59456
-
Tsaba01 #53599 -
#53598 -
#53597 Nem a véleményével van a gond, hanem a nagyképűségével és magával a személyiségével :D -
UniverseOfficeR #53596 Igazad van, végre valaki. -
#53595 fejezzétek már be, semmi értelme nincs ennek, mondott egy véleményt aminek nem örülünk, de nem szeretheti mindenki a kamionokat, még akkor se, ha nem lennének, éhen halnánk... -
#53594 már megint jót lehet röhögni, két balfasz miatt :D
na mind1...arra azért kíváncsi lennék, ha 1 hónapig lennétek kamionosok, utána hogy állna a szátok...vagy csak szimplán annyit mondanának nektek, hogy spaniferezzétek le ezt meg azt a rakományt...(bár aztse tudjátok, hogy mi az a spanifer)
utána már biztos nem dumálnátok itt...
de én csak abban reménykedek, hogy egyszer az életben össze tudjon fogni az összes kamionos, és egész magyarországon, megálljanak 1 hétre, minden egyes teherautó...mikor már egy hete nem ettetek kenyeret, és nem vitték el a szemetet, na akkor már sírna a szátok... -
UniverseOfficeR #53593 Igen, a primitívebb egyedeknek, mint Neked, kedves szolgalélek, úgy tűnhet, hogy az általam nyitott igényes téma elég nagyképű, de ez nem így van. Csak azért mondod ezt, mert zavar a szellemi magasság, amit pár haverommal produkálunk ezen a pöcegödör fórumon. -
#53592 Látom milyen topikot nyitottál. Felsőbbrendűnek, okosabbnak érzed magad azért, mert a szüleid kiskorodban kinyalták a segged, interneten olvastál pár általáad nem ismert és okosnak hitt szót és megpróbálod elhitetni másokkal, hogy mekkora észlény, értelmiségi ember vagy . Gratulálok ehhez Nagyképű faszkalap. -
#53591 Szétbarmolni?
Saját magatok barmoljátok szét a topikotok ha nem tűnne fel, te értelmi fogy...
Ha esetleg zavar a tesztvezetés, és meg tudtok fogalmazni egy építő jellegű kritikát, csak annyit mondok: HAJRÁ
-
UniverseOfficeR #53590 Hülye vagy te ahhoz, hogy értelmileg hasonló színvonalat produkálj, mint mi. Jöhetsz, max jót röhögünk rajtad és marha követőiden. -
Sóschips #53589 Ti is relaxáljatok már..az oké,hogy élvezitek,hogy felkapják a vizet,de most már nagyon unalmas.
Ha nem tetszik valami,nem kell ide jönni.Ha jól tudom,hívni sem hívott ide titeket senki. -
#53588 Menjünk már el mi is ennek a gyökérnek az egyik topikjába és barmoljuk szét :D
Válasszunk egyet és irány ! :)
1
2
3 -
UniverseOfficeR #53587 Vár rád az izzadságszagú fülkéd. -
#53586 Na kollégák én megyek most tovább mert lejárt pihenési időm -
#53585 +1
Ne szidmár őket..valakinek a szaros budit is takarítani kel nem?Közérdekű munka
Na kollégák én megyek most tovább mert lejárt pihenési időm
További szép napot! -
UniverseOfficeR #53584 -
#53583 hagyjad már, itt írja, hogy nem adja meg a személyes adatait, utána meg felajánlja a telefonszámát...
Akkora egy kamuzógép, hogy az hihetetlen.
-
#53582 Édesapám 49 éves, lassan 32 éve kamionozik. 3 gyermeke van, ugyan anyámmal már nem él együtt, de van élettársa, rendszeresen találkozom vele szóval van élete. És sokkal többet is ér, mint a te nyomorult szar sazámítógépek, vonatok, melegek közt élt életnek nevezett akármid. TE vagy a nevetséges patkány. -
#53581 Nem vennéd meg nekem a magyar nyelvtani kézi szótárt?:) -
#53580 Mekkorát szakadok ezen a két idiótán : D Diplomás WC pucolók: D Vagy csak szimplán kockák : D -
UniverseOfficeR #53579 Ha már nemednek lányt adtál meg, az elgondolkodtató, Ms. :) Mellesleg ajánlom figyelmedbe a magyar nyelvtant, MELLESLEG. -
Sóschips #53578 Hagyjátok már abba.Mi értelme van ennek az egésznek?Kb semmi.
