Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom bele tenni a videót. :S
Jégkrém XD :Faszák 😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Sajna bizonyos okok miatt vissza kellet adnunk a premiumot akiktõl béreltük.<#rinya>#rinya>
Remélem nem gond ha teszek egy ucsó képet róla!
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Am nálam nemadja be a képet :/
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
The Truck Is My Life
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CB: Kis Lámpás Jimy
Tetszik nekem ez a Scania fõleg hogy a fekete a kedvenc színem.
Am nem tod hogy miért nincs még benne a 2 szúró??
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ScaniaBoy: Siri-Trans Scania
Szaby, Topline: Jó képek! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
Ugyan az a gép+cég...
Mondtam h ki vették nemzetközibõl...
Am ok, majd meglesem holnap és köszi a tanácsot!😊
Szotyi: Köszi!😊
Te képeid is rajok... 😊
Szaby: Jó képek!
Pinnacle Studio 12
The Truck Is My Life
Elvoltam apummal szombat éjszaka melózni.😊
Csináltam pár képet + videót, akartam csinálni olyan videót hogy benne vannak a képek de a movie maker fos, nem tudom megcsinálni a videót... :S
Na mind1, íme a képek! 😊
Várpalota hajnali 1.
Veszprém hajnali 3/4 2.
Nem akart ki nyílni az ajtó, bele rúgtunk vagy 4x és kiderült, hogy nem jó boltnál vagyunk...xD
Várpalota, reggel 6 óra körül.
Telepen + parkolásom. 😄
Ez pedig csak úgy. 😊
'Bocsi a sok képért!'
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Használd nyugodtan😉
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Djano,Luspy: Jó képek! <#eljen>#eljen>
Köszi elõre is😊
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Tegnap este láttam egy Merci Actros-t de valami nagyon szépet felül refi 😄 valami autó versenyzõs csapaté lehetett.
The Truck Is My Life