Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cindas
na végre elkészült az új volvójuk😊

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Fagyas Trans
Hehe! 😄 😊

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Stig95
Mai Zalai Hírlapban írtak Árpi gépérõl. Fantasztikus ez a gép láttam már többször is.
Scania

Ki mondta, hogy f??det rám?!

ohh most nézem😄..a Te kedvenced is a Volvo,a Te asszonyod is Cintia😄D

к.ιηтнуα.

Fagyas Trans
Hát még fater a Batkinál volt akkor Calasiból hajóval jártunk de most már vonattal járnak és az fél óra alatt át ér 😊 Bár én szeretek hajózni ugy hogy nem rajongok érte. 😊

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Szobi30
lehet, hogy egy kicsit gyorsabban megy, nem tudom...
csináltam képet am a hajóról...

#51375:ha Calais-ból mész, akkor 1,5 mi fõként Dunkerque-ból jártunk, onnan 2 óra, de többször voltunk Calais-ból is...de am meg sok helyrõl lehet Angolba menni 😄

www.szobi.picturepush.com

Fagyas Trans
Angolba másfél órás az út kb 😄

Hesston
Angolba ha mész, kompal ott atom gyorsan megy a komp.. Én egyszer régen voltam de nagyon gyorsan ment 😄 Végülis olyan katamarán szerûség volt.. 😄

Új nick :D Jéé de laza :D

Hesston
ja gki is csak 5 éves, ahogy a C-hez tartozó orvosi alkalmassági ami asszem 5ezer, de mivel nekem az orvos az utcába lakik ezért ingyen volt 😄

Kistódi
Jó videó! Nekünk meg cigány GPS-ünk van. De nagyon komoly!<#idiota>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

RS
Ezeket a gépeket szoktam látni.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Fagyas Trans
Igen Tallinból. Odafele Ekkeröline vissza pedig Tallink-al jöttünk. Inkább sok túrista volt vissza fele kamionosok csak 20-30 volt....

hungaro
úgy megfogod unni mint a büdös rosseb, be nem mehetsz, elõször elbeszélgetés(kb. 20ember után(2-3óra)) aztán teszt töltés(30-60perc) és majd ki várni a tesztvezetést ugyan csak 20ember után(2óra) és mind ezt a kocsiba el tölteni, tesómnál úgy volt mikor felvételizett...

Hivatás az Életért!

fasza a videó!!!nagyon tetszenek ezek a potós szerelvények!!!!
itthoniakról 😄
Kovács Erix
Az is szép xD
Izéé Szombaton reggel 7kor indulunk Debrecenbe a GKI-t meghosszabbíttatni😄
Buzi állam csak csalja a pénzt az emberektõl hallod 5évente újíttatni kel köcsögök oszt 80.000Ft..
Aztán Szerdán meg nem megyek suliba mert akkor meg megyünk Pestre a Wabihoz(Szóval hosszú hétvégém lesz Szombat, Vasárnap, Hétfõ, Kedd, Szerda)

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Hesston
Faterom katonaságba Kraz 255b-vel horták a ponton hidakat Gyõrbe a dunához aztán bele borultak a dunába, apám volt a sofõr a kisérõnek meg az volt a dolga hogy a láncot ami fogta a ponton hidat ki akassza és el felejtette, az meg az egész autót bele rántotta a vízbe..
Meg mikor még a Her-Ves-Sped nél melózott voltak tiszán árvízbe segíteni aztán mesélte hogy a 815-ös Tátrán fülkéig ért a víz de le volt szigetelve 😄

Szobi30
én mikor kb 4 éve voltam kint faterral Finn-be, mi Tallin-ból mentünk a Viking Line-al
nekem is tetszett...olyan volt, mint egy Luxus hajó 😄
utána meg sokat jártam vele Angolba, az is jó, de a Finn azért sokkal jobb...😄

www.szobi.picturepush.com

Kovács Erix
Fater délután 5tõl mostanáig internetezés közben történelem órát tartott nekem!😄
Jó volt mit ne mondjak megtudtam 1-2 új dolgot azt is hogy mikor a Geofizikánál dolgozok a Sajón folyón ment át a GAZ66-al akkor még azt vezette olyan helyen mentek át a folyón ahol csak a motorháztetõig ért fel a víz de a kollégájának befolyt a víz a fülkébe oszt el is akadt aztán huzigálták kifelé😄.Komoly lehetett ott lettem volna csak aza gond hogy akkor még tervbe se voltam szerintem..xD
Meg hogy fent a Szlovák határnál vadásztak nagybátyával Dövény-nél nagybátyja a boltba telivette a táskáját sõrrel meg pálinkával oszt leült a vadászházba fatert meg elküldte be az erdõbe vadászni..xDEkkor olyan 15éves volt aszt mondta😄

