Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomika001
<#vigyor3>

RS, SzabyV8: Jó képek lettek! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Kovács Erix
Értem köszi😊
De elsõnek majd meglássuk hogy milyen az alap amit adnak😊
Március 12-én (Szombaton) megyünk Faterral Debrecenbe mert ott újitassa meg a GKI igazolványát mert már lejárt..aztán meg megyünk Pestre a Wabihoz oszt majd meglássuk mi lesz😊<#wink><#vigyor2>

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

RS
Egymagában... <#vigyor0>

Bocs a minõségért! :/

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Bocsi RS<#szomoru1>
Az teljesen ingyenes?N97minire jó?mert sehol nem találok:S..a gyári meg nem mindig fogja a mûholdat:S

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

RS
Nem nagyon értek hozzá, így konkrét márkát nem tudok mondani, de az iGO Primo mint szoftver eléggé bejövõs, plusz tartalmaz kamionos opciót.
Nekünk Mio C720 van Primo-val, mondjuk mi személyautóba használjuk.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Kösz😊
és a folytatás😊

luspaydavid
A szokásos <#eljen>

The Truck Is My Life

Estét😊
Pár kép máról😊

Törölt felhasználó
Fateromnak a GPS-ét ez nem nagyon hatja meg, ugyan úgy beviszi mindenhova...
daf xf
Köszi srácok!😊
Gps téren én furgonozok, német olasz holland svájcot járom, és egy telefonnal. Samsung Omnia igo 8 van rajta. Szépen teszi a dolgát.😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Kovács Erix
Amikor még motorja volt Faternak akkor jelölgette hogy merre ment😊
Majd megkeresem azt a térképet és lefényképezem aztán megmutatom merre járt mocival még anno😊

luspaydavid
Azazaz <#idiota>

The Truck Is My Life

djano
hát óó bátyó nézd már ott megy valami na arra menjünk.
jó öcsi megyünk arra.
Bazdmeg öcsi elakadtunk:@😄
Nembaj bátyó jön a komájn kiráncigál😊

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Atikah
renault elég ronda :S

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

luspaydavid
nem szoktuk jelölgetni <#idiota>
Amúgy földeken nem mivel nem vagyunk dombos hegyes vidéken fel állunk ponyvázni közbe körbenézünk <#idiota>

The Truck Is My Life

djano
És szántó földet is jelölitek amikor bementet a dzsindzsiásba?😄
mert a GPS kiirná hova a bánatba akarsz menni😄

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

luspaydavid
Mi nem szoktuk jelölgetni megnézzük merre és megyünk 😄

The Truck Is My Life

Kovács Erix
Fater is így csinálta mindig jelölgette hogy merre megy..😄

luspaydavid
<#idiota> Mi is így csináljuk ezt csak GPS nélkül 😄

The Truck Is My Life

Szobi30
pontosan.
fater is mindíg azt csinálja, beüti GPS-be, megnézi h merre akarja vinni...utána meglesi térképen h az neki jó e
és utána goo 😄

már tele van neki rajzolgatva a térkép, mert mindíg filctollal kiemeli, hogy merre megy<#idiota><#idiota>

www.szobi.picturepush.com

luspaydavid
Ezért kell mellé egy térkép is 😄

The Truck Is My Life

Hesston
Jó de ha béna vagy a GPS-hez hamar be visz elég érdekes helyekre!! 😉

Új nick :D Jéé de laza :D

Szobi30
busz-ra kell állítani nem teherautóra, mert a teherautót 3,5 vagy 7,5 tonnásra veszi...
ha busz-ra állítod, akkor kevesebb helyre visz be...(bár ígyis bevisz néha a málnásba, de nem annyira azért)
+ elõfordul az olyan, hogy címre visz, de legtöbbször ahova visz, az 500 méteres körzetében megtalálod a címet...
+ még ha nézed a táblákat is, akkor még kissebb az esélye, hogy bevisz.
jó, amikor faternak meglett a GPS-e, lengyelben 5 km-t tolatott visza, mert ott tudott megfordulni, bevitte a 3,2-es híd alá...
de most már átállítottuk "busz"-ra, és mielõtt bemegy valahova, mindíg megnézi, hogy milyen utca az, és ha kis köcsög utca, akkor megy tovább és a GPS majd újratervezi...

djano
Hát figy a GPS re még mindig azt mondom hogy kocsira jó!
De az hogy egy 14 tonnás Monstrumra biztos nem.Mert akármiylen gps az befog téged vinni még az almásba is.Ott van a Waberer's nek a GPSe.Osztálytársam faterja odd dolgozik és Angolba bevitte egy olyan utcába a megás DAFal hogy alig tudod kijönni mert a DAF eleje nem fért,A pót sarka emg a házba akadt volna be.Szerintem a GPS az személykocsira jó.

