Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Opel Movano 2.8DTi
Opel Movano 2.8DTi
Benne volt faterom autója 😄 Rajkáról szólt a riport aztán csináltak riportot a rajkai tüzéprõl.. (ahol apám melózik)
Csak nem õ ment vele hanem a fõnöke.. de aztán mesélték hogy úgy be volt zsongva a kamerától hogy neki ment a tégláknak xD
De az volt a vicces apám szerint hogy õvele is csináltak riportot de mégsem volt benne a tv-be 😄
Új nick :D Jéé de laza :D
Scania R
The Truck Is My Life
(Ez silver edition??)
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

itt egy kis érdekesség
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Tinka: A miénknek úgy 30-35-km a terjedése. 😊 Mondjuk most új az antenna meg máshova lett téve ahol jobb testet kapott lehet jobb is lesz. 😉
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Jó sok yellow angel van<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
És akkor már egy kép a "Yellow angel"-rõl. 😊
És összetörve. :S
Srácok jó képek!