Ez az ő véleményük és kész,le kell szarni.Ennyi.
Relax srácok! -
#53577 Szerinted megadom a saját elérhetőségemet információkat magamról?
Kel a telefonszámom?
Na most ez mi? -
#53576 Így van fiuk?
Adjunk nekik igazat és akkor nem tudnak belekötni semmibe! -
#53575 Szerinted megadom a saját elérhetőségemet információkat magamról?
Kel a telefonszámom?esetleg ha bebuzulnál és telefonszex mi úgyis kamionosok homokosok vagyunk:) -
#53574 És még itt beszélsz nekem a 45 évedről.
Akkora egy kamuzó gépek vagytok egytől-egyik, hogy az már szánalmas. -
#53573 Életkor: 14-18 között
Neme: lány
Ez mi?
Szerintem ez a nevetséges -
#53572 Ez nevetséges amit írtál..
Meg te beszélsz aki pampog?vicces vagy kicsi fiam:) -
UniverseOfficeR #53571 Mit vársz egy két kormánymarkú purgyétól? -
#53570 Akkor, ha elsültél akár el is húzhatsz innen a búsba. Elmondtad a véleményed, kifejtetted mekkora barom, idióta vagy , le lettél fikázva. Mi kell még ? Eriggyé innen a búbánatos f@szba !
(mondjuk úgyis hamarosan jön RS és te is meg a meleg dugókomád is repültök a BANamákra :) -
#53569 Szerintem ezekkel a megnyilvánulásokkal csak saját magatokat égetitek.
Ha nem tetszik egy vélemény a mellett vagy elmész szó nélkül, vagy normális hangnemben válaszoltok, érvekkel.
De ez..????
Hát mi ez?!
-
UniverseOfficeR #53568 Én csak jól szórakozok azon, hogy a primitív emberek mennyire betudnak pörögni egy két hülyeség miatt. -
#53567 +1 kamionosok tudnak közlekedni,legalább is a 95%..
és ismerik a kreszt. -
#53566 A kivétel erősíti a szabályt. -
#53565 Azthiszed, hogy azért mert okosan próbálsz írni, fogalmazni és lenézően, lekicsinylően oltogatod itt a népet akkor te most ügyes vagy ? Egy kis faszkalap informatikus, vagy munkanélküli nyomorék lehetsz aki itt tudja csak kiélni magát. Idióta ... -
#53564 Látom megint okoskodsz!
45éves vagyok fiam és 3gyermeken van ja meg persze egy feleségem..és van életem!
igaz 2-4 hetente járok haza de van életem itthon is meg kint is! -
UniverseOfficeR #53563 Látszik, hogy érzékeny pontodra tapintottam rá a melegségnél, szarügy, de ne szégyelld. Megnyilvánulásod színvonala is tükrözi, mennyire tudatlan vagy. -
#53562 azigen!
Akkor ti tényleg PRO-k vagytok.
Nem is vettem figyelembe, hogy tudnak tankolni, meg nem tévednek el.
-
#53561 Na öcskös ezzel le állhatsz ezzel a tudatlansággal..
Hülyék vagyunk?Mi nem csak a közlekedési táblákat nézzük mint nagyanyád hanem nekünk azt is kel nézni hogy melyik országba hol lehet tankolni hol lehet megállni merre lehet menni nehéz rakománnyal vagy veszélyessel és merre van súlykorlátozás szóval mi hozzád meg nagyanyádhoz képest einsteinek vagyunk.. -
UniverseOfficeR #53560 Ezt híják öniróniának, amit most Te produkálsz, primitív gój.