59456
banner
  • Sóschips
    Láttam már ott hűtőset is:)
    Áhh mikor én vártam a drágámra,kint ültem a buszmegbe,aztán jöttem vagy 8-an,a lábamat meg nem húztam be,a kis cigó gyerek meg majd pofára esettxD..a többi meg csak röhögte:D
    De viszont,ma mikor vártam a vonatot,majdnem leborultam a padról.A románvagyc*gány,a szotyit meg a szemetet nem eldobálta,hanem a kukába normálisan.Én teljesen ki voltam "akadva",hisz nálunk ilyet nagyon nagyon ritkán látni:D
    Hesston: a postaládánál,amelyik köti a cipellőjét,na azt a gyereket,a "fater" úgy nyakon baszta,hogy mi onnan fentről hallottuk:OxDD
    De az tény és való,hogy abba a városban/országrészben nagyon sok van:D
  • Hesston
    Én annak a sárga mercinek a helyébe balra kis ívben nagy gázzal fordultam volna ki félig fent a patkán hátha csattanik valami :D vagy valakik xD
    De mit vársz?! Ország szerte gatya rohasztó a meleg.. elő bújtak a patkány odukból :D
    nálunk is a város tele van.. megyek oktatóval teher kocsival félig le tekert ablak melett hallom ahogy kiabálják hogy "öld meg öld meg"
  • scania
    Amúgy az Unilever-hez tartozik a majonéz,mustár stb is, a www.unliever.hu -n meg tudod nézni, de Nyírbátorba csak mosószereket meg ilyesmit csinálnak azt hiszem,mi például domestost pakoltunk.
    Hát azon a környéken sok színes egyéniség van, mikor mentünk az utcán mosták a lovat :)
  • Sóschips
    Áhh akkor UnileverxDD...gondolhattam volna,hogy nem a majonéz,mustár,kecsapgyárxDDD..na mindegy:D..de ott is volt/van egy pár fasza gép:D..csak nem sétáltunk át arra a részre,mert mint látod,arra kicsit több a színesbőrű:)..akik ott sétálnak,azok mellettünk mentek el-.-"
    Értem:)
  • scania
    Nem,csak ismerős volt a hely, voltam már ott az Unilever-nél,(40km-rel északkeletebbre lakok)
  • Sóschips
    Igen:)..csak nem ott laksz?:D
    A "hídon" voltunk:):D
  • scania
    Nyírbátor?
  • Sóschips
    Jó képek!
    Azt az Iveco-t mi is láttuk egy párszor:)..viszi az új Nabi buszt:D
    Én meg voltam barátnőmnél,aztán fényképztünk,aztán ezeket is lekaptam.Ha minden igaz,ez az Univer gyár:D..a raktár tetején az a jel volt:DDD

A minőségért bocsi,zoomolnom kellett:S
  • Hesston
    csak googlézok pár példát..
    Ez alatt is laprugó van és mégis billencs..
    Ez is laprugós..
    Csak ugye kérdés hogy miylen billencsre gondoltok.. Gabonás?
    Az már légrugós.. (általába..) De mindenhol vannak kivételek..
  • Hesston
    Nemtudom.. Nekem C-tanfolyamon azt monta az oktató hogy azért jobb a laprugó a légrugóval szemben hogy strapabíróbb mint a légrugó.. De vannak helyzetek ahol az jobb.. Példa apám tüzépes autója elöl hátul laprugós.. sőt flottából csak 1-2 autó ami légrugós.. Pótok fele is laprugós.. Mivel jobban bírja a terhelést mint a légrugó..
  • roller460
    Folytatás...

• roller460
    Tegnapról pár kép...

