59456
banner
  • Tsaba01
  • TomSolberg
  • CzUKi
    Nem a véleményével van a gond, hanem a nagyképűségével és magával a személyiségével :D
  • UniverseOfficeR
    Igazad van, végre valaki.
  • hungaro
    fejezzétek már be, semmi értelme nincs ennek, mondott egy véleményt aminek nem örülünk, de nem szeretheti mindenki a kamionokat, még akkor se, ha nem lennének, éhen halnánk...
  • Szobi30
    már megint jót lehet röhögni, két balfasz miatt :D
    na mind1...arra azért kíváncsi lennék, ha 1 hónapig lennétek kamionosok, utána hogy állna a szátok...vagy csak szimplán annyit mondanának nektek, hogy spaniferezzétek le ezt meg azt a rakományt...(bár aztse tudjátok, hogy mi az a spanifer)
    utána már biztos nem dumálnátok itt...

de én csak abban reménykedek, hogy egyszer az életben össze tudjon fogni az összes kamionos, és egész magyarországon, megálljanak 1 hétre, minden egyes teherautó...mikor már egy hete nem ettetek kenyeret, és nem vitték el a szemetet, na akkor már sírna a szátok...
  • UniverseOfficeR
    Igen, a primitívebb egyedeknek, mint Neked, kedves szolgalélek, úgy tűnhet, hogy az általam nyitott igényes téma elég nagyképű, de ez nem így van. Csak azért mondod ezt, mert zavar a szellemi magasság, amit pár haverommal produkálunk ezen a pöcegödör fórumon.
  • CzUKi
    Látom milyen topikot nyitottál. Felsőbbrendűnek, okosabbnak érzed magad azért, mert a szüleid kiskorodban kinyalták a segged, interneten olvastál pár általáad nem ismert és okosnak hitt szót és megpróbálod elhitetni másokkal, hogy mekkora észlény, értelmiségi ember vagy . Gratulálok ehhez Nagyképű faszkalap.
  • TomSolberg
    Szétbarmolni?

Saját magatok barmoljátok szét a topikotok ha nem tűnne fel, te értelmi fogy...
    Ha esetleg zavar a tesztvezetés, és meg tudtok fogalmazni egy építő jellegű kritikát, csak annyit mondok: HAJRÁ
  • UniverseOfficeR
    Hülye vagy te ahhoz, hogy értelmileg hasonló színvonalat produkálj, mint mi. Jöhetsz, max jót röhögünk rajtad és marha követőiden.
  • Sóschips
    Ti is relaxáljatok már..az oké,hogy élvezitek,hogy felkapják a vizet,de most már nagyon unalmas.
    Ha nem tetszik valami,nem kell ide jönni.Ha jól tudom,hívni sem hívott ide titeket senki.
  • CzUKi
    Menjünk már el mi is ennek a gyökérnek az egyik topikjába és barmoljuk szét :D
    Válasszunk egyet és irány ! :)
    1
    2
    3
  • UniverseOfficeR
    Vár rád az izzadságszagú fülkéd.
  • TomSolberg
    Na kollégák én megyek most tovább mert lejárt pihenési időm
  • Rikcsoo
    +1
    Ne szidmár őket..valakinek a szaros budit is takarítani kel nem?Közérdekű munka
    Na kollégák én megyek most tovább mert lejárt pihenési időm
    További szép napot!
  • UniverseOfficeR
  • TomSolberg
    hagyjad már, itt írja, hogy nem adja meg a személyes adatait, utána meg felajánlja a telefonszámát...
    Akkora egy kamuzógép, hogy az hihetetlen.
  • CzUKi
    Édesapám 49 éves, lassan 32 éve kamionozik. 3 gyermeke van, ugyan anyámmal már nem él együtt, de van élettársa, rendszeresen találkozom vele szóval van élete. És sokkal többet is ér, mint a te nyomorult szar sazámítógépek, vonatok, melegek közt élt életnek nevezett akármid. TE vagy a nevetséges patkány.
  • Rikcsoo
    Nem vennéd meg nekem a magyar nyelvtani kézi szótárt?:)
  • Tinka123
    Mekkorát szakadok ezen a két idiótán : D Diplomás WC pucolók: D Vagy csak szimplán kockák : D
  • UniverseOfficeR
    Ha már nemednek lányt adtál meg, az elgondolkodtató, Ms. :) Mellesleg ajánlom figyelmedbe a magyar nyelvtant, MELLESLEG.
  • Sóschips
    Hagyjátok már abba.Mi értelme van ennek az egésznek?Kb semmi.
    Ez az ő véleményük és kész,le kell szarni.Ennyi.
    Relax srácok!
  • TomSolberg
    Szerinted megadom a saját elérhetőségemet információkat magamról?

