Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hesston
áááá még pár perc aztán itt az oktató a 7.5-es Ivecoval 😄 Megyek el kezdem C-bõl a vezetést 😛

Új nick :D Jéé de laza :D

roller460
#Ubul : Tessék a kért kép....<#hawaii>

Kõfuv Volvo

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

roller460
Már láttam õket RG-n....<#idiota>

Faszák lettek.!<#eljen><#taps>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

Fagyas Trans
A tgx! <#szeret>

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

PttM Fa
Rollernek fog tetszeni a 2 utolsó!
Szép képek / gépek.<#eljen>

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Még kettõ tegnapról 😊 Az utolsó kettõ nem a legjobb

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

RS
<#szeret>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Hát az szívás..
Az ilyen embereket lõném agyon a helyszínen, siet de annyira hogy nem tud be venni egy kanyart, szánalom...

Itt egy kép róla, igaz elég rossz lett. :S

luspaydavid
Az igen :S
Most nekem errõl az jutott eszembe mikor még a Mercivel bilencseztünk és egy sufnis Skoda egyenesbe elhúzott beértünk egy kanyarba és ahogy kiérünk látunk féknyomokat a Skoda az árokba a faszi az út szélén kicsit "ütött kopottan" telefonált, emlékszem ki is szóltunk neki hogy ez nem jött össze ?! 😄

The Truck Is My Life

Szobi30
egyik ismerõsünk, döngetett nyíregyháza fele a megnemmondom, hogy hanyas úton, de Tiszavasvári felõl, hosszú egyenes út, 90-el ment végig...volt egy kis kanyar, pont nem lehetett belátni, elõtte lovaskocsi dinnyével megrakva, szembõl jöttek õ meg kb 50el beledöngetett az árokba...magyon nagy szerencséje volt, mert olyan szépen beleresztette, hogy semmi nem tört össze a kocsiján...pedig jó mély árok volt, kb a füle teteje színelt az úttal...annyi volt még a jó neki, hogy oldalra is tudott billenteni(mert billencses volt) és leborította oldalra, és utána ki tudta húzni a ba..ott nagy JohnDeere( nem biztos h jól írtam le)
de mielõtt nem billentette le meg se bírta mozdítani...

www.szobi.picturepush.com

Errõl jut eszembe, igaz ez a történet nem itt magyarba volt de ugyan így emelkedõn való elõzés miatt következett be.
Szlovákiában haladtunk a lerakóra miért is ne egy Tatra ment 50-nel, ahol egy normál autó/kamion 80-as tempóval kényelmesen tudna haladna, a Tatra meg mi köztünk volt egy Iveco posta kocsi, el kezte elõzni egy be láthatatlan kanyarba meg amint az elõbb is említettem hogy 'emelkedõs részen' jött szembe egy autós amit nem vett észre mikor már el kezte elõzni, vissza rántotta a kormány és neki ment a Tatrának az Iveco egybõl oldalra le pihent, és mind a 2 sávot el foglalta, és ott voltunk 3 órán keresztül, mikor jöttünk vissza fele még akkor is ott volt.

tuzfal3
Biztos valami olyan hülye gyerek csinálta aki már nem tud mire rejszolni aztán nem csipázza a kamionosokat...de mit érnének ezek a bunkók kamionosok nélkül...Oltani mind tud csak azt felejtik hogy pont a kamionok hordják a kajájukat,ruhájukat meg az egyéb cikkeket amiket megvásárolnak...Szánalmas!

Opel Movano 2.8DTi

traktor,trabant,níva,kombájn,biciklis,lovaskocsi,szamárfogat,dinnyeszálító lófasz,meg egyéb hulladékok..na ezeket mi is elkaptuk folyton..fõleg mikor jön a szezonja...kaposvár fele meg ott a dombos helyen meg full jó,fõleg rakottan 40t-be.
Egyszer volt olyan,hogy ilyen hosszabb nyújtott kanyar,mind két oldalt erdõszerûség,mi ugye ereszkedünk lefele,egyszer csak szamárfogat,teli kokerókkal,szembõl meg kocsi,hát épp hogy csak megálltunk,de a kis csoki gyerek rögtön kiengedte sport szeletet😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Tomika001
Azt mi már megfigyeltük, hogy amikor nincs elõtted semmi akkor üres az egész út de ahogy fogsz valami lassú cuccot egybõl jönnek szembe, hogy ki nem bírd kerülni.

#50204: Az fasza! 😄

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Szobi30
nekem fater a múltkor hegyeshalomtól Tatabányáig kísért egy 7,5 tonnást 70-el...most õ felhúzatta a kocsiját, hogy mennyen 90-et(mert eddig csak 86-ot ment) és mostmár nem kíséri ha valakai 70el megy...felfele egy mikrobuszos meg kiment neki egy parkolóba, és volt egy Huncargo-s, utólérte az meg vészvillogóval kihúzódott a leálósávba, és megfékezte 70-re, utána meg viszament mögé 😄

Az én apum még nem kapott csekket, hozzá teszem hogy MÉG... xDDD

luspaydavid
Mi azt szoktuk rühellni mikor kis falukba megyünk és a semmibõl kijön elénk egy traktor vagy lovaskocsi és szembõl meg jönnek...

