59456
banner
  • RS
  • Tsaba01

• SzabyV8
    http://noob.hu/2011/04/09/SAM_0560.JPG
  • luspaydavid
    Tesco-tól jött ki.
  • SzabyV8
  • Truck Driver001

Csak demonstráltam vlmit, nem jelenti azt hogy örülök neki.
  • Hesston
    LoL? Gabonás Magnum? ilyetse látni minden nap..
    Az G420 as Scania mindíg itt át a Jánossomorjai Leierbe..
  • Rikcsoo
    Kösz!
  • SzabyV8
    Itt a kép! tir portál.hu/Dávid
  • Cb Főnök
    Üdv!
    Kisújszállási nemzetközi gépkocsivezető keres kollégát aki Mosonmagyaróvár felé Debecen felől a 4.sz főút Kisújszállás érintésével közlekedik, vasárnap késő délután vagy este.Jelenetkezés várok itt a fórumon vagy telefonszámon: +36202891699 érhet el. Előre is köszönöm!
  • SzabyV8
    Persze nem is arról van szó...csakhogy azért végignézni ezt a felvételt is,és belegondolni ne adj isten Te is,én is ott lehettünk volna a Rosszkor rossz időben kategóriában...
  • Freedom88
    Meg a kolléga aki a mozdonyban ült és tehetlenül ült a székben és hunyt el.
  • SzabyV8
    Ha jól tudom Dávid kollégánk csinálta,akinek a faterja a Voleispednél van...
  • Rikcsoo
    HÉ-HÉ!!!
    Ezt a belesettet egyik kolléga látta és csinált is róla képet Facebookon láttam csak már nem tudom ki csinálta a képet róla(19 másodpercnél van aza rész amiről képet csinált lehet ti is láttátok már buukon)
  • Truck Driver001
    Még annyit, hogy sokan a vonatot prefarálják biztonság szempontjából. Néha erre azért rácáfol egynéhány baleset. [Természetesen az alábbi linken látható képeken, sokban számít az ütközésnél a sebesség, súly, a becsapódás pontos helye és szöge. No meg persze rengeteg más környezeti tényező is.] Itt most a vonat húzta a rövidebbet.

Képek - durva!
  • Rikcsoo
    Nagyon dúrva:S
  • 94mike
    :S:S
  • Truck Driver001
    Érdekes, és szomorú. Nézd a másik oldalát, a közúton még mindig a legbiztonságosabb jármű a kamion, szóval legalább egy valaki túlélheti a balesetet, aki értelemszerűen a kamion sofőrje. [Persze nem arra gondolok, hogy két kamion találkozik egymással 90-nél, az már nem baleset, katasztrófa.] Ami ennél is rosszabb, ha ezek a méretes dögök ne adj Isten ledarálnak egy tele utassal lévő turista buszt, vagy egy emeletest. [olyankor jó pár ember életét veszti..] És hát egy busznak, ahogy én nevezem guruló doboznak fele akkora súllyal kb semmi esélye nincs egy ilyen szerelvénnyel szemben. [nem elég hogy belecsapódik, még "el is löki" rosszabb helyzetben tolja maga előtt..]
  • Truck Driver001
    Napot! Érdeklődnék nálatok, [ti biztos tudjátok] bizonyos amerikai típusú kamionok méretei felől! Sehol nem találtam információt a neten róluk, gondolok itt például egy Kenworth W900/K100 típusra, hogy mennyi lehet a szerelvény hossza sima nyerges pótkocsinál, a vontató szélessége, magassága, hosszúsága, a szerelvény össztömege, és maga a húzó üzemkész önsúlya? Válaszokat előre is htx!
  • SzabyV8
    Ilyenkor gondolkozom el azon hogy tényleg meg e éri kamionozni,és tényleg ez e az amit akarok...:((:S
  • djano
    Na voltam ma apával és csináltam pár képet.
    Trans Packing bázis:

Bútoros kiskocsik:

És a DAF
  • SzabyV8
    Nem szóltam :)
  • 94mike
    tudom.:D
  • SzabyV8
    Kunszentmiklósi cégé a Magnum.
  • 94mike
    a 2. nállnuk szokott parkolni.:'D mármint itt a faluba,vasút állomáson.:D
  • luspaydavid
    Gabonás Magnumotse látok nap mint nap. :)

Fazer: öreg gép azt az ajtót már csak úgy lehet becsukni.
  • SzabyV8
  • SzabyV8
    Sziasztok! Hoztam egy kicsi válogatást:)
  • djano
    Luspy:Jó videók:)
  • V43 1105
    Olyan parasztosan bevágtad azt az ajtót csoda hogy nem esett le
  • luspaydavid
    És a kedvenc
  • luspaydavid
    + a billentés :D
  • luspaydavid
    Ezt még Baján csináltam unalmamba :D
  • sox79
    Köszönöm az infót!
  • Hesston
    Ezeknek itt van a telephelyük Neusiedl am See-be azaz magyarur Nezsiderbe ott van a fertő tó felett térképen.. De Parndorf ra járnak kavics ért mert asszem az az ő bányájuk..
    de ezek mindennel foglalkoznak :D Haverom Parndorfon dolgozik a Bidogáz üzembe aztán mesélte hogy ezek járnak hozzájuk ősszes kukorica silót hordani..
  • Hesston
    De egyébként itt vannak..
    Böhm
    Van pár kép..

Kavics bányájuk meg asszem Parndorf előtt van.. (Gondolom ismerőd város név :D ott van az osztrák pálya melett ha mentek bécsbe..)

sox itt van a ponyvásod :D csak itt több van :D

Legtöbb az ilyen dupla huzós merci vagy volvo 2 tengelyes nyerges póttal..
  • sox79
    Graz környékén szoktam járni heti egyszer de még ott se láttam!
    Frikusost annál többet! :-)
  • Hesston
    Kavicsost azrét nem mert azok nem járnak MO-ra! :D Azok csak csak itt a határ mentén mászkálnak..
  • sox79
    Hali!
    M0-áson lőttem! Én nem láttam még kavicsost!
  • Hesston
    Csodálkozol? Ezzel a homokszórt színnel nagyon otromba..