59456
banner
  • hungaro
    Állítólag Spanyolországban meg halt 2 Waberer's-es kamionsofőr, nem tudom mi volt, valaki tud valami infót erről?
  • Hesston
    Nemértem most egy rossz légrugoból ki indulva mekkora hepaj van..
    De az az eggyet nemértem hogy, ki rakom róla a képet erre a másik csak osztani tuggya az észt hogy mitől van az..
    Fagyi: Mi lessz itt vaze?:D itt a 770 es volvo, jön a Scania a 800 as motorral :D aztán jön a daf,merci,renault meg a 950 es motorral vagy mi? XD
  • R420
    Át vettük apa új gépét;)

Ha kell még rakok:)
  • Fagyas Trans
    Majd a 820-as Volvo. :D
  • RS
    Egy kis idő, és jön a Scania a 800-assal. :D
  • Fagyas Trans
    Sziasztok. Akkor meg van a 770-es volvo?
  • Rikcsoo
    Teljesen igazad van!
    Nem pár 100ezer Ft-ba kerül egy kamiont felgumizni..nekünk 1.5millióba került az összes gumit kicseréltük mikor vettük a kamiont(Scania)
    Ja és hogy ez a 9 éves autó és nincs lelakva?ez nagy baromság elnézést kérek mi 13évesen vettük meg és nagyon szép állapotba volt semmi rohadás belül kívül nagyon szép volt!

Jó lehet sőt tuti hogy vannak olyan kamionok amiket már 3-4 éves korára lelaknak szóval elnézést a kivételeknek!
  • ScaniaBoy
    Majd csinálj már egy pár képet belülről és kívülről is!!
  • istisajt
    Úgy hallottam, hogy faterod érdeklődik 1 billencses cég után és Rajka körül kell talajmunkákat csinálni...
    Nem okoskodok.
    A stílusod meg az iskoláidat mutatja :D
  • vadkamionos
    #52519:Köszi;)
    #52520:Holnap mekk fatherommal kamionozni majd csinálok;)
    #52522:Köszi;)
    #52523:Köszi;)
    #52529:Aha most így alakult:D
    #52530:Köszi neeked is;)
  • Hesston
    Hallod srác nemtudom kivagy.. De a helyedbe kussba maradnék.. Mekkora baromságokat beszélsz.. Képzeld pont a főnök szarja le a dolgokat.. Meg azt is bazdmeg hogy nem kapnak fizetést... És ez szó szerint igaz.. Ha azért jössz ide hogy okoskodjál akkor huzzál a f@szba!!
    Szerinted ha vesznek egy 9 éves autót amibe van 1.350 000km az szerinted nincsen le lakva mi? Okostojás... Amúgy ki beszél itt neked segédmunkásról? Szerelőknek kell szólni de mivel nekik is megvan kötve a kezük ezért nem csinálnak semmit.. Kíváncsi lennék ha TE mennél oda minden héten hogy szarok a gumik, akkor meddig lennél a cégnél... Mert már fater is gondolkozik hogy lecseréli ezt a gagyit mert nuku fizetés és szar gép..
  • istisajt
    Fiatalok írok 1-2 esetet és egy kicsit reálisan gondolkodjatok (mintha nektek is lenne kocsitok)
    Összetöri a napellenzőt 125.000 Ft+ száll.költség
    Letöri az alsó lökhárítót 100.000 Ft + száll.kölség
    Eltöri a darun a karokat 17.000 Ft + száll.kölség
    Betolat az udvarba átmegy a kapuvason lyukas gumi 140.000 Ft
    És akkor most az ilyen hülyeségeket ki fizesse meg? Mikor az van mondva addig menj ameddig lehet.
    A gumi témára csak annyit, hogy ez nem minden cégnél van így nálunk csak a gyár által felszerelt márkájú gumi megy vissza, kivétel a bogis autón, mert azon gyorsan kopik és arra Taurus megy fel.
    De barátom gumiz fel egy szerelvényt csak átlag 75.000 Ft/gumi és agyalj rajta mennyit kell azon dolgozni...
    De ifjú kamionosok elég érdekesen gondolkodtok.
    Mondjuk kivétel mindig akad, csak kevés

