59456
banner
  • Cb Főnök
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Minden Kamionosnak!!! ;DDD
  • vadkamionos
    Üdv!A kihalás ellen egy kéép.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
  • PttM Fa
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
  • CzUKi
    Szintén, kellemes nyuszit mindenkinek, sok locsolót :D
  • RS
    Én is hasonlókat kívánok! :)
  • Kistódi
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Minden Kamionos Kollégának! Slaggal locsoljatok lányokat :D
  • Fagyas Trans
    Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk nektek, én és a családom!
    Akkor rakok egy képet is már. :$

Szabcsa: Fasza gép!
  • Cb Főnök
  • Szabcsa
    Nyírség Trans KFT. kép
  • Rikcsoo
    A cég nevét leírnád meg a képet elkérhetném nagyba?
    Köszi!
  • vadkamionos
  • Szabcsa
    Raknék egy képet apum verdájárol :):):):)

Bocs a többi hsz-ért! pls töröljétek
  • Szabcsa
    1. Az erőműűvész :D:D
  • Tsaba01
    véletlenül nem 1MP en van a képminőség?
  • V43 1105
    Czuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuki irj nekem egy privit, köszii :)
  • RS
    Ismételten csak gratulálni tudok!

TomSolberg
  • nenus
    ja.. csak jöjjön össze :D
  • luspaydavid
    Ahha érdekes, a D5000 csak jobb lesz :D
  • nenus
    Próbáltam inteligens automatát, sima automatát, állítható zársebességet, sportot, mindet.. Ez a gép 1 tetű :@
    De ha minden rendben lesz akkor nyáron lesz egy D5000 :D
  • luspaydavid
    Nem lehet hogy a beállításokkal van gond ? :/
  • VERESS 96
    :/
  • nenus
    [center] Egyre jobban kezdek rádöbbenni, hogy rosszul jártam ezzel a fényképezővel :/

És a ráadás :) Csakhát elkurtam :/

• roller460
    Hát akkor igen csak sokat kell fordulnia...azért megnézem,hogy Németországból betalicskázza a nem tudom hány tonnányi vasat.
  • Kistódi
    Hát majd talicskával elhordja... :D
    Ez is csak egy MÁV-os bunkó... Menjél vissza sztrájkolni...
  • roller460
    Ha már megint idetalált valami idióta barom állat,én is hozzáfűznék annyit,hogy van aki 2-3 diplomával kamionos,van aki egy érettségivel,szakmával, jól kereső állásba van..de valóban van aki csak kamionos lett.Vannak akik direkt erre a pályára mentek,mennek és tényleg vannak akik csak ide tudtak elhelyezkedni. Ennyi..

A vasutas ötleted meg valóban egy kibaszott nagy baromság,gondolkodj már rajta egy kicsit..a sok vasat mivel hordanád el,hogy sínpályát tudjanak építeni te fogyatékos? Repülővel,vagy esetleg hajóval,vagy talán te a két szép kezeddel??? -,-

Istenem annyira imádom mikor idetalál 1-2 okos kocka szájhős,aztán osztja itt az észt mikor semmi fogalmuk sincs az életről. Se a kamionos,se normál életről....
  • VERESS 96
    +1
  • luspaydavid
  • Tsaba01
    Köszi.

Egyébként kár is velük vitatkozni, mivel azthiszik h ők okosabbak mint azok akiknek hozzátartozójuk, vagy éppen saját maguk csinálják ezt az életet. Én csak jót kacagok az okosságaikon. :)
  • luspaydavid
    Jééééézusom !
    Ajj ajj már megint mi a férfinemiszervért találnak ide ezek a gépbuzi, homokos SPfanos.... ?!
    Most én nem fogok írogatni milyen is egy kamionos élet, akik járnak ide tudják akik nem azok találgassanak nyugodtan.
    De azt komolyan mondom hogy ha egyszer lenne egy tüntetés féleség vagy akármi csak egy hétig nem járnának kamionok sírva lennének öngyilkosok mert ez meg az nincsen.
    Nem vagyok ilyen ember de az ilyeneket én meg a kötélen látnám szívesebben mint gép előtt !!
    Sok tudatlan embereke....
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tsaba01:
    Jó képek ! Sok sikert a továbbiakhoz.
  • Tsaba01
    További céges kocsijaink, nincsen egyenlőre sok, remélhetőleg a közeljövőben tudunk bővíteni, és a 12tonna feletti kategóriát is elérjük.:) Lassan 12 éve csináljuk a nezetközi fuvarozást.
    A másik 12T a cégfelirat régi, azóta más néven van:

Elsőnek mikor megvettük:

10T:

7.5T róla hírtelen nem találok képet, egyébként egy MAN 8.163 as
    3.5T (régi kép ezis, azóta egy kicsit változott):

• VERESS 96
    Fasza kis gép :D
  • 94mike
    Képek jöhetnek.:'DD
  • Tsaba01
    Nem, ezen kívül még van 4 kocsi ami nemzetközis.
  • CzUKi
    Ééértem :) És több autó is van , vagy csak ez az egy ? :D
  • Tsaba01
    Nem, apám és a társának van egy közös cége, és közösen vették. Sofőr ül rajta, apám csak amikor az ideje engedi, és elsősorban belföldön megy vele.
  • CzUKi
    Na az jó :D És amúgy ezt apukád sajátmaga vette, szóval maszek, vagy egy cég vette és apud ült rá ?:D Mert asszem ti vettétek az Era-tól , vagy az Era vette és apud ült rá ? XD
  • Tsaba01
    Nem, már több mint 1 hete nállunk van, és múlthéten már megis volt az első útja. Laza kis osztrákba.
    És ma énis kipróbálhattam:)
  • 94mike
  • CzUKi
    Nah már átvettétek? Vagy még csak nézelődtetek ?:D

Szomszéd: +1
  • Sóschips
    Figyelj már!Ha már ennyire "felsőbbrendűnek" érzed magad és még az is lennél,akkor nem tettél volna efféle megjegyzéseket drága kis barátoddal.
    Szerintem Te sem vagy sokkal több,mint én,vagy a többiek.Ahhoz meg,hogy helyesen írj,nem kell felsőbbrendűnek lenni,csak oda kell figyelni magyar órán.
    Lehetőleg,ha tartod magad olyan nagy embernek,akkor kérlek(ünk) menj el ebből a topikból.
    Ja,igen..és TÉK