Kel a telefonszámom?

Na most ez mi?
  • Rikcsoo
    Így van fiuk?
    Adjunk nekik igazat és akkor nem tudnak belekötni semmibe!
  • Rikcsoo
    Szerinted megadom a saját elérhetőségemet információkat magamról?
    Kel a telefonszámom?esetleg ha bebuzulnál és telefonszex mi úgyis kamionosok homokosok vagyunk:)
  • TomSolberg
    És még itt beszélsz nekem a 45 évedről.
    Akkora egy kamuzó gépek vagytok egytől-egyik, hogy az már szánalmas.
  • TomSolberg
    Életkor: 14-18 között
    Neme: lány

Ez mi?
    Szerintem ez a nevetséges
  • Rikcsoo
    Ez nevetséges amit írtál..
    Meg te beszélsz aki pampog?vicces vagy kicsi fiam:)
  • UniverseOfficeR
    Mit vársz egy két kormánymarkú purgyétól?
  • CzUKi
    Akkor, ha elsültél akár el is húzhatsz innen a búsba. Elmondtad a véleményed, kifejtetted mekkora barom, idióta vagy , le lettél fikázva. Mi kell még ? Eriggyé innen a búbánatos f@szba !
    (mondjuk úgyis hamarosan jön RS és te is meg a meleg dugókomád is repültök a BANamákra :)
  • TomSolberg
    Szerintem ezekkel a megnyilvánulásokkal csak saját magatokat égetitek.
    Ha nem tetszik egy vélemény a mellett vagy elmész szó nélkül, vagy normális hangnemben válaszoltok, érvekkel.
    De ez..????
    Hát mi ez?!
  • UniverseOfficeR
    Én csak jól szórakozok azon, hogy a primitív emberek mennyire betudnak pörögni egy két hülyeség miatt.
  • 94mike
    +1 kamionosok tudnak közlekedni,legalább is a 95%..
    és ismerik a kreszt.
  • TomSolberg
    A kivétel erősíti a szabályt.
  • CzUKi
    Azthiszed, hogy azért mert okosan próbálsz írni, fogalmazni és lenézően, lekicsinylően oltogatod itt a népet akkor te most ügyes vagy ? Egy kis faszkalap informatikus, vagy munkanélküli nyomorék lehetsz aki itt tudja csak kiélni magát. Idióta ...
  • Rikcsoo
    Látom megint okoskodsz!
    45éves vagyok fiam és 3gyermeken van ja meg persze egy feleségem..és van életem!
    igaz 2-4 hetente járok haza de van életem itthon is meg kint is!
  • UniverseOfficeR
    Látszik, hogy érzékeny pontodra tapintottam rá a melegségnél, szarügy, de ne szégyelld. Megnyilvánulásod színvonala is tükrözi, mennyire tudatlan vagy.
  • TomSolberg
    azigen!
    Akkor ti tényleg PRO-k vagytok.
    Nem is vettem figyelembe, hogy tudnak tankolni, meg nem tévednek el.
  • Rikcsoo
    Na öcskös ezzel le állhatsz ezzel a tudatlansággal..
    Hülyék vagyunk?Mi nem csak a közlekedési táblákat nézzük mint nagyanyád hanem nekünk azt is kel nézni hogy melyik országba hol lehet tankolni hol lehet megállni merre lehet menni nehéz rakománnyal vagy veszélyessel és merre van súlykorlátozás szóval mi hozzád meg nagyanyádhoz képest einsteinek vagyunk..
  • UniverseOfficeR
    Ezt híják öniróniának, amit most Te produkálsz, primitív gój.