59456
banner
  • luspaydavid
    Ha jól tudom akkor az hogy más a motoralagút mérete és a fülke változat is más.
  • Krapo
    Hali srácok !Árulja már el valaki hogy mi a különbség a P-R-G szériás Scaniák között ? Látszólag látok énis de hivatalosan micsoda azt nem tudom .
  • Gerypapa 95

ez mit kap ? izzitás vagy valami ?
  • RS
    Öt órát várakoznak a kamionok Záhonynál
  • 94mike
    Ezzel dolgozik: D
  • tuzfal3
    Ezt hol lőtted?
  • CzUKi
    "Kimaradt jelentek":D:D Mivel a GPS szervízbe volt ezért ennyi volt az össz felszerelésünk :D Berlinbe csak ez a kis nyomtatványunkvolt amit Potsdamban az előző lerakón kunyiztam ki angol halandzsanyelven a portás csajtól :D
    térkép1
    térkép2
    Rendes térkép
    térkép3
    Kicsit "dekoráltam" XD
    kép
  • RS
    Kis-Tizedes: Jó képek!
    Topline: Szintén.
  • luspaydavid
  • Sóschips
    Tetszik:)
  • Tomika001
    Jó gép!
    #50995: Zsír videó!
    #51003:
  • TOPLINE
    Csináltam pár képet így is a gépről :)

• öregember
    esetleg így, ha megjelenik
  • Kovács Erix
    Sajnálom a csávót és a családját őszinte részvétem!
  • scania
    Nem.
  • Cb Főnök
    Ez waberer's-es volt???
  • luspaydavid
    Na azé van eszed :D
  • tomi0113
    Fain! :)
  • CzUKi
    Talán evvel a zenével jobb :D Bocs a felfordulásért ...:D

• tomi0113
    És miért törölted a videót?
    Épp meg akartam volna nézni. :| xD
  • CzUKi
    Nem :) Wiesenburg megjegyeztem mert én bogarszátam a térképet mivel a GPS a szervízbe volt... XD
  • SitatiS
    A videón az első város nem Wieselburg? :)
  • CzUKi
    RS légyszíves töröld azt a hozzászólásom amiben a videó van, mert töröltem azt a videót tube-ról :D Köszönöm és bocsánat ...:D
  • djano
    Fasza lett:)
    Király a DAF
  • tomi0113
    Szerintem jó az a szőnyeg. :)
    Középen pedig van egy világos kék szöszös körszőnyeg. :D
  • Tinka123
    Nekem tetszik, szerintem otthonos, sőt faternak is ilyenfélefajta van a kombájnba(Magnum:D)
  • ScaniaBoy
    Jó nagy a fülkéje de nekem az a szőnyeg nem tetszik.
  • luspaydavid
    Mi a Mercis korszakba hagytuk ott mikor reggel szolt a bátyám a főnöknek hogy cserélni kellene már a gumikat erre a főnök hogy jó az még az nap defekt miatt leeset a autópályára felfele...
  • Hesston
    Az fasza :D

Rokonom Wabinál ott hagyta a picsába Skóciába a pótkocsit szét barmolt ponyvával a kocsival meg hazajött :D Osztrák határ másikfelén hagyta az autót őérte meg ki kelett meni.. (hozzáteszem a pót megvolt rakva valami ócskasággal xD )
  • Szobi30
    fater meg mikor leszámolt az osztráktól, bécsben lett volna lerakója, de nem engedték, hogy elmennyen oda leadni, mert az utolsó héten kivette a nyomkövető biztosítékát, és aztse tudták, hogy holvan...tesómmal kimentünk érte, megfogta a havi CMR-eket, és jöttünk haza...addig nem adta visza amíg ki nem fizették...még 500€-val többet utaltak neki xD
  • Tinka123
    Akkor nálatok ég megúszta a főnök xDismerek egy csávót az egyik külcs a tankba került, a másik meg a réten landolt szántás idején xDDD jah és újrakellett gumiztatni az autót, szerszámos láda ellett adva, "eredeti Schwarzmüller 5ér a tietek " jelszóval xDMindezt a 9 hetes kintltért és a 95 000Ft os fizetésért :DxD
  • 94mike
    Ennyi....
    fateromis így csinállta az osztrák cégnél,8 hét után...( 3 hétről voltszó) csak fater szerelvénybe jött haza,elvitta a gépet a telepre,kipakollt,és jött haza..
  • Hesston
    Nemazért de szerintem ez a faszi se volt 100-as hogy felakasztja magát a fülkébe..
    Hát ha annyira haza akart volna menni, én a helyébe ott hagytam volna a pótot aztán mentem volna haza a cs**ba aztán váltaltam volna a következményeit a tettekért. És nem ilyen hülyeséget csinálni hogy megölöm magam.. Ez már..
  • djano
    csóró hozzátartózók:(
  • nenus
    tudom. ehhez sem volt kedvem csak így legalább ment az idő
  • luspaydavid
    Nem semmi de azért ez milyen már 7 hét.... én eljöttem volna a rákba onnan. Jó benne van hogy nem mész haza ebből áll a szakma de azért gyerekei is voltak.
  • 94mike
    hűű..érdekes :D
    nem azt mondom,h szar..hanem h geci fura:O :D
  • tomi0113
    Felnyitható! :)
    Hesston: Nem hülye az, magyaros... xD
    Nenus: Fain! xDD
  • nenus
    [center] Unatkoztam o,O
  • Tinka123
    Tessék itt az eredménye annak amit a Waberer Hurka György elkezdett 7 hét meló meg stb, két gyerek maradt apa nélkül :@...
    katt