• ScaniaBoy
    okok :D
  • MANos Viktor
    Jaja, a nyergeseken(de csak hátul, meg a póton)
    A 3-4tengelyes billencseken, mixereken meg ilyesmiken viszont laprugó van! ;)
  • Sóschips
    Ki gondolta volna
    Most nem beszólni akartam;):)
  • ScaniaBoy
    Jó kis polo.
    Nekem is van pár szatyrom meg toll,V8-as kitűző,pénztárca,óra,makettek,könyv,sapka,lámpa...
  • istisajt
    Először csapj fel 1 szakkönyvet(legalább nem beszélnél butaságokat), utána lehet osztani.
    Tüzépes autó, általában mindenki légrugósba kéri, a súly miatt, de speciális kap laprugót.
  • Kistódi
    Még Scaniás szatyrom is van csak meg kéne keresni :D:D
  • luspaydavid
    Ilyen sapkám van nekem is :D nem rossz az a póló
  • RS
  • Kistódi
    Szép Estét!
    A Sapka már régebb óta megvan de a póló még friss :D:D
  • Rikcsoo
    1.Ájjál le ezzel az Erix-el(mert nem vagyok az!)
    2.Nem okoskodtam csak te kaptad fel a vizet nagyész!
    3.Billencses kamionokon is már légrugó van tudtommal..:D
  • CzUKi
    Sziasztok:D Voltam ma apával :D Először elmentünk a JXS el Veresegyházára a GE Hungary-hoz , aztán visszarkaás pesten a Révai nyomdában, a nyomdás cuccot a céges telepen átraktuk a fekete volvora, ami vitte ki egyből spanyolba :D Átültünk a MAN-re go tatabánya rakodni zárt vasszelvényeket 8,6 tonna !!!!(14 tonnás autóra) súlyban és irány Hegyeshalom Pro logis park :D
    a képek
    Luspy,Roller, mindenki : Jó képek
  • Szobi30
    még régebben mondtam, hogy unokatesóm kapott egy G-s Scaniat, és ígértem képeket, holnap hozom a képeket, mert a mi udvarunkra állt be, mert értékes motyót visz, és eléggé védett helyen van az udvarunk...szóval holnap, világosban csinálok róla képeket, és feldobom majd :)

Djano: ma láthattam faterodat Miskolc elején??
    csak mert szerintem vele találkoztam szembe...még rá is villantottam (egy Seat Toledo-val) de ha észre is vette, hogy valaki villog neki, sztem gondolta, hogy ki az a hülye aki villog :D :D
  • luspaydavid
    Maiak

Csöpi haverom és Kácsa :D

660

• vajo
    Szopd le magad állva!!! Ilyent én is akarok! Fasza
  • roller460
    Ja, értem.
  • sox79
    Igen de csak azért kérdeztem mert írtad azt a srácot három-négy körül és kiváncsi voltam hogy akkor volt e még stau!
    Mert én hamarabb jártam arra!
  • Hesston
    ááá nem :D De végülis ezzel sincs semmi gond (rá nézésre) Le számítva azt az 1-2 külső hibát de ettől még működik.. Max nincs jobbon tompított fény (azért büntivan..)
  • roller460
    Hát neked, te kérdezted.
  • sox79
    Nekem mondod??
    Az M7 Érdi emelkedőtől az M5 ig 1óra 45 perc alatt értem el!
  • roller460
    Egész nap torlódás volt a teljes M0,M7-es autópályán.
  • sox79
    Volt még akkor torlódás szeged felé??
  • Tomika001
    Ez a gép billencsezésre tökéletes! :D
  • kovcs

nekem bejön

• roller460
    Nem tudja esetleg valaki,hogy ki az aki az M0-áson a Szigetszentmiklós utáni SHELL kúton fényképezget ???

Az illető egy szemüveges fiatal srác,ma is kinn volt olyan 3-4 óra táj.
  • F e c N i
    Nem láttál még szakadt autót
  • roller460
    Ne nekem,hanem KisCsendesnek mond...
  • RS
    Ja, elég megviselt.
  • Hesston
    Eléggé szakatt man :D