59456
banner
  • djano
    jó hogy! segítek!
  • Fagyas Trans
    xD
  • luspaydavid
    Mi tegnap jártunk így rakottan mentünk Bajának erre a faluba kikanyarodik elénk egy autó és tolja 60-al....
  • tomi0113
    xDDD
  • Fagyas Trans

Szobi: Ez az alap. Ügye nekünk régi kocsink van és nem megy 150-160-at de a 90-et tarjuk és ha a kamionos gyorsabb akkor még szoktunk is neki jelezni hogy jöjjön nyugodtan! Még kamionnal is ezt szoktuk ha szem autós van mögöttünk, és általában nyomnak egy köszönést. :) Nem mindegyik de a legtöbb beáll elénk és vagy 2szer megvillan az elakadás jelző vagy index jobb-ball. :)
  • Sóschips
    a faszt,majd az apja kamionját tudjuk meg,aztán majd gázolaj kéne a kocsiba,a pótkerekeket meg majd eladjuk,a pénzt meg elosztjuk;D
  • Sóschips
    dettó ugyan ez:D
    De látom sikerült másokat is felidegesítenie a faszságával:D
  • 94mike
    xDDD....:'D
    meg dobáljuk tojással?: P
  • Szobi30
    nekem is, akárhova megyek, az az utazósebesség, hogy egy kamiont se tartsak fel...jó, valamikor gyorsabban megyek...de ez már másik történet :D
    szóval ha még nem is sietek, ha meglátok egy kamiont a visszapillantóban, akkor elkezdem nyomni azt a ki.aszott gázpedált, hogy ne tartsam fel a kamionost...

fater meg rászokott tapadni az ilyenekre, de annyira, hogy a kezemet nem merném betenni a 2 kocsi közé, és utána érdekes módon megtalálja a gázpedált...
  • Fagyas Trans
    Ja. De kérdezzük meg tőle hát ha megmondja!

Kovács Erix: Megtudod mondani a kocsitok rendszámát?
  • 94mike
    Kár,hogy nem látszódik a kocsijuk rendszáma..
  • tomi0113
    +1111111111111
  • Fagyas Trans
    Bazd egyszer lássunk meg titek a vissza pillantóban és lefotozlak és leiirom én is hogy a nyomorék keménykedik! Nah milyen érzés lesz?

Sóschips:
  • djano
    igen és akkor bejön ez a tetves előzni tilos az ilyen buzik meg szivatják a kamionost hát szépek!CSak nem azt kéne aki a kamionnal előz hanem azt aki nem megy.meglenne szabva hogy a kamion egyenes útszakaszon ha jó az út minősége köteles 80 al menni.Nem úgy mint a tetves postáskocsi 60 ra ráteszi a tempomatot az M3 ason és bassza az annyát pestig vagy 5 óra mire felér.És a kocsiknak is megszabni hogy minimum 100
  • 94mike
    Miis úgy szoktuk,vagy megyünk 100-110-el (apuval,személy autóval..) vagy ha olyan van,akkor lassan,és ha a kamion elkezd előzni,apu elengedi a gázt..és ennyi,nemértem mi értelme van ezt csinállni..amit néhány személy autós művel,élvezi h fel tartja a másikat??..
  • Sóschips
    Nekünk is nem egyszer,hogy a zsidó szórakozott velünk.Ilyenkor persze a sofőr feszült lesz,mert nem halad meg minden,aztán meg hopp egy baleset és akkor persze a kamionos-.-"
    Én ha megyek valahova akkor mindig olyan sebességel megyek,hogy egy kamiont se tartsak föl,vagy ha úgy van akkor lelassítok annyira,hogy lazán megtudjon előzni.De inkább az előbbit szoktam csinálni.
  • djano
    Hát igen valami ilyesmit akartam én is irni hogy jó volt vele hülyéskedni.
    Ha csak úgy hülyéskedésből belétek ment volna nem tudom hogy állna a szád hülyegyerek.
    Nekünk már volt ilyen példa és a kocsi majdnem az árokba landolt.
  • Sóschips
    Engem nem érdekel,most leírtam a véleményem,ha nem tetszik neki,akkor elszopogathatja.;D..de ez most krvára felhúzott:D
    Töki:hát ezt kérdezd tőle.De ezek alapján megvan róla a véleményem
  • Hesston
    Csatlakozok! :D
  • R420
    Igazából,ha az ő apja is kamionozik akkor meg minek reklamál?!
  • 94mike
    Ennyi....:S
    Mondom,énis ugyanezt akartam írni,hajszál pontosan..de akkor meg úgyis kaptam vna a ciánt (:
  • Sóschips
    én se balhézni akarok,csak basszus mi ez már?..ők is kamionosok és tudják nagyon jól hogy milyen az,aztán még nyomorékozik?ki ez bazdmeg?
  • 94mike
    +1,ezt akartam írni,csak nem akartam balhét (:
  • Hesston
    Első atros-os képen szépen be figyel az abroncs futó felület az árokparton letámasztva :D
  • Sóschips
    mit nyomorékozol Te iqharcosfaszkupak?
    Azért mert miattatok nem tudott haladni és megakart volna előzni titeket,akkor már rögtön nyomorék?Az ilyen fasszopókat utálom a legjobban,akik direkt geciznek a kamionossal.Simán tudnának előzni személyautóval,de nem.Inkább vonatozik 86-tal a többi után,bezzeg ha előzni tudna szerencsétlen kamionos,akkor rögtön tud menni az a fos 100at-.-"...ez a legnagyobb baj itt.
    Másrészt,a ganés szélvédőről készült képnek mi köze a kamionokhoz?
  • tuzfal3
    Szép hang, szép kürt, szép kinézet!
  • öregember
  • djano
    szép:)
  • Kovács Erix
    Debrecenbe és hazaúton
    Ilyet majd venni kel:D

Egyik kocsin láttam ezt mondom felírom én is..xD

Keménykedni akart a nyomorék!

Legszarabb minőség a világon tudom

• PttM Fa
    Megint hazajött fater kollégája:)
  • Fagyas Trans
    Köszi szépen!
  • Szobi30
    nincs, vagyis este 10től lesz az.
    de itt megnézheted
  • 94mike
    7,5 tonna felett igen,úgy tudom.(:
  • Fagyas Trans
    Nem tudjátok hétfőn kamion tilalom van?
  • Kovács Erix
    Az volt;)
    60ezer helyet 80ezer volt a vizsgáztató haverja faternak és így mind a 130kérdésnek a válaszát ledigtálta..xD
  • Fagyas Trans
    Részeg személyautós tolatott bele és a ködlámpa kiesett a helyéröl meg a mellete lévő műanyagot horpasztotta be. Nem nagy kár de akkor is azért csúnyán mutat így. De majd ki lesz cserélve ha megjönnek a papírok.

Ezen a képen érdemes megfigyelni, hogy a hűtőrácson a pára, hogy megfagyott. Jah és persze a ragasztás... :/
  • tuzfal3
    És végül mi baja lett a Volvonak? Vagy a pótba tolatott bele a másik kamionos?
  • ScaniaBoy
    Pár friss mai képem

• Atikah
    Csúszópénzt elfogadnak amúgy, ha nem ér rá apád :)
  • Fagyas Trans
    Luspy jó képek lettek!

Az igért belsőképek:

Itt már a rendőrségi parkolóba pihizünk. :/