Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIZI-trans..és jok lettek <#eljen>#eljen>
látom az elsõ scanián kicserélték a hütõrácsot :S
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Sose felejtem el az én oktatómat. Mindig azt kiabálta nekem ne siess majd ha fuvarban leszel 😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Most jöttem meg rutin vizsgáról aztán sikerült is! <#finom>#finom><#hawaii>#hawaii>
Itt a vizsga füzet jelenlegi állása 😄
Bü-t úgy nézzétek hogy nem 28. a hanem 25 azaz múlt hét péntek csak 28-nak olvasni xD
Ha jól bele gondolnánk és februári hónap nem rövid lenne akkor ez mind 1 hónap alatt lett meg.. 😄
Új nick :D Jéé de laza :D
Mert én most tettem rá szert és nagyon jó..😊
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Nektek fórumozóknak meg adok egy képet😊
Fater volt gépe😊)
Fagyas! Jó utat! 😄 Én majd tavaszi szünetbe megyes Svájcba!<#finom>#finom>
Új nick :D Jéé de laza :D
Hát igen aki megteheti hogy suli helyett kamionozik annak mindig is a helyébe lennék
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
De jó neked! 😊
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
#50841: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Amúgy kabbe..neked suliba kéne menni nem Finnbe..xD fene a fejed<#hehe>#hehe>
De már megbánta.
Amúgy jó kép! 😊
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Nekem is van GPS-em meg a lapozós Európa atlaszom.
GPS-re én se mindig hallgattam hallgatok de azért valamilyen szinten megnyugvást nyújt ha van az embernek 😊
Hát mi jövö7en Szombaton megyünk Faterral Debrecenbe megújíttatni a GKI-t aztán Hétfõn meg Csepelre a Wabihoz ott meg orvosi vizsgálat akkor majd vezet meg valami tesztlapot kikel tölteni csak nem tudjuk milyen kérdésekre várhatunk..:S
Valaki jólenne ha tudná pontosan hogy pl: kresz kérdések vagy GKI kérdések vagy mi az anyám kínyja?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Jó fogalmazás 1 es leülhetek xDbocs 8. órán vagyok túl 😊😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Mert annyit tudok hogy Teszt vezetés lesz meg orvosi vizsgálat meg egy vizsga lapot vagy mit kikel tölteni..
Azt szeretném kérdezni hogy a vezetés az hol történik meg mit kel csinálni?
Meg hogy a mit kérdeznek?mit kel kitölteni?
Köszönöm a válaszokat!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Am szép szerelvény.! 😉
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *