59456
banner
  • kutizsolt
    szep nekem is nagyon bejonnek ezek a mercik
  • zsoca94
    Fater gépe

• TóNyóóóóóóó
    én se értem, jó kérdés:D

#51880: azt sose felejtem el amikor szép nyugodtan hallgatom a zenét bambulok és hirtelen meg láttam egy akkora molylepkét mire végig néztem rajta izomlázas lett a szemem, frászt hozta rám mondom mi a geci ez:D
    #51897:az kígyó, én nem vártam annyit de az is volt vagy 2-3 óra:D
  • TruckerDave
    Erre varjál gombot, én meg még kamionnal se mentem soha. :S:):(
  • ScaniaBoy
    Valakinek van képe ezekről a gabonás gépekről vagy hasonlókról? Ezekkel még egy fekete Highline R-es Scania volt.
    FONTOS!!!
  • Sóschips
    na én meg még Mo.-n kívül nem is voltam kamionnal;D
  • tomi0113
    :D Múltkor én is elmentem apummal Olasz előrakodásra a Köfémbe, de nem engedtek be erre a portán vártam 4 óra hosszát.... xD
    Mondom fasza...xD
    #51881: Ja én is gondoltam a fölsö ágyra, de nincs az ülések mögött függöny, így az megint nem jó... xD
    #51876: Hát mi már régen jártunk ott, nem tudom hogy-hogy van most, de régen nem engedtek be, volt időszak mikor igen de utána már egyre ritkábban.
    #51878: Én nem mondtam, hogy nem örülök, csak az-az én bajom hogy úgy volt hogy nemzetközibe megyek nyáron, erre mégse, mer már kurva régen voltam egy normális úton, most hogy ki mentem Osztrákba az semmi...
  • Sóschips
    Olyan nem volt.Kaposváron volt béka,elektromos is,nyíregyen is volt béka,az elejéről meg kihúzgálta targoncával,a többit meg apám húzta ki békával.De a főnök nem engedte hogy bemenjen,mert hogy nem tesz jót a pótnak.(hűtőztünk)
  • TruckerDave
    Igazad van Tomival kapcsolatban. Mit nem adnék ha egyszer elmehetnék egy ilyen útra. :S
  • luspaydavid
    Kaloplasztik :D
  • CzUKi
    Jaja :D Oda vittük a Kaloplasztik cuccát 3 hónapig szinte mindennap :D Énmeg ráértem, mert nyár volt és mentem én is apával színte mindíg (amíg szét nem nyílt a térdem egyszer amikor borultam bicóval XD) És az összes őr a haverom lett már . Kérdezgették apát, hogy merre vagyok meg ilyenek:D Csak akkor "bújócskáztam" amikor szar idő volt vagy nem volt kedvem kinntmaradni XD
  • Fagyas Trans
    Azt a rampán, hogy rakták meg ha nem volt csak targonca?
  • Tinka123
    Esztergom? : D Barcelona gyűjtőőt mindig oda vittük : D xD
  • Sóschips
    Faszák:D
    Apám főnöke nem szerette,ha a targonca bemegy a pótba,aztán nem is engedte:D..ezért tök furcsa volt látni:D
  • CzUKi
    Jah igen csak az a körforgalomban a másik irányba van asszem :D
    De ezek az utak amik ott vannak ... XD Izgalmas :D A 2-es útról meg a Romhányba befelé vezető útról videót is csináltam majd ha lesz kedvem akkor megcsinálom :D
  • MANos Viktor
    Jaja azt utána már mindig elbújtam... :D
  • Szobi30
    mi is voltunk már ott...mikor még fater billencsezett, akkor hordtunk oda fehér tufát vagy mit... :D
  • Fagyas Trans
    Diósjenőn lakok, de Romhánytól kb 10 km-r és gondolom láttátok is a táblát amire kivan irva. :D

És köszi. :)
    Djano:Köszi.
  • CzUKi
    Nem is tudtam, hogy Romhányban laksz :D Majd legközelebb ha viszünk oda a csempés valamihez cuccot akkor szólok :D Amúgy melyik részén ? Mert mi ott az elején voltunk annál a gyárszerű izénél :D De olyan zergebaszta utak vannak ott... meg átmentünk 2 békán is véletlen mert invázió volt :O Szép nagyokat pukkantak XD

