Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács Erix
Na tessék plusz 100paci az azért nem semmi..és tessék nem megy tönkre..okosan kel bánni vele nem vadbaromul mint egyesek..

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

94mike
=513,bocsi,koránvan..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

94mike
Miénk 413-as,chippelvevan..=413..: D
és nobaja..😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Hesston
Szerintem ez motor álapotától függ.. 😄

Új nick :D Jéé de laza :D

Hesston
Amit használnak az tönkre is megy ha kell ha nem..

Fasza.<#idiota>
A mienk alapból 440-es de olyan 450-460-ra fel van húzatva. 'pontosan nem tudom'
De a mienk a legerõsebb a cégnél és a legtöbb a fogyasztása... xD<#idiota>
Amúgy a chiptuning az nem biztos hogy a fogyasztást le fele tolja, elõfordulhat hogy fel fele nyomja... :S

Kovács Erix
Persze na legyen akkora tudatlan nyomorék az az ember ha annyira felhúzza hogy szétkúrja a motort..xD Hozzá nem értõk ne is basztassák..<#idiota>

Hesston
Tudom hogy sokat javít a fogyasztáson 😄 Csak néha szét bassza a motort.. 😄
De csak egy példát montam a 150 lóra Mienk alapból 400-as volt de valamit szórakoztak az adagolóval aztán DAF szervízbe laptopon 435 lóerõ jött ki 😄 Aztán innen lett fel húzva teszkó parkolóba 550 re.. 😄 De miután tönkre vágta a motort akkor apám fõnöke vissza szedette a lovakat csak 500-ra! Azóta is 500 lóvar brümmög! 😄 És jól helytál 😉

Gerypapa 95
<#szomoru1> és mégis ki az a balfasz aki 150-et húz egy alap motoron ? annak is csak gratulálni tudok .. ahhoz már komplett rendszer kell . nem elég egy chip azt had szóljon ..
egyébként már ha itt tartunk nem azért szoktak chipet belerakni a gépekbe , hogy powerebb legyen hanem kúrva sokat javít a fogyasztáson !

PttM Fa
bõven bocsánat.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

PttM Fa
Miénken van 463as logo és böveg 450 alatt van az ereje...<#idiota>

Hesston
Igen, növeli a lovak számát, de ha egy alapból 400 lóerõs motort fe lhúzol 550-re (az már +150 lóerõ) Az már marha sok neki 😄 Mert ha megnézek egy 550 es motor paramétereit messze nagyobb mint egy alapól 400-as motoré szóval az a tuningolt motor sokat fog küzdeni 😄 (legalábbis szerintem meg amennyit eddig láttam ezekbõl a dolgokból..)

Hesston
Szerinted nem megy tönkre mi? Grat.. XD Ebbe 3 hónap után olyan szépen el repedtek a hüvelyek mint az állat 😄 Utána már olyan volt hogy ki vették a motort aztán a szervízbe csak a motor volt 600ezer mert fel lett újítva.<#finom> De utána jó volt 😄 üresen 6.ba elindult!<#hawaii>

Gerypapa 95
a chiptuning a motor teljesítményt alakítja át , áttételt NM-t és ilyen finomságokat ezáltal növeli a lóerõt .. a chip nem a lóerõt szabályozza 😊 de javítsatok ki ha nem így van

Szobi30
ha sokat húznak rajta, akkor odab.sz a motornak...

www.szobi.picturepush.com

Kovács Erix
Dehogy lesz baja..
Mert mondjuk a csiptuning pár szár rugo egy új kamion meg jó pár milla van közte különbség azért..
Szerinted a traktorokba azért raknak csiptuningot hogy szétbasszák a traktort?xD<#hehe><#idiota>

luspaydavid
Miénken van 380-as logó és 400 fölött van az ereje 😄

The Truck Is My Life

Hesston
Jó csippel könnyû 😄 De akkor miértnem vesznek akkorát amekkorára ez a 380-as van felhúzva.. 😄 Ergó akkor nem menne ez tönkre xD
Nekünk is a zöld DAF ATI Tudott 430 lóerõt aztán fel lett húzva 550 re aztán faszán hengerfejes lett..

