59456
-
#52714 Ne habozz. Szerintem nem hiányozna! -
öregember #52713 hát ez fantörpikus , és mé' nem fotóztad le ? -
#52712 Nem kell reagálni a faszságaira aztán hátha megunja! -
#52711 Mondjuk !! Itt mindenki szerintem egyet ért vele: Takarodj! -
#52710 de neked ez mért fáj?:D inkább menny verd ki a farkad, vagy vegyél 200 headsetet és telefonálgass vezetés közbe, csak ne itt legyél:D -
#52709 Rajtad kívál mindenki kilát rajta: DD és mien headset? nekünk megy nélküleis,csak nekednem.. -
#52708 Ellenkező esetben, segítek ez ügyben! -
öregember #52707 ja te majd megmondod nekem, h én mit csináljak ? -
#52706 Ma is voltam fotózni jött kettő kamion egy fekete német autó közéjük mert megteheti fuuu.. -
öregember #52705 ennyi, pár ezer ft-ot költeni ( headset ) egy több millás kamionra, gondolom nem megerőltető, de az, h legyen minden kilátást zavaró lófasz a szélvédőn belül, arra van eszetek meg pénzetek........ -
#52704 Erre nem vagyunk kíváncsiak, el lehet tolni a biciklit! -
#52703 -
#52702 mais 3 olyan képet lőttem,ahol a kis édes személyautós 70km/h val közlekedik lakotterületen kívűl,seholsenki elötte...és csak úgy.ez nem baleset veszélyes hülye gyerek? -
#52701 Hát nem is tudom legyek ? :D -
#52700 mért, akkor társra lelnél benne? na húzz a faszba :D -
ScaniaBoy #52699 Menj már el tényleg nem vagyunk erre kíváncsiak faszomöccse
Ha hülye vagy ehez akk szép el lehet húzni -
#52698 Most már tényleg elég legyen! -
öregember #52697 kicsi szivem ? te is homokos vagy ? -
#52696 Most mi a f*sz bajod van? Helyesírás oké nem az erősségem de meg értetted mire célzok nem? Köcsöglámaf*szfej. -
#52695 jó a humorérzéked :D gondolom ha már autót vezetsz min. 18 éves vagy vagy több, lehetne annyi kultúrád hogy nem ilyen fajta szórakozást találsz magadnak :D -
öregember #52694 szerintem pár meg alszik is vezetés közben, azért van a sok baleset -
#52693 -
öregember #52692 nagyonröhögök -
#52691 hehehe kicsi szívem ha ők nem lennének... De ezt nem értheted mért is nem is várjuk el tőled. -
#52690 na ezzel már nem értek egyet veled! Ha nem lenne kamion akkor miből tankolnád az autódat, mit vennél a boltokban, egyáltalán lenne valami? Nagyon sokan azt hiszik, hogy az az árú amit ő megeszik, meg vesz az csak ott terem, pedig annak komoly szállítási háttere van! -
#52689 szerinted azért nem fürdenek mert nincs kedvük? nemtom hol élsz te :DD -
#52688 kamionos telefonálás közben is tud vezetni,te viszont nem h ennyire féltékenyvagy? -
öregember #52687 menny = menj
tarcsd = tartsd
tanulni kéne, nem neten lógni.......... -
#52686 Na takarodj el innen szerintem! Gondolom nem vagyok egyedül ezzel. Mit képzelsz te magadról? -
öregember #52685 és ? hasra kéne esnem attól, h valaki igénytelen ? meg hogy baszik arra, h KRESZ ? és vezetés közben telefonál ? csak mert " ő kamionos " ?!
a kamionos is csak egy állatfaj mint a taxisok -
#52684 Tényleg nagyon vicces, szabad nap van a Sárga házba ? -
#52683 Néztél már tükörbe? Ez egy kamionos topic. Itt ez van. Menny az irodai munka topicba ha arra vágysz. Ne itt csesztesd a kamionos fanokat/dolgozókat. És a véleményedet tarcsd meg magadnak. Vagy mit ttom én! De ezt ne! -
#52682 Valamelyik M.A.N-ben van kihangosító is gyári meg szerintem a többi kamionban is van..
Egy kis pénzt megér ,hogy ne balesetezz. -
#52681 lehet vicces de egy kamionos egy hónapba többet melózik mint te egész életedbe, legalábbis eddig ez jött le... -
öregember #52680 ide járok röhögni, rajtatok :DDD -
#52679 Mondjuk mert egy kamionos topikban vagy. -
#52677 Ki kérdezte ? :D -
#52676 Ezt a kérdést, már én is régóta fel akartam tenni neki. -
#52675 Mielőtt támadnátok! Nem a kamionosok ellen vagyok! A járművezetők SAJNOS 20%-a használja már a jól bevált headsetet, ami nem is olyan drága és bluetooth-on keresztül használható, így szabad a 2 kezed és jobban tudsz koncentrálni a vezetésre, és esetleges balesetet is meg tudsz előzni! Azt nem hiszem el, hogy nincs MAX!!!! 6.000Ft-ja valakinek venni egy ilyen kütyüt! -
öregember #52674 miért kéne képben lennem ?