Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó videó! 😊
Amúgy nem baj ha a zenét felhasználom én is egy videóba? 😊

djano
És akkor a többi:

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

94mike
utolsó.<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

djano
Voltam am egy kicsit fényképezni😊

Bocs a sok képért még van csak nem akarok 1 hszba annyit betenni.
Szerintetek jól fényképez a fényképezõm msot vettem😊
RS: Ha kell valamelyik kép bannerba szólj és adom😊

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

vadkamionos
A nyári videokbol összehoztam egyet😊

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Kistódi
Az a fõnökéjé és Poloska xDD

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

94mike
A tódi-s névtábla alatt van egy másik,az mér van "eldugva" és arra mivan írva?:'DD

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Kistódi
Az ígért nagy képek!
Belsõ 1
Belsõ 2
(Látszik a régi autónk... Calibra :/ De szerettem)
Merci külsõ 1
Merci külsõ 2
Úgy tetszik ahogy a piros csík megvilágítja a "Tódi" táblát!<#wink>
Merci külsõ 3

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

magyarkolega01
<#eljen>

...:::|Supermoto is life |:::..

látom a légyszíves vagy a légyszi szó használata nálad is luxus,..... -,-

Vki linkelje mar be azt a videot ami vagy 20mp-es és esti video egy billencses kék V8-as Scania ment rajta el. Es a Foggy- Come into my drema szàm megy alatta.
Talan Luspy csinalta.
FONTOS.

okés megbeszéltük<#eljen>

Néked is

Kistódi
Hát igen... xD Ez ilyen...
Scaniaboy: Holnap teszek fel ma már lemerült az aksim fel kell tölteni de holnap teszek felbelsõt is meg nagyba is... Na Gud Nájt Topic x)!!

Nagyon helyes!!

Te ez szép 😄 Eredetibe beraknád? És belsõ képek vannak?

94mike
jaaaa.csak azt irigylem,h apád csupa új gépekkel jár..új merga,új scania,új volvo...:'DD
énmár egy 4-es scaniánakis örülnék:'DDDD nekünk eddig a legmodernebb gépünk egy sima volvo fh12volt..:'DD nem az új,hanem a régebbi.ami a wabinakisvan,olyan csak fehérbe(:

Kistódi
Ez tetszik?? O.o<#guluszem1>

94mike
hogyez mennyivel szebb mint a volvo:'DD pedig nem vagyok merci párti..

Kistódi
Nekem kényelemre a Scania motorra is a Scania xDD Én totál belezúgtam... 😄😄

Fagyas Trans
Pedig ennek a kényelme szerintem veri a Volvot. 😊 Faternak 2,5 évig mp2-se volt imádtam a kényelme miatt de a motor egy kalapkakit sem ért.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Kistódi
Tess: A kereszt meg a piros az ismerõs lesz mert ide kapta bele apám csak megvette a fõnök a Volvot és átült oda.

Fagyas Trans
Engem érdekelne. 😊

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Kistódi
Nincs... Csak a mercirõl.

Aha. ÉS a TGX-rõl van képed?

Kistódi
Egy TGX meg egy Merkedes...x)

Milyen gépek vannak még a cégnél?

94mike
nekem a kereszt bejön..a pirosnem:'DD

Kistódi
Azok nekem sem tetszenek de hát a fõnökétõl kapta csak kiteszi mert nagyon rendes a fõnöke. Szinte a legjobb spanom! Már ladázni akar vinni hogy navigáljak neki...😄

Aha. Ez se rossz. de csak a Scania után.

Fagyas Trans
Ez fasza. 😄 csak az piros csík meg a kereszt szerintem nem illik oda. :S De mint irtam mindenkinek más az ízlése.

Kistódi
Most ez van helyette!

Fagyi: Én nagyon nem örülök mert a Scania az 1. Nálam 2. a Volvo és innen be is fejezõdött a tabella...

Fagyas Trans
Poénnak szántam. 😄 Mindenkinek más az ízlése. 😄 Ezt nem befolyásolhatja más csak az illetõ . 😄

Mivan te!!!
Jól vagy? Úgylátom félrebeszélsz.. 😄

Fagyas Trans
Én a helyedben örülnék. 😊 <#ravasz1><#smile>

Sajnálom. Most mivel tolja az ipart??

Kistódi
Nem bolt beállítva a gép dátuma Am apám járt vele csak sajnos járt...<#rinya><#rinya>

Ez 2007-es kép????? Sztem el van állítva.

thx.
Fasza kis gép. Ki jár vele?

Kistódi
#52035 Erre ment..

Kistódi
Tess:

Na nincsen képe senkinek??

Fagyas Trans
Igaz én Volvo fan vagyok de ha kényelemre megyünk egy ilyenbe kelnék. 😊
link 1
link 2
link 3

luspaydavid
😄 Van ilyen

The Truck Is My Life

Külsõ képet mutatnál?

Hesston
Háháhá 😄
A videóba Kovalszki vezette a gépet 😄 Apám meg nem volt ott XD
De mesélték hogy úgy be volt zsongva a kamerától hogy le döntötte a Y-tong tégla sort.. xD

Új nick :D Jéé de laza :D

luspaydavid
+1
Valahogy én is így vagyok vele, tavaly nyáron mikor voltam bátyámmal 1-2 hétig nem untam magam, jó kivétel mikor vagy 500-an voltak elõttünk és valami hiba volt a géppel és senki nem haladt.

The Truck Is My Life

Kistódi
Sztem nem ugyan olyan egy kamionban és egy 7.5-ben utazni... mikor mi megyünk transzporterrel 9-en az sem egy leányálom... de a kamionban másabb<#wink>

tuzfal3
Az a legszarabb ha hárman megyünk...ugye a Movano nem a legkényelmesebb ha hárman megyünk...fõleg hosszútávon...utálom amikor apám nõje mondja hogy jönni akar -.- fõleg hogy b@szik csinálni akármit is...<#wilting><#wow3>

Opel Movano 2.8DTi

Szobi30
tavaly tesómmal osztrákba mentünk ki faterért(650 km)
felváltva vezettünk...tök jóvolt gyakorlásnak kb 1,5 hónappal azelõtt lett meg a jogsim
de személykocsiban egyébként sokkal fárasztóbb egy út mint kamionban...
nyáron kintvoltam faterral 5 hetet, még akkorse untam
jó, nagy valózínûséggel, ha egész évbe nezt csinálnám, akkor unnám, de így nem.

www.szobi.picturepush.com

Kistódi
Én inkább ebbe kelnék<#wink>
Scania New R Blesõ 1
Scania New R Belsõ 2