Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Scania
Ki mondta, hogy f??det rám?!
к.ιηтнуα.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
csináltam képet am a hajóról...
#51375:ha Calais-ból mész, akkor 1,5 mi fõként Dunkerque-ból jártunk, onnan 2 óra, de többször voltunk Calais-ból is...de am meg sok helyrõl lehet Angolba menni 😄
www.szobi.picturepush.com
Új nick :D Jéé de laza :D
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Hivatás az Életért!
Izéé Szombaton reggel 7kor indulunk Debrecenbe a GKI-t meghosszabbíttatni😄
Buzi állam csak csalja a pénzt az emberektõl hallod 5évente újíttatni kel köcsögök oszt 80.000Ft..
Aztán Szerdán meg nem megyek suliba mert akkor meg megyünk Pestre a Wabihoz(Szóval hosszú hétvégém lesz Szombat, Vasárnap, Hétfõ, Kedd, Szerda)
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Meg mikor még a Her-Ves-Sped nél melózott voltak tiszán árvízbe segíteni aztán mesélte hogy a 815-ös Tátrán fülkéig ért a víz de le volt szigetelve 😄
nekem is tetszett...olyan volt, mint egy Luxus hajó 😄
utána meg sokat jártam vele Angolba, az is jó, de a Finn azért sokkal jobb...😄
www.szobi.picturepush.com
Jó volt mit ne mondjak megtudtam 1-2 új dolgot azt is hogy mikor a Geofizikánál dolgozok a Sajón folyón ment át a GAZ66-al akkor még azt vezette olyan helyen mentek át a folyón ahol csak a motorháztetõig ért fel a víz de a kollégájának befolyt a víz a fülkébe oszt el is akadt aztán huzigálták kifelé😄.Komoly lehetett ott lettem volna csak aza gond hogy akkor még tervbe se voltam szerintem..xD
Meg hogy fent a Szlovák határnál vadásztak nagybátyával Dövény-nél nagybátyja a boltba telivette a táskáját sõrrel meg pálinkával oszt leült a vadászházba fatert meg elküldte be az erdõbe vadászni..xDEkkor olyan 15éves volt aszt mondta😄
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
SCANIA THE BEST
Ezt eggyik ismerõsöm mesélte õ is Wabinál van csak Mosonmagyaróvári telepen..
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Aztán így könnyû a kommunikálás 😄
Köszi a dicséreteket srácok ! 😊
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
V-Power Shell

Sztics: Fasza képek lettek! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!