59456
banner
  • Driver92
    Jah gondolhattam volna hát te lehettél az egyetem kurvája . De tuti h egy ilyen barmot nem alaklmaznak normáis állásra!! Nah te faszkalap többet nem írok mert nem érek rá, de takarodj innen!!! És keress valami diplomás melegek fórumját és verd ki rá!!!
  • Falkon
    De életre való se vagy! :DDDDDDDDD
  • UniverseOfficeR
    Nem volt szükségem diákhitelre, kedves driver. :)
  • Driver92
    Hát inkább leszek egy érettségivel és egy okj-s papírral kamionos mint egyetemi diplomával egy rakás diákhitellel a nyakamban munkanélküli !!!
  • Falkon
    Le kell szarni őket, majd jön RS, aztán elintézi.
  • atesz11
    Szlovákiába, a Lidl egyik központjában.

• UniverseOfficeR
    Jaja. Általában örülnek, hogy érettségijük van, nem hogy még helyesen tudjanak írni. Ezek a primitív emberszerű lények tökéletesek is az igénytelen kamionos melóra.
  • Driver92
    De én nem oltom itt a népet! Neked nagy a pofád. Kiv lennék te mint értelmiségi milyen munkát találtál vagy találsz majd magadnak!
  • CzUKi
    Mert te olyan nagy észlény lehetsz, ha ekkora faszságokat tudsz kitalálni.
    És itt senki nem szidta a te szüleidet, hogy mekkor "írástudaltan barmok stb stb". És mellesleg remélem éhendöglesz te degenerált tajparaszt. Az ilyen köcsögök hozzák a döntéseket a parlamentben is akik életükben nemláttak még kamiont közelről és nem gondolnak bele, hogy mennyire fontosak, hogy ne dögölön éhen a családjával együtt.
    Ja és külön a kurva anyádat

Falkon: Befejeztem, csak felhúztam magam :D De jól elvan a kisköcsög, kijelentkezik az egyik regjén, be a másikon és válaszolgat saját magának :) Neki biztos van élete és barátja,barátnője... Szerintem valami szemüveges kockagyerek, aki erre tud elsülni.
  • Falkon
    Ne reagáljatok! Nem veszitek észre hogy direkt csinálja? Az a gay officer meg az alregje. NE reagáljatok!
  • TomSolberg
    Életkor: 14-18 között
    Köszönjük.

Tehát itt a kamionosok képviselőjének a véleménye.
    Szerintem egyértelmű, hogy milyen tanulatlan, írástudatlan emberek a kamionosok és utódaik.
    Ja neked is fasza a valódi neved.
  • Driver92
    Ha már ekkora a pofád akkor miért nem a saját neveddel ekkora? Sztem sokan kíváncsiak lennének rá!!(hogy ki ez a barom) Ez a fórum nem az ilyen sügereknek lett kitalálva mint te! Sztem pusztulj innen!!!
  • CzUKi
    Te meg huszonéves köcsög vonatb..i vagy akinek a csöves nemtudomkije vonatozik és azért akarod a vonathálózatot, hogy járhass vele és verhesd a f@szodat a mozdonyban, hogy mekkora király vagy... Az tényleg marhajó megoldás, hogy a sokszáz tonnás vonatok mászkálnak be a város közepére egy teszkóhoz, onnan meg kilóméteres futószalagok mennek a kissebb üzletekhez. Gratulálok, gondolom sokat törted ezen az agyadat, hogy ekkora idiótaságot kitalálj. Márcsak azt a tömérdek vasat ami a sínhez kell azt kitermelni... a futószalagról ne is beszéljünk.
    Szóval húzzáinnen el a lónak a büdös retkes f@szába és feküdj egy hőn áhított, annyira szeretett vonat alá, különben én rúgdoslak el odáig baromarcú.
  • TomSolberg
    így van a kamionosok nagy részének se élete, se semmije nincsen, nagy részük meleg.
    Ezért is lenne jó, ha kivonnák mindet a forgalomból, és bezúznák őket.
  • UniverseOfficeR
    Egyik ismerősöm kamionos lett. Mondta nekem, hogy semmi élete nem volt, de még a munkáját is halálosan unta, amit meg is értek. Meleg is lett, mert nem szerették a lányok, lepocakosodott, meg ideje se volt a nőkre, így tanuló kamionosokat visz "gyakorlatra", akiket a hátsó ágyon szokott szurkálni.
  • atesz11
    Erre csak annyit, hogy te el sem bírod képzelni, mennyit kell dolgozni egy kamionosnak, és mennyi minden van ami nem csak a vezetés. Öcsém beszarnál / behugyoznál, ha egyszer átlátnád a dolgokat, menjél építsed a kertedbe a síneket, aztán hajrá. :) na de off vége, viszlát.
  • 94mike
    Mien jogon csövesezel te itt le mindenkit? lehet h nem tud helyesen írni..de mégis több esze van mint neked: DDD látod? ez égés:)
  • 94mike
    De hülyevagy:OOOO
  • TomSolberg
    Baszd helyesen.
    Látszik hogy ilyen 13 éves köcsögök járnak ide mint te, akiknek a csöves faterja kamionozik, és az is ugyanolyan tuskó írástudatlan majom mint te.
    Ja hogy te már nagy kamionos vagy, bocs.
  • atesz11
    Jól van, akkor ha már kiterítetted a gondolataid, el is mehetsz innen. Köszönjük, hogy csillogó felfogásod megmutattad, de szerintem innentől kezdve senki nem kíváncsi a te fantasztikus ötleteidre.

