59456
-
Driver92 #53559 Jah gondolhattam volna hát te lehettél az egyetem kurvája . De tuti h egy ilyen barmot nem alaklmaznak normáis állásra!! Nah te faszkalap többet nem írok mert nem érek rá, de takarodj innen!!! És keress valami diplomás melegek fórumját és verd ki rá!!! -
#53558 De életre való se vagy! :DDDDDDDDD -
UniverseOfficeR #53557 Nem volt szükségem diákhitelre, kedves driver. :) -
Driver92 #53556 Hát inkább leszek egy érettségivel és egy okj-s papírral kamionos mint egyetemi diplomával egy rakás diákhitellel a nyakamban munkanélküli !!! -
#53555 Le kell szarni őket, majd jön RS, aztán elintézi. -
atesz11 #53554 Szlovákiába, a Lidl egyik központjában.
-
UniverseOfficeR #53553 Jaja. Általában örülnek, hogy érettségijük van, nem hogy még helyesen tudjanak írni. Ezek a primitív emberszerű lények tökéletesek is az igénytelen kamionos melóra. -
Driver92 #53552 De én nem oltom itt a népet! Neked nagy a pofád. Kiv lennék te mint értelmiségi milyen munkát találtál vagy találsz majd magadnak! -
#53551 Mert te olyan nagy észlény lehetsz, ha ekkora faszságokat tudsz kitalálni.
És itt senki nem szidta a te szüleidet, hogy mekkor "írástudaltan barmok stb stb". És mellesleg remélem éhendöglesz te degenerált tajparaszt. Az ilyen köcsögök hozzák a döntéseket a parlamentben is akik életükben nemláttak még kamiont közelről és nem gondolnak bele, hogy mennyire fontosak, hogy ne dögölön éhen a családjával együtt.
Ja és külön a kurva anyádat
Falkon: Befejeztem, csak felhúztam magam :D De jól elvan a kisköcsög, kijelentkezik az egyik regjén, be a másikon és válaszolgat saját magának :) Neki biztos van élete és barátja,barátnője... Szerintem valami szemüveges kockagyerek, aki erre tud elsülni. -
#53550 Ne reagáljatok! Nem veszitek észre hogy direkt csinálja? Az a gay officer meg az alregje. NE reagáljatok! -
#53549 Életkor: 14-18 között
Köszönjük.
Tehát itt a kamionosok képviselőjének a véleménye.
Szerintem egyértelmű, hogy milyen tanulatlan, írástudatlan emberek a kamionosok és utódaik.
Ja neked is fasza a valódi neved. -
Driver92 #53548 Ha már ekkora a pofád akkor miért nem a saját neveddel ekkora? Sztem sokan kíváncsiak lennének rá!!(hogy ki ez a barom) Ez a fórum nem az ilyen sügereknek lett kitalálva mint te! Sztem pusztulj innen!!! -
#53547 Te meg huszonéves köcsög vonatb..i vagy akinek a csöves nemtudomkije vonatozik és azért akarod a vonathálózatot, hogy járhass vele és verhesd a f@szodat a mozdonyban, hogy mekkora király vagy... Az tényleg marhajó megoldás, hogy a sokszáz tonnás vonatok mászkálnak be a város közepére egy teszkóhoz, onnan meg kilóméteres futószalagok mennek a kissebb üzletekhez. Gratulálok, gondolom sokat törted ezen az agyadat, hogy ekkora idiótaságot kitalálj. Márcsak azt a tömérdek vasat ami a sínhez kell azt kitermelni... a futószalagról ne is beszéljünk.
Szóval húzzáinnen el a lónak a büdös retkes f@szába és feküdj egy hőn áhított, annyira szeretett vonat alá, különben én rúgdoslak el odáig baromarcú. -
#53546 így van a kamionosok nagy részének se élete, se semmije nincsen, nagy részük meleg.
Ezért is lenne jó, ha kivonnák mindet a forgalomból, és bezúznák őket.
