nem Finnbe..xD fene a fejed
  • tomi0113
    De jóóó neked, tavaly nyáron úgy volt, hogy apum is finnbe jár, de nem vállalta el. :S
    De már megbánta.
    Amúgy jó kép! :)
  • ScaniaBoy
    Na de jó valakinek :)
  • Fagyas Trans
    Sziasztok. Az igért belső képek nem sokára lesznek. De több kép is lesz majd hisz megyek faterral Finnbe. :D Nah addig is 1 délutáni kép! :D

• MikeMouse
    Üdv Urak.

Nekem is van GPS-em meg a lapozós Európa atlaszom.
    GPS-re én se mindig hallgattam hallgatok de azért valamilyen szinten megnyugvást nyújt ha van az embernek :)
  • Kovács Erix
    Az szép..:D
    Hát mi jövö7en Szombaton megyünk Faterral Debrecenbe megújíttatni a GKI-t aztán Hétfőn meg Csepelre a Wabihoz ott meg orvosi vizsgálat akkor majd vezet meg valami tesztlapot kikel tölteni csak nem tudjuk milyen kérdésekre várhatunk..:S
    Valaki jólenne ha tudná pontosan hogy pl: kresz kérdések vagy GKI kérdések vagy mi az anyám kínyja?
  • daf xf
    Egyébként semmi baj nincs a gpsekkel, csak oda kell rá figyelni, nem csak menni utána észnélkül mert általában ezek szoktak úgy járni hogy hopp itt már nincs út. Én még furgonnal is ha látom hogy valami nagyon szar helyre akar bevinni akkor alapbol nem is megyek arra, inkább megyek tovább majd ő meg keres más utat. Németbe még el is megy , olaszba kell figyelni rá nagyon mert olyan helyen elvisz hogy biciklivel nem férsz el.:D
  • Tinka123
    Ha már GPS fater a papír GPS-t használja, csak akkorhasználja Andreát, ha meg akarja tudni hány km re van és akkor úgytervezi meg hogy hogyan használja kis a vezetési idejét, azért párszor bedőlt neki, de más útvonal meg tényleg nem volt, szval m1 :D
    Jó fogalmazás 1 es leülhetek xDbocs 8. órán vagyok túl :):D
  • Kovács Erix
    Valaki esetleg mostanába nemvolt a Waberer's nél felvételi vizsgán?
    Mert annyit tudok hogy Teszt vezetés lesz meg orvosi vizsgálat meg egy vizsga lapot vagy mit kikel tölteni..
    Azt szeretném kérdezni hogy a vezetés az hol történik meg mit kel csinálni?
    Meg hogy a mit kérdeznek?mit kel kitölteni?
    Köszönöm a válaszokat!
  • daf xf
    Ezaz fasza videó. Számomra ez a best gép. A többi semmire való emellett.
  • ScaniaBoy
  • roller460
    Szeretettel várjuk a belsőképeket :D

Am szép szerelvény.! ;)
  • sox79
    Valalinek otthon gépen vagy valahol ilyen képek??
  • kgb12
    Szép !
  • Hesston
    Ezt a TGA-t sokat látom erre elé is! :D
  • Fagyas Trans
    Estét az uraknak! Haza ért fater de holnap már megy is finnbe! Bocsi a szar képért csak köd van. :s Holnap tudok csinálni belső képeket ha valakinek kellene!

• SzabyV8
  • Kovács Erix
  • Tomika001

RS, SzabyV8: Jó képek lettek!
  • Kovács Erix
    Értem köszi:)
    De elsőnek majd meglássuk hogy milyen az alap amit adnak:)
    Március 12-én (Szombaton) megyünk Faterral Debrecenbe mert ott újitassa meg a GKI igazolványát mert már lejárt..aztán meg megyünk Pestre a Wabihoz oszt majd meglássuk mi lesz:)
  • RS
    Egymagában...

Bocs a minőségért! :/
  • Sóschips
    Bocsi RS
    Az teljesen ingyenes?N97minire jó?mert sehol nem találok:S..a gyári meg nem mindig fogja a műholdat:S
  • RS
    Nem nagyon értek hozzá, így konkrét márkát nem tudok mondani, de az iGO Primo mint szoftver eléggé bejövős, plusz tartalmaz kamionos opciót.
    Nekünk Mio C720 van Primo-val, mondjuk mi személyautóba használjuk.
  • SzabyV8
    Kösz:)
    és a folytatás:)
  • luspaydavid
    A szokásos
  • SzabyV8
    Estét:)
    Pár kép máról:)
    Fateromnak a GPS-ét ez nem nagyon hatja meg, ugyan úgy beviszi mindenhova...
  • daf xf
    Köszi srácok!:)
    Gps téren én furgonozok, német olasz holland svájcot járom, és egy telefonnal. Samsung Omnia igo 8 van rajta. Szépen teszi a dolgát.:)
  • Kovács Erix
    Amikor még motorja volt Faternak akkor jelölgette hogy merre ment:)
    Majd megkeresem azt a térképet és lefényképezem aztán megmutatom merre járt mocival még anno:)