The Truck Is My Life

94mike
Faterkollégájais: DD kapottis csekket..azota nem: D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Na igen, lehet de még se lehet...

Tomika001
Múltkor az enyém is leszarta mennek hárman azt elõttük ott megy egy kocsi 70-nel.
Na ott eldurrant az agya, pont a pályán lehetne haladni azt még ott se lehet.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Apum is szokott elõzgetni, elõzni tilosban hehe. 😊

TOPLINE
Lehet õk ezt strigulázzák

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

Szobi30
igen, ez pontosan így van...
bár nem fogom megérteni, hogy abban mi a jó nekik, hogy szívatják a kamionosokat...-.-

TOPLINE
Hát azt néztem én is hogy az se igen száguldozhatott 😊 engem is ma elõzött meg egy suzuki de nem tudott már utána nem volt sietõs neki 75 körül ment mögöttem meg ott villog a barom mikor énse tudok menni de vissza elõzni meg nem tudtam azé arra figyelt h annyira gyorsan akkor menjen mikor közel mentem volna el is küldtem az anyjába 😄 itt még jobban meg tud szívatni mint az autópályán mert itt el se tudsz menni mellette ha már nagyon berágtál

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

Szobi30
szerintem az volt a "probléma", hogy hirtelen ment ki...de úgy kíváncsi lennék, hogy mennyivel mehetett az a nem tudom mi, amit elõztek...de nem hinném, hogy 80-al...

TOPLINE
Jah én is azt lestem hogy majd szembõl jön valami de a ford még a kamiont is megelõzte szóval nem hiszem h jött volna ott valaki akkor mi volt a baj vele? A fordosnak nem kellett volna addig kimenni amíg nem volt tiszta a terep😊

luspaydavid
+1 <#eljen>

The Truck Is My Life

MANos Viktor
Jah, fateromat is elõzgették rendesen autópályán 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

DJKonya
Neki se ártana egy rituális seggbedurrantás, aztán meggondolná kétszer is a dolgokat...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

VERESS 96
Én arra számítottam hogy a kamion majdnem karambolozik egy szembejövõ jármûvel.
De végül nem volt semmi szerencsére ez egy tökéletes elõzés volt szerintem.

Szobi30
pedig már volt róla szó, hogy Márciustól ott is tiltva lesz, de azóta nem hallottam róla, szóval nem tudom h mivan... :/
de fater mondta, hogy tegnap ment ki, ment elõtte egy mikrobusz 70-el, rávillantott ki is ment a parkolóba, és mögé meg viszament 😄
de mikor jött haza megelõzött vagy 10 kamiont biztos...jött mögötte egy olasz, az is elõzte végig õket, nem hatotta meg õt se az elõzni tilos 😄

luspaydavid
"nem ártana fontolóra venni a tiltás kiterjesztését" Persze ez kéne már csak sok tudatlan balfasznemtudja mi az a kamionozás addig ne írjon ilyeneket !!!!! <#levele>

The Truck Is My Life

MANos Viktor
Rohadjanak meg hogyha majd fõúton is tiltják az elõzést... :@

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Nem értem,miért volt ez balesetveszélyes?
Szembõl jött valami? Nem.
Én is szoktam így zsínórban 3-4-5 autót elõzni. Szembõl végig nem jön semmi,akkor miért ne?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szobi30
haggyad már, ez az "író" a múltkor lefényképezett egy kamiont Miskolc belvárosában, és feltette azt is boon-ra, hogy mit a f.szt keresett ott...egyébként egy térköves útról jött ki...csak arra nem gondolt, hogy éppen arra építik az önkormányzatot vagy nemtom h milesz az 😄
és arra nem gondolt, hogy oda vitt vmit...mert billencs volt, akkor is leoltották õt meg most is a kommentárokban, de közbe már törölték õket, vagyis én már nem látom, de délután olyan fasza hozzászólások voltak, hogy öröm volt olvasni 😄

ja, most nézem, hogy ez a Hajdú online, nézzétek meg Boon.hu-n, ott még talán megvannak a hozzászólások is 😄
közbe megnéztem, már törölték õket 😞

VERESS 96
Fagyas Trans
Semmi gond! 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Fagyas Trans
Csónakos? <#idiota>

djano
Bocs Csókos😄
Csak ez a mai nap teljesen máshol jár az eszem😛
(Nem részletezem min)De aki ismer az tudja😛😛
És még1szer bocsi😄

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Csónakos 😄DDDDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

luspaydavid
az nem Csónakos <#idiota>

The Truck Is My Life

djano
Nagyon szép<#eljen><#eljen>
Csónakos:<#eljen>

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Fagyas Trans
Fain! <#eljen>

Djano: Jólnézki!

Augusztus utolsó hetében kapta meg apu zsír újan.
Itt van róla a kép, még ideiglenes rendszámmal:

djano
THX

ubul97
Oda vág

Gerypapa 95
ez 5 hónapos ? :/

5 hónapos digi tacho-s gépben? 😄

Gel: Köszi