Amúgy faszák a vidik :D

Djano: Ja mi is oda mentünk valami hülye nevű csempés céghez. Spanyol cuccot raktuk le, most voltunk itt először de a GPS koccra odavitt :D Meg ki is volt írva a név :D
  • djano
    Fasza képek már én is voltam vagy 2 szer a csempéseknél:)
    Fagyi:Fasza vidik
  • Fagyas Trans
    Saját vidik. :)

Czuki: Romhányba voltál és még be se köszöntél! Szégyeld magad. Amúgy jó képek!
  • CzUKi
    Suzuki-ba is mindig kinn maradtam, de oda mindennap mentünk és összehaverkodtam a biztonsági őrökkel XD Tökjófejek voltak XD Küldözgettünk egymásnak telefonra mindenfélét meg ellehetett velük hülyülni :D Csak egyszer kétszer lógtam be ugy, hogy elfeküdtem az ágyon mert nemnézték át a fülkét, csak akkor bent kellett figyelnem, hogy ne vegyenek észre :P
  • Szobi30
    alsónémedi pennybe is ugyanígy van...régen mennyit fetrengtem ott a fűbe...
    egyébként pedig máshol még nekem se volt gond...vagyis tavaly Angolban egy vegyi gyárban kiszállítottak, de ott legalább elnézelődtem, mert volt mit nézni :D

Tomi: ha meg nem akarnak beengedni, addig amíg be nem mentek a kapun pattanj fel a felső ágyra...
  • Tinka123
    Audiba még ha négykézbe megy valaki, akkor is csak az épp munkaidejét töltő sofőrt engedik be :) Én is eltöltöttem pár órát az audi portáján : D
  • luspaydavid
    Minket Szabadegyházára a szeszgyárba beengedtek, de a Viktor mesélte hogy öt már nem :D
  • Sóschips
    Hejőkürtön és Szigetszentmiklóson nekünk sem volt semmi ilyen probléma:D
    Egyébként Tomi én még mindig azt mondom,örülj,hogy kamionozhatsz egyáltalán.
  • Hesston
    De ezt sose értettem.. :D Miért nem lehet veled egy kisérő?..
    Üzemi baleset elkerülés végedt vagy mi?:D
  • atesz11
    Na ne.. :D Én is a Fehérvári központra gondolok, de Hejőkürtön és Szigetszentmiklóson sem volt semmi probléma eddig soha, mindig beengednek.
  • PttM Fa
    Utcába jött :-/
    Minőségért bocsánat!
  • TóNyóóóóóóó
    mi sose buktunk le:D, de viszont egyszer valami vegyi üzembe mentünk ott apám leadott a portán meg még az audinál is anno:D
  • CzUKi
    Sziasztok ! Elvoltam ma apával Romhányon, csináltam pár képet (és kameráztam is majd lehet összedobok egy videót:D ).
    Ő volt a mai alany :D

nagyobb méret
    Baleset a nulláson=2 óra állás a stauban ....:/

Romhányon kivilágítva

nagyobb méret

• ScaniaBoy
    Nem is kel engem kérdezni anélkül is tudok válaszolni
  • tomi0113
    Hát sajnos nem.:S
    + egyszer már így lebuktunk Szlovákba, de már kifele jöttünk azt a Szlovák fújta 1000-el... xD
  • TóNyóóóóóóó
    jaah, gondolom akkor nem lehet alkalmazni a jól bevált függöny mögé elbújós módszert?
  • Hesston
    Lassan már egy éves kép :D
  • tomi0113
    Nem tudom, de annó bele is ültek és megnéztek mindent...
    #51867: Én nem a boltra gonolok ám xD
    Hanem a Duran-Trans mellett van egy nagy cég és az a Lidl-nek valami nagy gyárja vagy nem tudom...
  • atesz11
    Én a mai napig járok faterral, és nem szólnak a Fehérvári Lidl-nél, simán beengednek.
  • luspaydavid
    Senki nem kérdezte Amúgy jól van akkor. :D
  • TóNyóóóóóóó
    mennyire nézik át a fülkét?
  • ScaniaBoy
    Nekem az ilyen kís gépek nem tetszenek. Látom van egy kettő nagyobb is.