59456
banner
  • Hesston
    Böhm Neusiedl am See ezt hol lőted? elég messze merészkednek az osztrákok :D
    Ezeknek rohatt sok kavicsos szerelvényük van ausztriába itt a határ melett..
  • Cb Főnök
    Mai termés...

• zsoca94
    Eladó a gép
  • sox79
    Képek:
  • V43 1105
    Köszi.. de nem az igazi.. ha valakinek van képe MPIII Actrosról nyomassa már, lehetőleg oldalról is ha van rá lehetőség.. köszcsi :D
  • Hesston
    Szép az a zőőd volvó ! :D
  • Fagyas Trans
    Köszi. :)
  • CzUKi
    Oks csak egy vélemény volt mert am jók a képek :D A zűűd volga kifejezetten teccik :D
  • Fagyas Trans
    Majd próbálkozok! ;)
  • Fagyas Trans
    Utolja.

• Fagyas Trans
    2.

• CzUKi
    Jó képek lettek Egy kérdés (nem bántásképp:D) Nem tudsz kicsit többet várni, hogy közelebb legyenek a gépek ? Nem bántásképp, csak kérdem, mrt szerintem úgy jobblenne :D:D
  • Fagyas Trans
    Nos akkor a képek.

• CzUKi
    Mi egyszer amikor az M1-en volt az a baleset, hogy állt a leállósávban mert defektet kapott és kilépett a kamion elé ami elcsapta annak a helyszinelését láttuk vagyis 5-10 percel később értünk oda szerintem és mi szemből jöttünk és csak a szétszóródott testrészeket láttuk meg a letakart holttest maradékát. Az se volt túl szép látvány :/:/
  • Tinka123
    Én csak egyszer láttam baleset utáni helyszínt olaszba, 5 kamion egymásba durrantott, hála isten csak az agy maradt meg a merci műszerfalon, a többit elfelejtettem naggyából... Még ígyis sokk ha a baleset után 2-3 perccel érsz ode, nem hogy te okozod...
  • Fagyas Trans
    Ma voltam bicózni aztán lett pár kép. :)

• Hesston
    Tavaly május 31. keresztapám jött haza motorral melóból, aztán itt a falu elején ki fordult elé szomszéd falu eggyik boltosa, aztán kereszt apám oldalba találta a furgont és meghalt... :( Az a boltos amikor meglátta hogy keresztapámat "ölte meg" (ergó nagyon jó barátok voltak..) Ideg összeroppanást kapott a faszi és a barna haja meg őszült.. Azóta nem is vezet.. amikor áruért kell menni a boltba ő csak ül a job1 be és egy másik ember vezet.. Van ilyen..
  • Tinka123
    Hát én kifehéredtem volna...mint a fekete macska egy dunctos üvegbe a sinek mellett.:S
  • Hesston
    Hát igen.. :D 815-ös Tátra az igen érdekes gép.. Főleg az amikor nyomja neki a sofőr aztán csak úgy zúg benne a léghűtés.. :D
  • Hesston
    Gondolj bele, hogy csak a kamion sofőr hogy meg ilyedhetett attól hogy lazán teker a pályán meg ki egy másik kamion, melette meg jön be az Opel.. hát nemtom, tuti meg őszült szerencsétlen.. :(
  • CzUKi
    Ez? Szerintem szííp :D Fotó:Fecni

• V43 1105
    Valaki mondjon vagy mutasson már valami frankó MPIII-as Actrost! :)
  • luspaydavid
    én is a hangra gondoltam amúgy, meg amivel mi voltunk dölt a füst mint a gyár kémény :D
  • Tomika001
    Szar ügy!
    #52926: Nálunk hétvégén a szomszéd szokott ébreszteni a csettegőével! :D
  • Tinka123
    Nem is azzal van a gondd hogy itt van xD hanem az hogy beteg voltam és suliidőbe is 10 ig szerettem volna aludni, de hát már hétkor itt mászkált a markolóval együtt, valami esővízelvezető szart csinálnak, aminek mellesleg semmi értelme xD
  • luspaydavid
    Ajjj ajjj jajj De utálom buzi Briteknek semmi nem jó ahogy van cska azért is fordítva kell közlekedni...

Tinka: Szép kép :D Tatra meg ja :D mi is voltunk pár kanyart vele anno, sőt a faszi aki meg vette hetente látom is :D
  • RS
    Kamionnal ütközött, szemben a forgalommal
    ...hajtott fel Corsájával egy 20 éves fiatal hölgy...
  • Tinka123
    Az gyönyörű-.- faszfej, garantálom valami 70 éves papa, vagy mama vezette azt az autót, vagy csak simán ekte európai, aki az út másik feléhez szokott...:)
  • RS
  • Tinka123
    A második képen a Tátra nagyon jó ébresztőórának bizonyul

• Tinka123
    Én is szeretem Tiestot, de ez hogy jön ide? xD : D :S
  • Gerypapa 95
    Ez sem piskóta :DD
  • RS
  • Tinka123
    Azért a Katroc is tud vmit :)

• Sóschips
    Hát ha a futárkodást annak hívod akkor igen:D
    7,5tonnás kisteherrel
  • Atikah
    közmunka?
  • Fagyas Trans
    Hozok én is pár képet. :)

• Sóschips
    Hála isten:DD..
    Jut eszembe,tegnap előtt meló közben lekaptam.A minőség az rossz,mert zoomolni kellett:S

• Hesston
    Az már vissza jött.. csak alregje van..
  • Sóschips
    Hát azt hiszem,értem miért:D..de a múltkor is ez volt:D..csak az a másik okos:Dbiztos emlékszel rá:D..miatta kaptam is büntit,de akkor is én kezdtem:D..miért vagyok én ilyen gonosz,hogy mindenkinek beszólok
    Fent van a bannerban is:)..LLT-061,egy piros állólámpás fh-s:)