59456
-
#51460 jó hogy! segítek! -
#51459 xD -
#51458 Mi tegnap jártunk így rakottan mentünk Bajának erre a faluba kikanyarodik elénk egy autó és tolja 60-al.... -
tomi0113 #51457 xDDD -
Szobi: Ez az alap. Ügye nekünk régi kocsink van és nem megy 150-160-at de a 90-et tarjuk és ha a kamionos gyorsabb akkor még szoktunk is neki jelezni hogy jöjjön nyugodtan! Még kamionnal is ezt szoktuk ha szem autós van mögöttünk, és általában nyomnak egy köszönést. :) Nem mindegyik de a legtöbb beáll elénk és vagy 2szer megvillan az elakadás jelző vagy index jobb-ball. :) -
Sóschips #51455 a faszt,majd az apja kamionját tudjuk meg,aztán majd gázolaj kéne a kocsiba,a pótkerekeket meg majd eladjuk,a pénzt meg elosztjuk;D -
Sóschips #51454 dettó ugyan ez:D
De látom sikerült másokat is felidegesítenie a faszságával:D
-
#51453 xDDD....:'D
meg dobáljuk tojással?: P -
#51452 nekem is, akárhova megyek, az az utazósebesség, hogy egy kamiont se tartsak fel...jó, valamikor gyorsabban megyek...de ez már másik történet :D
szóval ha még nem is sietek, ha meglátok egy kamiont a visszapillantóban, akkor elkezdem nyomni azt a ki.aszott gázpedált, hogy ne tartsam fel a kamionost...
fater meg rászokott tapadni az ilyenekre, de annyira, hogy a kezemet nem merném betenni a 2 kocsi közé, és utána érdekes módon megtalálja a gázpedált... -
#51451 Ja. De kérdezzük meg tőle hát ha megmondja!
Kovács Erix: Megtudod mondani a kocsitok rendszámát? -
#51450 Kár,hogy nem látszódik a kocsijuk rendszáma.. -
tomi0113 #51449 +1111111111111 -
#51448 Bazd egyszer lássunk meg titek a vissza pillantóban és lefotozlak és leiirom én is hogy a nyomorék keménykedik! Nah milyen érzés lesz?
Sóschips: -
#51447 igen és akkor bejön ez a tetves előzni tilos az ilyen buzik meg szivatják a kamionost hát szépek!CSak nem azt kéne aki a kamionnal előz hanem azt aki nem megy.meglenne szabva hogy a kamion egyenes útszakaszon ha jó az út minősége köteles 80 al menni.Nem úgy mint a tetves postáskocsi 60 ra ráteszi a tempomatot az M3 ason és bassza az annyát pestig vagy 5 óra mire felér.És a kocsiknak is megszabni hogy minimum 100 -
#51446 Miis úgy szoktuk,vagy megyünk 100-110-el (apuval,személy autóval..) vagy ha olyan van,akkor lassan,és ha a kamion elkezd előzni,apu elengedi a gázt..és ennyi,nemértem mi értelme van ezt csinállni..amit néhány személy autós művel,élvezi h fel tartja a másikat??.. -
Sóschips #51445 Nekünk is nem egyszer,hogy a zsidó szórakozott velünk.Ilyenkor persze a sofőr feszült lesz,mert nem halad meg minden,aztán meg hopp egy baleset és akkor persze a kamionos-.-"
Én ha megyek valahova akkor mindig olyan sebességel megyek,hogy egy kamiont se tartsak föl,vagy ha úgy van akkor lelassítok annyira,hogy lazán megtudjon előzni.De inkább az előbbit szoktam csinálni. -
#51444 Hát igen valami ilyesmit akartam én is irni hogy jó volt vele hülyéskedni.
Ha csak úgy hülyéskedésből belétek ment volna nem tudom hogy állna a szád hülyegyerek.
Nekünk már volt ilyen példa és a kocsi majdnem az árokba landolt. -
Sóschips #51443 Engem nem érdekel,most leírtam a véleményem,ha nem tetszik neki,akkor elszopogathatja.;D..de ez most krvára felhúzott:D
Töki:hát ezt kérdezd tőle.De ezek alapján megvan róla a véleményem -
#51442 Csatlakozok! :D -
#51441 Igazából,ha az ő apja is kamionozik akkor meg minek reklamál?! -
#51440 Ennyi....:S
Mondom,énis ugyanezt akartam írni,hajszál pontosan..de akkor meg úgyis kaptam vna a ciánt (: -
Sóschips #51439 én se balhézni akarok,csak basszus mi ez már?..ők is kamionosok és tudják nagyon jól hogy milyen az,aztán még nyomorékozik?ki ez bazdmeg? -
#51438 +1,ezt akartam írni,csak nem akartam balhét (:
-
#51437 Első atros-os képen szépen be figyel az abroncs futó felület az árokparton letámasztva :D -
Sóschips #51436 mit nyomorékozol Te iqharcosfaszkupak?
Azért mert miattatok nem tudott haladni és megakart volna előzni titeket,akkor már rögtön nyomorék?Az ilyen fasszopókat utálom a legjobban,akik direkt geciznek a kamionossal.Simán tudnának előzni személyautóval,de nem.Inkább vonatozik 86-tal a többi után,bezzeg ha előzni tudna szerencsétlen kamionos,akkor rögtön tud menni az a fos 100at-.-"...ez a legnagyobb baj itt.
Másrészt,a ganés szélvédőről készült képnek mi köze a kamionokhoz? -
#51435 Szép hang, szép kürt, szép kinézet! -
öregember #51434 -
#51433 szép:) -
#51432 Debrecenbe és hazaúton
Ilyet majd venni kel:D
Egyik kocsin láttam ezt mondom felírom én is..xD
Keménykedni akart a nyomorék!
Legszarabb minőség a világon tudom
-
#51431 Megint hazajött fater kollégája:)
-
#51430 Köszi szépen! -
#51429 nincs, vagyis este 10től lesz az.
de itt megnézheted -
#51428 7,5 tonna felett igen,úgy tudom.(: -
#51427 Nem tudjátok hétfőn kamion tilalom van? -
#51426 Az volt;)
60ezer helyet 80ezer volt a vizsgáztató haverja faternak és így mind a 130kérdésnek a válaszát ledigtálta..xD -
#51425 Részeg személyautós tolatott bele és a ködlámpa kiesett a helyéröl meg a mellete lévő műanyagot horpasztotta be. Nem nagy kár de akkor is azért csúnyán mutat így. De majd ki lesz cserélve ha megjönnek a papírok.
Ezen a képen érdemes megfigyelni, hogy a hűtőrácson a pára, hogy megfagyott. Jah és persze a ragasztás... :/
-
#51424 És végül mi baja lett a Volvonak? Vagy a pótba tolatott bele a másik kamionos? -
ScaniaBoy #51423 Pár friss mai képem
-
#51422 Csúszópénzt elfogadnak amúgy, ha nem ér rá apád :) -
#51421 Luspy jó képek lettek!
Az igért belsőképek:
Itt már a rendőrségi parkolóba pihizünk. :/