Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új nick :D Jéé de laza :D
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
De lényegében ugyan az a fülke belsõ felépítése.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
vagy csak azér tûnik nagyobbnak,mer agyon van spoilerozva,és magasabbonvan?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
De egyébként teljesen mindegy mert a 7.5 tonnás fülkéje is ugyan az mint a 12 és 18 tonnásé.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
legalábbis amivel tesóm melózott,az 7,5 tonnásvolt.😄
Nálunk a cégnél 180-as Iveco Eurocargok vannak. Majd megpróbálok csinálni képeket róluk. Sajna mostanában keveset megyek velük.
(google-on,RG Truckz on és TIR portálon is kerestem csak gondoltam hátha van valakinek még 😄)
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
#51264 itt írtam hogy nem én vezetek..xd!Hanem haverom de ez a videó kb olyan 3éves nem tudom mennyi mivel õk csinálták nekem a vidit csak ide adta!<#felkialtas>#felkialtas>
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
De itt az ember lelkiálapota játszhatott közre hogy megcsinálta..
Ilyenkor az a probléma hogy lelkileg nem elég erõssek sajnos.Ha ilyen történik az emberrel.hogy elkobozzák az autót vagy akarata ellenére tartják kint, akkor az ott hagy csapot papot és hazajön.Nem?Sjnálom szegényt de lett volna egy szerûbb megoldás is.
SCANIA THE BEST
Nem valami nagy számok. :8

Annyira közel hogy 15km-re,én Szlovákiábol vagyok 😊
Erix igen láncvágó,azzal vágjuk le a plombát a konténerrõl😊
De majdnem mindeggyiken Dunájská Stredás rendszám van 😄 Elég közel lakhatsz te Duna Szerdahelyez 😄
Saját vidik!
к.ιηтнуα.
Valaki tud képet a mai sörfürdõzésrõl ?
Meg sincs még a jogsim de múltkor írtam hogy Városi van még hátra meg pár apróság
Látom nagyra lettél a szaros C-s jogsidal amióta megvan keménynek érzed magad..xD<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
engem fõként a hétfõ érdekelne, mert fater valószínû akkor fog hazaérni(feltéve, ha tud jönni)
www.szobi.picturepush.com

The Truck Is My Life
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--