Kovács Erix
Jól teszi!
De arra kíváncsi vagyok veled mi lenne ha megadnák hogy menj el Angolba ide meg oda oszt nem adnak GPS csak térképet és hogy ki találnál-e elsõnek olyan 5óra alatt..
Nem hiszem..xD
De mind1 azt hiszel amit akarsz..meg azt mondasz amit akarsz túlzottan nem érdekel😄<#idiota>

Hesston
És van aki meg is veszi és ki is használja!! 😄

Kovács Erix
Okés köszi de majd msn-en megdumáljuk..😄

Szobi30
Bluepanther-t vegyetek...az a legkönnyebben hackelhetõ, és elég jó...faternak is az van(vagyis a z egyik az) ezelõtt volt neki egy NAVON, az is jó volt, de ez sokkal jobb.
+van neki egy mio-s...a kettõ közül viszont már nem tudnék választani, mert valameik bizonyos helyzetekben jobb, a másik pedig másik helyzetben a jobb...

de sztema Bluepanther azért is jó, mert eléggé olcsó...faternak 22-ért vettük (de lehet venni még ennél is olcsóbban)
és a programot feltettem rá neki itthon...

Kovács Erix
Jó akkor vegyél Angol Franci Portugál Spanyol Német Finn Dán térképet és mindig minden körülmények között vedd elõ nézegetni de útközbe mivel km-re mennek szóval minden idõ aranyat ér..
Magyarországon térkép se kel neki..egész Magyarországot ismeri jobban mint a tenyerét

Hesston
Ha adnak akkor minek venni? xD Szólni kell hogy szar aztán próbálkozni kell amig nem lessz jó 😄 De ez már régi mondás "Nem az a jó sofõr aki a GPS-t bámulja, hanem aki vezetés közben is a Térképet bogarássza!" 😄

Kovács Erix
Végül is a Wabinál adnak 1-et alapból csak úgy hallottam hogy kalap szar.. ezért majd lehet veszünk 1-et..

Hesston
Szerintem tök mind1 milyen GPS-t veszel! csak térképre kell figyelni! meg stb.. 😄

Hesston
Én szerintem jövõ honapra be is fejezem a C-t! 😄 de sok sikert!!! 😄

luspaydavid
De jó neked 😄 Sok sikert ! <#pias>

The Truck Is My Life

PttM Fa
<#eljen>Sok sikert!

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Kovács Erix
Persze hogy ismerem😊
Írházi Imre de már nem dolgozik ott😊

djano
SOK SIKERT

Kovács Erix
Jó estét!
Azt szeretném kérdezni hogy akinek van GPS-e az megmondaná hogy jó-e emg hogy milyen Márkájút érdemes venni😊
Köszönöm szépen!<#worship>

Törölt felhasználó
Na, sok sikert 😊
daf xf
Srácok, jövõhónapban indulok a C jogsira😊
Aztán E😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

tuzfal3
Ez Dunapataj 😄

Opel Movano 2.8DTi

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

ubul97
Õt ismered??

A Törökszentmiklósi homokbányába járt mert fater ott dolgozott és a sofõrt úgy hívják hogy Imi!!!
Forrás Rg'z truck

Kovács Erix
Már tudom de azért köszi😊

luspaydavid
Magyar és Román rendszámú TGX.ei vannak neki.

The Truck Is My Life

Kovács Erix
Valaki meg mondaná nekem hogy magyar rendszámú TGX-es MAN van-e a Wabarer's nek?

VERESS 96
Kell egy nekem is az anyós ülésre tök komoly 😄

PttM Fa
<#idiota>
Meg a Renault 145 LE.
Az Opel "csak" 125 LE.<#idiota>

RS
Elõfordulhat.

PttM Fa
Esetleg még az illatjuk? :/