Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Elõre is köszi!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Lados Slovakia
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
No de az ígért képek, ennyi maradt a tisztogatás után, töröltem vagy 20at, mert ganyék lettek... :-D
Hát ennyire tellett a napokban :-)
Nem tudjátok, be van még fagyasztva a VÁTI vagy már újra él???
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
к.ιηтнуα.
Am a gki-bõl az alapos 140 ezer? Nekem 80 volt a felújító mondjuk egy 10-est elengedtek de annyira nem volt vészes. Jó aki alapos volt egy srác neki vezetni is ki kellett menni teherkocsival forgalomba meg ilyesmi esettanulmányt kellett írni meg mi csak 3 még õ 7 tesztlapot írt ha jól tudom. És a korábbi nemzetközibõl semmi nem volt benne ilyenek hogy pl nemzetközi kresz vagy vmi. Az adr meg ha jól emlékszem 82 volt a felújító 140 körül meg az alap szóval iszonyat összegek repkednek.
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
Hivatás az Életért!
Miskolcon a C 140 körül van az E 100 körül.
De nem tom most pontosan, én legalább is ennyiért csináltam nem rég.
A gki s vizsga meg 140 plussz 10 a vizsgadíj.
Szóval drága nagyon de megéri.
The Truck Is My Life
De hót szar állandóan a mûhelyben áll meg nem is jó gép.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Melyik úton fényképezgetsz?
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Blum: Vasazni tökéletes... lehet hogy félnek hogy a mosószer megmarja a fényezést XD
Az érdekelne h felétek mennyibe fáj most a C illetve az E kategóriás jogsi? Nálunk elég szépen megemelték az autósiskolák. Pár hónapja még 186.000.- volt a C és 110.000.- az E, ez most 210.000.- és 126.000.-, nem egy olcsóság Békés megyében... Más megyékben is ilyen retek drága?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Lesz még!