-
UniverseOfficeR #53545 Egyik ismerősöm kamionos lett. Mondta nekem, hogy semmi élete nem volt, de még a munkáját is halálosan unta, amit meg is értek. Meleg is lett, mert nem szerették a lányok, lepocakosodott, meg ideje se volt a nőkre, így tanuló kamionosokat visz "gyakorlatra", akiket a hátsó ágyon szokott szurkálni. -
atesz11 #53544 Erre csak annyit, hogy te el sem bírod képzelni, mennyit kell dolgozni egy kamionosnak, és mennyi minden van ami nem csak a vezetés. Öcsém beszarnál / behugyoznál, ha egyszer átlátnád a dolgokat, menjél építsed a kertedbe a síneket, aztán hajrá. :) na de off vége, viszlát. -
#53543 Mien jogon csövesezel te itt le mindenkit? lehet h nem tud helyesen írni..de mégis több esze van mint neked: DDD látod? ez égés:) -
#53542 De hülyevagy:OOOO -
#53541 Baszd helyesen.
Látszik hogy ilyen 13 éves köcsögök járnak ide mint te, akiknek a csöves faterja kamionozik, és az is ugyanolyan tuskó írástudatlan majom mint te.
Ja hogy te már nagy kamionos vagy, bocs. -
atesz11 #53540 Jól van, akkor ha már kiterítetted a gondolataid, el is mehetsz innen. Köszönjük, hogy csillogó felfogásod megmutattad, de szerintem innentől kezdve senki nem kíváncsi a te fantasztikus ötleteidre.
Köszi! -
#53539 Nem, de a kamion nem megoldás semmire sem.
A nagyáruházakba vasútakkal szállítanák a holmikat, onnan meg futószallagok a kisiparba.
Nagyapám a vasútas joe még mindig megél mert targoncákat szállít a máv nál -
Driver92 #53538 Te Solberg köcsög anyád sírjára is a követ egy kamion hozza/hozta a bányából ezt azért jól jegyezd meg !!!! Minek is jöttél ide ? Te szerencsétlen hülye!!!! Lakj a szabadég alatt egyél akkor füvet (ja és bazd meg az anyád !!!) -
atesz11 #53537 Az meg egy mellékes, hogy a vonatok gondolom nem koszosak / hangosak és még sorolhatnám, gratulálok ember a hozzáállásodhoz :) -
atesz11 #53536 Azért, ennyire idióta barom, tényleg nem lehetsz. Valószínűleg megoldás lenne mi?! Minden egyes áruházhoz, és mindenhez síneket bevezetni, urammm az ilyen emeberek minek találnak ide?! -
#53535 Ezért kell a vasútforgalmat kiépíteni, hogy ezeket a szarokat végre kitiltsák. -
atesz11 #53534 Apropó, te lennél a legboldogabb, csak amiről éppen írtad ezt a kommentet, azt is kamion szállította be, illetve az üzletbe ahol vetted. Vagy tévedek, és te utazgattál külföldre - tengerentúlra a számítógéped minden részéért?:) -
#53533 Ha nem lenne hütős kamion ami hozza neked a zabálni valót éhen döglenél..
ha nem lenne billencs,ami hordja a sódert a betongyárakba..stb..nem tudnál házat építeni,folytassan hülye gyerek? -
#53532 aha -
#53531 remélem kitiltják az utakról ezeket a szarokat.
Büdösek, koszosak, a sofőrjeiket a börtönben látnám szívesen.
mind hülye, buta ember.
Én lennék a legboldogabb, ha nem lenne egy kamion se az utakon. -
#53530 Sztem kurvára nem szakadt..ahoz képest h az elöző sofőrje átment 40tonnával egy körfőrgön,ahoz képest jól nézki..most volt felújítva..és ne nekem mondjátok,hanem a gorénak -
#53529 gyááá:'DDD köszi h beszúrtad :DD -
#53528 Fasza. :D -
#53527 Fasza gép, a névtábla befigyel. :D -
#53526 jó a névtábla xd
-
#53525 Jó gépe van! -
#53524 bocs a dupláért, de az előbb elfelejtettem felrakni őket :S
szóval, a képek unokatesóm gépéről:
a dátumot ne nézzétek, mert nincs beállítva a fényképezőmön... -
#53523 oda vittünk faterral tavaly nyáron valami calcium port vagy mit...
osztrákban egy kőbányában pakoltuk, lényegében kőpor volt, de a CMR-en meg azvolt, hoyg calcium valami... :D
hogy mivolt, azt szerintem senki nem tudja, de legalább azt keverik a tisztítószerekbe :D -
#53522 Furcsállom a rendszámot
-
Sóschips #53521 Akkor nem szóltam:DD..bocsi:D -
#53520 Mi is hűtőssel voltunk a domestosért:D