94mike
Csiptuning?

gumikacsa
ez az asszem

Renault magnum http://kamionszim.hu

luspaydavid
Azért szerintem 380-nál picit többet tud 😄

The Truck Is My Life

Hesston
Elég fasza lehet azzal a meg vadult 380 lóval ekkora kocsit vinni.. 😄 Víz az biztos melegszik benne 😄

luspaydavid
Nem tudom egyre gondolunk-e de én erre gondoltam

Másik fórum T-tova kolléga képe.

The Truck Is My Life

gumikacsa
Azt nem tudom, ki a tulaj, de sparos festésû, így gondoltam, a spar-é.

luspaydavid
Én úgy tudom egy van és nem a Spar-é hanem az MFCargo rendelkezik vele.

The Truck Is My Life

gumikacsa
Sziasztok!

Valakinek van szerencséje találkozni a spar 25,25m-es szerelvényeivel? Képeket vadásznék róluk.

VERESS 96
Nem lopják el mert én azt mondom! XD

luspaydavid
Igen, az.

The Truck Is My Life

94mike
Igen,csinos: )
mellesleg,ez a szürke tga? 😄
bocsi a dupláért.

94mike
Figyellj,most vitatkozhatunk..xD..
énis tudom,h vizi istván a tulaj,és azvan rajta a gépeken..: )) de maga a cég név Vizi-trans..😄 a tulaj lánya csak tudjamár: DD ( mellesleg õ is kamion buzi) és tõle kérdeztem: )
apugépén azvan h tóth zoltán..szállítókon,cukorgyárba mégis tóth transot kell mondani,ugyan ez van a vizinélis..

luspaydavid
am csinos kis lánya van 😄

The Truck Is My Life

luspaydavid
Ajtót nem csuktad be ellopták a kocsid 2 kõrbõl kimaradsz és csak 6-ossal mehetsz tovább
<#idiota>

Mike

De nekem teljesen mindegy 😄

The Truck Is My Life

PttM Fa
Királyság<#idiota>

Szaby: Szép képek, mint mindig.

djano
NANagyon szép képek Szaby

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

VERESS 96
Mára én végeztem a melóval 😄

94mike
Vizi trans😊 tulaj lányával kurvajóba vagyok,és már kérdeztem tõleis..vizi-trans: )

és még pár kép,amivel zárom a napot 😊 😛

luspaydavid
Még mindig Vizi Isvtán E.v 😄

The Truck Is My Life

Köszi srácsok 😊
Am nem vártam volna sokat a Bernáthosoktól,elég lett volna 4 perc XD és akkor fasza a kép is 😄

VERESS 96
szép az a piros volvo 😄

94mike
Az lehet..de nem az övéké 😊)
Bernáth-alis nagyon sûrûn vannak,ahol faterom melózik(tóth trans,és a vizi trans..szinte ugyanaz a kettõ: )) ) és a vizi,tóth,bernáth kurvasûrûn járnak együtt,néha becsöppen 1-2 másik cégis..de a tgx nem az övéké 😄D
de ha van képed..tolhatod😄

Gerypapa 95
akkor talán csak ugyanazokat a fuvarokat csinálta mint õk . de kúrva szoksor láttam már velük.. egyébként ez egy grafit szürke , és egy csajszi van az oldalán

94mike
Nincsen man tgx-ük..😊
2 limitált szériás man tga 5starjukvan..😊
egy lila,és egy fekete..amire rávan írva h limited edition.

PttM Fa
Köszi.
Német,Lengyel,Olasz inkább.

Hesston
Nekem mindíg azt mondja hogy "Mi a hányás bení?" xD Apám jó cimborája az oktató aztán elég vicces fazon 😄

Gerypapa 95
tûzszerészékkel a nyáron együtt kávéztam 😊 van egy gyönyörû MAN TGXük is .. az nagyon jól néz ki szvsz

RS
Jó gép, merrefelé járkál?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tomika001
Szép! <#eljen>
SzabyV8: Fasza képek lettek! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

94mike
Bernáth-osok tól nevárj sokat: DD
bocsi a dupláért.