59456
-
#52995 -
Tsaba01 #52994
-
SzabyV8 #52993 http://noob.hu/2011/04/09/SAM_0560.JPG -
#52992 Tesco-tól jött ki.
-
SzabyV8 #52991 -
#52990 #52985
Csak demonstráltam vlmit, nem jelenti azt hogy örülök neki. -
#52989 LoL? Gabonás Magnum? ilyetse látni minden nap..
Az G420 as Scania mindíg itt át a Jánossomorjai Leierbe.. -
#52988 Kösz! -
SzabyV8 #52987 Itt a kép! tir portál.hu/Dávid
-
#52986 Üdv!
Kisújszállási nemzetközi gépkocsivezető keres kollégát aki Mosonmagyaróvár felé Debecen felől a 4.sz főút Kisújszállás érintésével közlekedik, vasárnap késő délután vagy este.Jelenetkezés várok itt a fórumon vagy telefonszámon: +36202891699 érhet el. Előre is köszönöm! -
SzabyV8 #52985 Persze nem is arról van szó...csakhogy azért végignézni ezt a felvételt is,és belegondolni ne adj isten Te is,én is ott lehettünk volna a Rosszkor rossz időben kategóriában... -
#52984 Meg a kolléga aki a mozdonyban ült és tehetlenül ült a székben és hunyt el. -
SzabyV8 #52983 Ha jól tudom Dávid kollégánk csinálta,akinek a faterja a Voleispednél van... -
#52982 HÉ-HÉ!!!
Ezt a belesettet egyik kolléga látta és csinált is róla képet Facebookon láttam csak már nem tudom ki csinálta a képet róla(19 másodpercnél van aza rész amiről képet csinált lehet ti is láttátok már buukon)
-
#52981 Még annyit, hogy sokan a vonatot prefarálják biztonság szempontjából. Néha erre azért rácáfol egynéhány baleset. [Természetesen az alábbi linken látható képeken, sokban számít az ütközésnél a sebesség, súly, a becsapódás pontos helye és szöge. No meg persze rengeteg más környezeti tényező is.] Itt most a vonat húzta a rövidebbet.
Képek - durva! -
#52980 Nagyon dúrva:S -
#52979 :S:S -
#52978 Érdekes, és szomorú. Nézd a másik oldalát, a közúton még mindig a legbiztonságosabb jármű a kamion, szóval legalább egy valaki túlélheti a balesetet, aki értelemszerűen a kamion sofőrje. [Persze nem arra gondolok, hogy két kamion találkozik egymással 90-nél, az már nem baleset, katasztrófa.] Ami ennél is rosszabb, ha ezek a méretes dögök ne adj Isten ledarálnak egy tele utassal lévő turista buszt, vagy egy emeletest. [olyankor jó pár ember életét veszti..] És hát egy busznak, ahogy én nevezem guruló doboznak fele akkora súllyal kb semmi esélye nincs egy ilyen szerelvénnyel szemben. [nem elég hogy belecsapódik, még "el is löki" rosszabb helyzetben tolja maga előtt..] -
#52977 Napot! Érdeklődnék nálatok, [ti biztos tudjátok] bizonyos amerikai típusú kamionok méretei felől! Sehol nem találtam információt a neten róluk, gondolok itt például egy Kenworth W900/K100 típusra, hogy mennyi lehet a szerelvény hossza sima nyerges pótkocsinál, a vontató szélessége, magassága, hosszúsága, a szerelvény össztömege, és maga a húzó üzemkész önsúlya? Válaszokat előre is htx! -
SzabyV8 #52976 Ilyenkor gondolkozom el azon hogy tényleg meg e éri kamionozni,és tényleg ez e az amit akarok...:((:S -
#52975 Na voltam ma apával és csináltam pár képet.
Trans Packing bázis:
Bútoros kiskocsik:
És a DAF
-
SzabyV8 #52974 Nem szóltam :) -
#52973 tudom.:D -
SzabyV8 #52972 Kunszentmiklósi cégé a Magnum. -
#52971 a 2. nállnuk szokott parkolni.:'D mármint itt a faluba,vasút állomáson.:D -
#52970 Gabonás Magnumotse látok nap mint nap. :)
Fazer: öreg gép azt az ajtót már csak úgy lehet becsukni. -
SzabyV8 #52969 -
SzabyV8 #52968 Sziasztok! Hoztam egy kicsi válogatást:)
-
#52967 Luspy:Jó videók:) -
#52966 Olyan parasztosan bevágtad azt az ajtót csoda hogy nem esett le -
#52965 És a kedvenc
-
#52964 + a billentés :D
-
#52963 Ezt még Baján csináltam unalmamba :D
-
#52962 Köszönöm az infót! -
#52961 Ezeknek itt van a telephelyük Neusiedl am See-be azaz magyarur Nezsiderbe ott van a fertő tó felett térképen.. De Parndorf ra járnak kavics ért mert asszem az az ő bányájuk..
de ezek mindennel foglalkoznak :D Haverom Parndorfon dolgozik a Bidogáz üzembe aztán mesélte hogy ezek járnak hozzájuk ősszes kukorica silót hordani.. -
#52960 De egyébként itt vannak..
Böhm
Van pár kép..
Kavics bányájuk meg asszem Parndorf előtt van.. (Gondolom ismerőd város név :D ott van az osztrák pálya melett ha mentek bécsbe..)
sox itt van a ponyvásod :D csak itt több van :D
Legtöbb az ilyen dupla huzós merci vagy volvo 2 tengelyes nyerges póttal..
-
#52959 Graz környékén szoktam járni heti egyszer de még ott se láttam!
Frikusost annál többet! :-) -
#52958 Kavicsost azrét nem mert azok nem járnak MO-ra! :D Azok csak csak itt a határ mentén mászkálnak.. -
#52957 Hali!
M0-áson lőttem! Én nem láttam még kavicsost! -
#52956 Csodálkozol? Ezzel a homokszórt színnel nagyon otromba..