• 94mike
    Hát alap...:D örüljön neki a sofőr.h dolgozhat:C nemde?-.-
  • Tinka123
    A sofőr költsön rá?:O huhh ez jól kijött, lassan már a sofőrnek kell fenn tartani az autót, a 250-300 000 res fizetésből..
  • 94mike
    Lehet,h nem a winkler pusztítja le a gépeket..de ő az aki nem költrá.!
    mellesleg..szinte majdnem minden vállalkozó leszarja,h szarok a gumik a gépen.^^ veszik a jókis kínai szar olcsó fos gumikat..azt mennyé hülyesofőr.
  • istisajt
    Ne haragudj, de ki használja a kocsikat????
    Mert én lehet hülyén gondolkozom, de nem a Winkler család pusztítja le az állapotukat.
    Csak ilyenkor, nem a századik segédmunkásnak kell szólni, hogy rosszak a gumik, hanem ilyenkor oda kell menni a főnökhöz és mondani kell.
    És azt ne meséld be senkinek, hogy a gumikon spórolnának, mivel a góré nem olyan....
    Csak az emberek leszarják mivel dolgoznak, csak a lóvé legyen a számlán, és azt tapasztalat.
    Ha meg elromlik valami akkor meg pattognak mint a labda, és az ember oldja meg az ő faszságukat és általában úgy állítják be a dolgokat, h azt nem ők baszták el

TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!
  • Tinka123
    Nekem sokszor 2 is sok, nem 5 -.-... mondjuk most fater is beválalja a 3 hetet, hogy pont húsvétra érjen haza azt akkor hosszú hétvége :)
  • leho94
    annyira vészesen nem sok:D bár szerintem faterjának szarabb volt mint a családnak:D
  • Hesston
    5 hét?.. Hogy bírtátok ennyi ideig nélküle?!.. Hú vazeg az sok idő.. :S
  • Hesston
    Amikor rá ült azután 2 hétre szólt hogy az egész szerelvényt gumizni kéne.. Póton is kopott gumik vannak, anyakocsin is.. Szerelők megnézték "Jó az még jóaz még..." Erre utána asszem 1 hónapra meg pótkocsin durdefekt rakodás közbe.. Balhátsó ajtó le volt nyitva attán elég szépen szétszette a levegő meg a gumi darabok....
  • Tomika001
    Szép!
  • nenus
    5 hét után?
  • ScaniaBoy
    Jó kis Volvo. Jó videói vannak.
  • luspaydavid
    Ne hogy úgy járjon a faterod mint a bátyám mikor bilencsezet szólt hogy sima a gumi főnök meg hogy jó az jó az aznap a pályára fel defekt és repült egy kicsit.
  • Hesston
    LooL Te ki vagy? Tanuljál már meg "válasz erre" gombot használni..
    Igaz nem sok idő mire vissza rakod..
    Ha ennyire tudod ki a főnök, akkor egyszer gyere ide Mosonmagyaróvára, és nézd meg az összes darus autót hogy milyenek.. Van 1-2 újab de a többi eléggé gáz..
    És nemazért szarok mert tönkre basszák a sofőrök.. Sőt saját magunk javítgatjuk bazzeg mert olyan gyökér szerelők vannak.. Apám autóján is 8db Sima gumi van huzótengelyen.. Az mi? És azt mondják hogy "jó az még jóaz!"
  • RS
  • luspaydavid
    Különleges felkérésnek tett eleget a Qualisport kamionos tereprali-istálló
  • Gell97 kolega
  • RS
    Jó gép!
  • ScaniaBoy
    Odaraktam egy csomó smileyt de szarakodott valami de mind1 viccnek szántam.
  • kutizsolt
    huhh nagyon jo jarganya van a fatherodnak;)
    egy kepet a muszerfalrol tudnal dobni??
  • luspaydavid
    Nagyon szép gép

• vadkamionos
    Csáóó
    Father 5 hét után hazajött:)
  • istisajt
    Amit felraktam kérdést, azt meg is válaszoltam. Az 1 dolog, hogy TE nem tudod értelmezni...
    Faterod vállát veregetném meg, mert úgy gondolom, hogy 5 percnél több nem kell a visszarakáshoz. Karcsi bátyám nem csak azért adja a lóvét, hogy kivigyétek a cumot, hanem elvárja azt is, h ne zúzzátok szét a kocsit.
    Bezzeg ha tönkremenne, akkor köcsög Winklernél ilyennel kell dolgozni stb...
  • Tinka123
    "Azért az a lényeg hogy a háttérben mind a 2 kamion Scania"
    Nem vagy egész komplett...
  • RaST
  • Hesston
    Most ez kitől kérdezed?..
    És kinek a faterjának akarod a vállát megveregetni egy A4-es lappal? Elég érthetetlen..
    luspy: Akkor szar a szemem mert én 13000 et látok.. XD
  • ScaniaBoy
    ajnálom nagyon.
    Azért az a lényeg hogy a háttérben mind a 2 kamion Scania
  • RS
  • CzUKi
    Most találtam a gépemen még asszem 1-2 éve fényképeztem az M1-en Tatabányánál a parkolóban. Elaludt a csávó és megborult :/
    kép1
    kép2