Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
<#hawaii>#hawaii>
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Új nick :D Jéé de laza :D
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
#50152: Márciusba töltöm be a 18-at, és csak nyáron akarom majd csinálni, szóval addigra már csinákhatom majd egybe az egészet, nem kellesz megszakítani 😄
#50153: hát igen, de azért nem gondolom hoszú távra, viszont elindulni tökéletes lesz...
www.szobi.picturepush.com
Szóval ha neked meg lesz a jogsid akkor egybõl van is egy tuti helyed 'szerencsés'. 😊
- 18. éves életkort betöltötte vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb
- 1. egészségügyi csoportban egészségügyileg alkalmas
- "B" kategóriára érvényes vezetõi engedéllyel rendelkezik (kivéve, ha "B" kategóriában és "C" kategóriában együtt vizsgázik).
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
de végülis nem fater nyerte meg a munkát, de egyik ismerõse...õ elvállalta 13.000-ért -.-
egyszer még nyár végén, nemtudta sehogy megoldani, hogy egy éjszakára bemenjen valaki...én ugrottam be neki akkor+ azóta is voltam már vagy 2x...legjobb munka, komolyan mondom, nyugdíjas állás 4-5 óránként átmész a másik csarnokba, utána visza, 4-5 óra mulva megint átmész 😄
közbe olyan jókat aludtam, mert adtak telefont, hívtak h mennyek át és álljak rá erre meg arra a rámpára...azért akarom most nyáron csinálni a C-s jogsit, utána ha elvégzem a sulit, be is jelent, és akkor fix embere leszek, már megbeszéltem vele, de ahoz már meg kell csinálnom a jogsit, hogy bejelentsen, mert most h 1-2X beugrok neki a kutya nem szól érte, hogy nincs jogsim (a B megvan egyébként)
ezért akarom kérdezni, hogy a C-s jogsit mikor tudom csinálni?
B kategóriám 10 hónapja van meg...
mert valaki aztmondta, hogy kell a 2 éves B kategória ahhoz h C kategóriát csinálhassam...sztem ez hülyeség, de inkább megkérdezem xD
Nekünk 2 F12-es Volvonk volt és mindig másmilyen munka volt rá, akkoriban még billencsezni nem is igazán billencseztek, de apum megbánta hogy elcseszte a céget, mert a mai napig élne a vállalkozás 2 zsír új Volvoval...
De akar pár év múlva egy új vállalkozást. 'Azt ígérte' xDDDD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
és mivel akkor telt le a lízing, az 1.750.000-bõl még átíratta fater, az 230.000 volt, szóval kb 1.500.000 Ft-ért adtuk el, amit elõtte 4 évvel 7 misiért vettünk, annyi, hogy Németországból hoztuk be...de az a 4 év alatt mindent próbált vele fater...kb egy évig szenvedett vele a sörgyárban, utána Rynart-ozott egy fél évig kb, utána papír bálákat hordott vagy fél évig, billencsezett másfél évig utána, és a végén fél évig nemzetközizett...de egyikbõl se lehetett megélni normálisan, mert a lízunget fizetni kellett...(130.000 körül volt)
de egyébként faternak mai napig él a vállalkozása, csak szünetelteti...de ha venne kamiont, akármikor újrakezdhetné...bár esze ágában sincs már kamiont venni...mióta 3 éve sofõr, azóta jobban élünk, mint azelõtt...
mert rengeteg ember azt hiszi, hogy egy kamionnal annyit leeht keresni, hogy milliomos legyen az ember...pedig nagyon nem, de ezt te nagyon jól tudod szerintem, ha neked is volt vállalkozó faterod...
Annó nekünk is volt vállalkozásunk 2 kamionnal csak nekünk is össze jött minden és el vitte a bank a kamionokat... :S
ja és bocsi a dupla postért...
mert a Borsodi sörgyár alvállalkozója volt...belehajtották õket, hogy vegyenek Euro 2-es kamiont meg ilyenek...megvette fater, és fél év múlva átvette a Waberer's a fuvarozást a gyárban...úgy kezdte, hogy addig gurultak 180-ért, utána már csak 150-ért...a lízinget meg fizetni kellett, mert nem tudta KP-ra venni a kocsit...szóval Waberer's nekünk nagyon keresztbe tett...
Szobi: Az a 150 FT még jó is volna km-enként.
Mert apum csak 15 FT-t kap km-enként... xD
The Truck Is My Life
de nem politizálok, mert tilos is, és csak felidegesítem magam...
de egyébként ha ezt bevezetik, megint minden emelkedni fog, mert a kamionos nem fog 150 FT-ért menni km-erenként...(pedig még elvárnák)
B: 3.5t-ig vezethetsz és max 9-fõs kisbúszt, 2 év (ennyi ideig kezdõ a jogsid) vontathatsz maximum 750kg-s utánfutót..
C: asszem 12t-ig vezethetsz pótot csak nem kezdõvel és csak 750kg vihetsz
C+2: Minimum a B-nek nem kezdõnek kell lennie és naggyából ennyi...
Én tudom (naggyából) most csinálom a C-t aztán jövõ héten vizsgázok Bü-bõl Szerdán meg kezdek vezetni!<#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom><#hawaii>#hawaii>
Hivatás az Életért!
A gallytörõ még rajta van? Valamikor láttam hogy árulták.
к.ιηтнуα.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/