59456
banner
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
    én is igy gondoltam de mondtam nem sértésnek irtam neked ezeket.de ahogy elnézem annak vetted.
  • Gerob
    Jólvan vazze itt hagyjuk abba.
  • RenaultMagnum
    de én is bocsánatot kérek ha esetleg megsértetelek valamivel
  • RenaultMagnum
    de nem tagadom én sem tudok mindent a kamionokról de utálom ha valaki "felvág" a tudására.
  • RenaultMagnum
    nagyon übernek érzed magad kamionok terén.....
  • RenaultMagnum
    felölem lehet benne minden kütyü meg amiket itt leirtál DE MEGMÉZTED AZT A VOLVOT?bazz én már láttam felborult megpördült becsapodott kamiont de egyiknek se volt igy szarrámenve a fülkéjük mint a volvonak.ugy hogy nekem okoskodhatsz akárhogy ez az én vélemyényem és ezen nem változatok.
  • Gerob
    Én kérek előre bocsánatot a most következő pár sorért, csakis a saját szuverén véleményemet fogom nyilvánítani felétek (elsősorban feléd RENAULT)!!

nem nagyon birják a volvok a strapát: - Renault ezzel a kommentároddal bebizonyítottad a számomra, hogy szerintem nem értesz semmit (vagy legalábbis nagyon keveset) a kamionozáshoz!!!! Mert ha értenél hozzá, akkor tudnád, hogy a VOLVO a legbiztonságosabb személykocsi, meg a VOLVO Kamionrészlege jár az élen a másik 6 európai kamiongyártócég előtt a kamionok aktív- és passzív biztonságának a fejlesztésében. Ők voltak, azok, akik mindenféle elektromos kütyüvel felszeréltek kb. 1 éve a DEMO FH12-esüket (pl.: sávfigyelő rendszer). Meg a '80-as években is ők fejlesztettek nagyon sokmindent a biztonság érdekében, amikor az még nem igazán volt divatban.

A továbbiakban csak annyit fűznék hozzá a dologhoz, hogy mielőtt véleményt mondasz valamiről, akkor előbb nézz utána, hogy úgy van-e, ahogy te hiszed azt.

Jah, esetleg arra nem gondolsz, hogy mondjuk valami olyan brutál balestbe keveredett ez a VOLVO-s, ahol mondjuk felborult és az "orrára esett", mert a fülke mögött semmin sem látszik semmilyen sérülés, a tank sem horpadt be egyáltalán, a váz sem tekeredett meg, stb.

• Raho
  • Raho
  • Raho
  • Raho
  • Raho
  • Raho
  • Raho
  • Raho
    Háj!
  • Raho
    Ez szép!!!
  • CB Dávid 18