59456
-
-
ScaniaBoy #51216 NA ennyi akkor itt van egy példa. -
ScaniaBoy #51215 De ezt írják. Lehet a változás előtt vagy csináltad vagy nem tudták. -
Sóschips #51214 mindkét unokaöcsémnek van,az egyik most lesz 3 a másiknak meg azt hiszem már 2éve van,szóval neki meg 4éves kora óta van,szóval nem muszáj 14-nek lenni -
Fotó: Igor Samson -
#51212 akkor jól írtam én, hogy azóta változott...én 2007-ben csináltattam... -
#51211 2009-ben mikor csináltam a jogsimat . akkor kellett hozzá , és csak 14 évesen lehetett . -
ScaniaBoy #51210 Olvassátok az elejét
Személyi igazolvány -
#51209 14 éves kortól lehet... tudomásom szerint.
ha nem igy van javitsatok ki villalakók. -
#51208 nehogy azt hidd...13 éves koromban meg akartam csináltatni, és az okmányirodában azt mondták, hogy azon az éven csináltathatom meg, amikor betöltöm a 14-et...
de azóta már lehet h változott, mert már több mint 4 éve van személyim :D -
ScaniaBoy #51207 Hát akkor elnézted,met bárkinek lehet személyije egy 2 éves kisgyereknek is. -
#51206 mi csak a személyit adtuk oda...jártunk Dunkerque-ból(Norfolkline) és Calais-ból (P&O) -val...de mióta fater Révész-nél van, ők meg Seafrance-val járnak, mind1iknek elég, ha a személyit odaadod...bár nem hátrány, ha megvan az útlevél...mert mondom, hogy van olyan cég, ahova anélkül nem engednek be, de ha uniózl, majdhogynem teljesen felesleges...Svájcba is beengednek személyivel, pedig az nem is úniós tag...mikor odaadtuk neki az útlevelet, viszadobta a fülkébe, vagyis ebből arra következtettem, hogy neki bőven elég a személyi :D -
#51205 Igen?:O
mi a hajónál oda szoktuk adni a személyit,meg az út leveletis..:| -
#51204 Illetve gondolom azért raktál képet, hogy véleményt kapj, és ez nem kizárólag pozitív lehet! -
#51203 Angolba is jó a személyi...én is azzal jártam mindíg...pedig van útlevelem is :) -
#51202 Mit kell egyből felkapni a vizet? -
#51201 Amugy nem beszolni akartam csak mondtam.
Fater 2 honapja csináltatta ujra mert uj cég és járnak Moldvába... -
#51200 Legolas asszem te raktál régebb erről a gépről képet és mondtam, hogy a szomszédé.
Na ma itthon volt és lekaptam énis
-
#51199 Fateromnak meg vagy 10éve hanem több ideje le van járva ő is most csináltatta:) -
#51198 ŐŐ ki nincs 14éves? -
#51197 Első indok... Nincs 14 éves tehát nincs személyije... -
#51196 Nekem csak azérlett újracsináltatva az útlevelem,mer faterral tavaly nyáron angol gyüjtőztünk,és kellet (: -
#51195 Nekem is lejárt egy ideje. Személyi mindenhova jó. Spanifert is tudok kötni, sőt még daruzni is. Fuck jeee! :D -
#51194 Nyugivan. -
#51193 Téged meg ki kérdezet hülyegyerek?Ha valami nem tetszik nemkel írni annyit nemtudtok hogyan kel lekötni egy spanifert szégyen vagy..xD
-
#51192 nekem érvényes 2012-ig...
de egyébként valamikor kell az útlevél...
mikor kintvoltam faterral, volt olyan cég, ahova csak útlevéllel engedtek be(hogy miért nem volt jó nekik a személyi azt már nem tudom)
a kapunál le kellett adni mind a 2-őnk útlevelét, kaptunk helyette mágneskártyát, és amikor jöttünk ki, akkor vissza adták...de egyébként újlenyomatot is vettek mind a 2őnktől...
bár ez egy akkora vegyi gyár volt, mint a TVK 5X(nemtudom, hányan tudják, hogy mekkora a TVK) de a lényeg az, hogy kibaszott nagy volt... -
#51191 -
#51190 Felétek az útlevél ilyen nagy szám? xD
Enyém már asszem 2004 óta le van járva.. :D Mindenhová személyivel járok.. -
#51189 kokszolnak rendesen :D -
DIESEL DOG #51188 Az enyém már vagy 5 éve lejárt... :D -
#51187 Apumék azzal járnak:D
Kerecsendre mikor mennek örökké ottvan az is.
Komoly. -
#51186 Ma megjött az útlevél
-
#51185 Kepet keresek a kovetkezo kamionrol : Feher Volvo FH12 -Transex- a ceg neve. Rendszama : SJ 10 TEX . Fontos lenne.Elore is thx ;)
Addig is par sajat kep :
-
TruckerCsizi #51184 -
TruckerCsizi #51183 Öregembernek irtam -
TruckerCsizi #51182 nekem ez csak álom kamion marad, szerintem nagyon hard!!!!! főleg a jake break hang!!! Americában large cars kategóriába sorolják ezeket!!! -
TruckerCsizi #51181 van egy mondás aki egyszer elkezdte, nem tudja abbahagyni!!!! szeptemberig tuti itthon leszek mással is foglalkozom -
TruckerCsizi #51180 gyönyörű az a daf, kedvenc kamionom egyébként, ha europairól beszélünk -
kovcs #51179 köszi -
#51178 Lkw-Infos.eu