Köszi!
  • TomSolberg
    Nem, de a kamion nem megoldás semmire sem.
    A nagyáruházakba vasútakkal szállítanák a holmikat, onnan meg futószallagok a kisiparba.
    Nagyapám a vasútas joe még mindig megél mert targoncákat szállít a máv nál
  • Driver92
    Te Solberg köcsög anyád sírjára is a követ egy kamion hozza/hozta a bányából ezt azért jól jegyezd meg !!!! Minek is jöttél ide ? Te szerencsétlen hülye!!!! Lakj a szabadég alatt egyél akkor füvet (ja és bazd meg az anyád !!!)
  • atesz11
    Az meg egy mellékes, hogy a vonatok gondolom nem koszosak / hangosak és még sorolhatnám, gratulálok ember a hozzáállásodhoz :)
  • atesz11
    Azért, ennyire idióta barom, tényleg nem lehetsz. Valószínűleg megoldás lenne mi?! Minden egyes áruházhoz, és mindenhez síneket bevezetni, urammm az ilyen emeberek minek találnak ide?!
  • TomSolberg
    Ezért kell a vasútforgalmat kiépíteni, hogy ezeket a szarokat végre kitiltsák.
  • atesz11
    Apropó, te lennél a legboldogabb, csak amiről éppen írtad ezt a kommentet, azt is kamion szállította be, illetve az üzletbe ahol vetted. Vagy tévedek, és te utazgattál külföldre - tengerentúlra a számítógéped minden részéért?:)
  • 94mike
    Ha nem lenne hütős kamion ami hozza neked a zabálni valót éhen döglenél..
    ha nem lenne billencs,ami hordja a sódert a betongyárakba..stb..nem tudnál házat építeni,folytassan hülye gyerek?
  • 94mike
    aha
  • TomSolberg
    remélem kitiltják az utakról ezeket a szarokat.
    Büdösek, koszosak, a sofőrjeiket a börtönben látnám szívesen.
    mind hülye, buta ember.
    Én lennék a legboldogabb, ha nem lenne egy kamion se az utakon.
  • 94mike
    Sztem kurvára nem szakadt..ahoz képest h az elöző sofőrje átment 40tonnával egy körfőrgön,ahoz képest jól nézki..most volt felújítva..és ne nekem mondjátok,hanem a gorénak
  • 94mike
    gyááá:'DDD köszi h beszúrtad :DD
  • Fagyas Trans
    Fasza. :D
  • RS
    Fasza gép, a névtábla befigyel. :D
  • VERESS 96
    jó a névtábla xd
  • Tomika001
    Jó gépe van!
  • Szobi30
    bocs a dupláért, de az előbb elfelejtettem felrakni őket :S
    szóval, a képek unokatesóm gépéről:

a dátumot ne nézzétek, mert nincs beállítva a fényképezőmön...
  • Szobi30
    oda vittünk faterral tavaly nyáron valami calcium port vagy mit...
    osztrákban egy kőbányában pakoltuk, lényegében kőpor volt, de a CMR-en meg azvolt, hoyg calcium valami... :D
    hogy mivolt, azt szerintem senki nem tudja, de legalább azt keverik a tisztítószerekbe :D
  • luspaydavid
    Furcsállom a rendszámot
  • Sóschips
    Akkor nem szóltam:DD..bocsi:D
  • scania
    Mi is hűtőssel voltunk a domestosért:D