Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztics: jó képek!
Új nick :D Jéé de laza :D
ScaniaBoy köszi szépen általában Roller barátommal szoktam lenni.....igen azok Baki-sak és 500-as ok nem vagyok benne biztos de asszem v8-asok!
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Hivatás az Életért!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szép az a T-s billencses Scania😄 Magadba jársz?
Illetve ha lehet akkor csak a legjobbakat szúrd be!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Voltam ma is kicsit fotózni, lett jópár kép majd töltöm fel fojamatosan!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
www.szobi.picturepush.com
Jóhogy mivel ez limitált kiadás persze hogy töb a lusûxus is benne...
Ja sztem is a Dark Diamond szebb!!!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Gondolom van jó pár képed és azokat összerakod😄
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amúgy tényleg szép, legszebb Scania!
[/url][/img]
V-Power Shell
Az lenne a kérdésem, hogy 3,5 T - ás kisteherautóval szeretnék dolgozni, ehhez milyen papírok szükségesek? (B kategóriás jogosítvány megvan).
Elõre köszönöm a válaszokat!
Aludni akarsz aztán van benne egy csomó helyed,
nem úgy mint a többi autóbanamibe be raksz egy karton üdittõt meg pár ruhát aztán alig van helyed.. 😄
Az FH-sorozathoz képest szerintem a sima F-széri sokkal szebb, csak az a gond hogy már öreg autók az F-esek 😊
Az új FH-sorozat sztem csúnya.. Elõl hátul a fülke felfelé össze megy.. van benne hej elég de úgy néz ki mint egy kutyaól.. :S Nekem nemigazán teccik 😄
Fater ezt a kamiont vagyis eszt a szerelvényt egyszer Szabadegyházán látta most mondta 5perce mert visszanézte a fórumot.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Djano: a Pill-re szokták irni, hogy vagyok. 😄
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Rendörség msn-en nem is mondtad😊
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Addig is egy kép a géprõl.