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

rapi9
Honnan mentetek? Tallinból?Ha onnan akkor meik hajóval?Mikor faterral kint voltam õsszel akkor azt hiszem a Translandiaval(Eckeröline) mentünk meg jöttünk haza.Nálunk amugy ugy volt hogy oda vissza tele volt a hajó de csak haza úton volt egy magyar.De gondolom mikor egyedül voltatok magyarok akkor akik a hajón voltak javarészt lengyelek meg oroszok voltak. Amúgy nekem egybõl megtetszett az az út fõleg a Via Baltica.Kár hogy eddig csak egyszer mentem.Ja és Finnországba merre jártatok?

SCANIA THE BEST

Hesston
Hát de miért most nem? Vannak oylan román emberek akik a magyart alig értik, de ha egy székely ember beszél vele aki töri a magyart a románnal azt már megérti meg vannak szavak jelentések stb. amit õk máshogy mondanak ezáltal megértik 😄
Ezt eggyik ismerõsöm mesélte õ is Wabinál van csak Mosonmagyaróvári telepen..

R420
Szép Videó!<#eljen>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

<#taps>

Hesston
Gondolom azért székely mert a Wabinál vannak székelyek is ugye?
Aztán így könnyû a kommunikálás 😄

luspaydavid
<#eljen> Ez tetszik, szép helyeken jársz 😊

The Truck Is My Life

Mostanában mindenki nagyon bele jött ebbe a videó csinálásba 😄

Fagyas Trans
Székely! 😛 MAjd holnap feldobálom a többit is. Jóéjt mindenkinek csáó! 😄

luspaydavid
Finn GPS-t próbáltátok Magyarra tanítani vagy mi ? 😄

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Köszi. 😊

Amúgy jó videók! 😊<#eljen>

Fagyas Trans
Jaja! 😄

Azért töri a magyartot a gps hang... xD<#idiota>

Fagyas Trans
3. ( A gps hangot figyeljétek!)

Köszi a dicséreteket srácok ! 😊

Hesston
Ebbõl is látszik hogy sok a magyar ember! 😄 Amúgy jó vidik 😄 Én mikor voltam Swédbe akkor is hideg volt csak nem volt jég, de viszont atomnagy szél volt 😄

roller460
Az komolya....<#idiota> Jók a videók...Gondolom elvoltál az 1-2 hétbe... 😄

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

djano
Fagyi fasza vidik nagyon

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Fagyas Trans
Second! 😊

Tomika001
Az fasza! :Ð

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Fagyas Trans
Jaja összesen voltunk kb 8-an a hajón abból 4-en magyarok! 😊 Visszafele meg 1 magyar sem volt és kb 200 voltunk xD

luspaydavid
nyááád de jó 😄 hallom ment a sztorizgatás is 😊

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Nah feltettem az elsõ vidimet. 😊 Bocsi a minõségért de itt nem volt elemem! :S

RS
Én sem értek belõle semmit.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Értem. A V8-as jel ott volt azért kérdeztem hogy hanyas volt!

94mike
mivan????????????????!

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

kutizsolt
szerintem a 2 scaniabol egy nagyon szep j0onne ki pl a az ajto a v8 fembol , az agy elott a v8/r730 😛 nagyon jo lenne

V-Power Shell

RS
<#eljen><#wow1>

Tomika001
<#hawaii>

Sztics: Fasza képek lettek! <#eljen><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Quiksilver
Egy percig se mondtam, hogy hazudik <#vigyor0> csak azért kérdeztem, mert nekem annó a B-hez nem kellett megcsinálni csak akkor mikor már meglett az E jogsi is

hungaro
Én csak azt írom le amit mondott, õ tapasztalta, nem egy hazudós ember, meg lehet kockáztatni hogy e nélkül, de szerintem nagyon céghez se vesznek fel, bennem is egy világ tört össze mikor mondta, de árut szállít, azt le is kell rögzíteni!

Hivatás az Életért!