59456
-
#4161 jah igen értem csak már egy kicsit álmos vaok bocsi -
Gerob #4160 Hát ezazzz!
Raho te mennyi idős vagy? Mivel foglalkozol? -
#4159 Ezen mit nem lehet érteni???:) -
Gerob #4158 Amúgy hány éves vagy? Meg milyen sulibajársz?? -
Gerob #4157 gondolkozz kicsit...
a magnum fülkébe hogy jutsz be, meg a többi fülkébe hogy jutsz be.... rá fogsz jönni -
#4156 mfsz ezt nem értem -
Gerob #4155 Jó, akkor nem síkpadlós, akkor mássz 2 métert a kocsi oldalán a síkpadlós fülkébe :DDD -
#4154 jaja azoknak ha jól tudom 2m fölött van egy kicsivel -
#4153 de akkor még sem sikpadlós :) magnum sikpadló király!!! :) -
Gerob #4152 Amúgy belmagasságban a DAF XF Super Space Cab, a SCANIA TOPLINE fülkék a nyerők. -
Gerob #4151 Annyi, hogy 2-3 centit emelkedik csak ki a motorsátor, ez lóóófasz -
Gerob #4150 Én ismerek egyet...
Amúgy én is 185 cm vagyok, és mondjuk jól esett reggel, mikor ha felálltam a fülkében esetleg kicsit kitudtam nyújtani a kezeimet felfeleé, ez a Magnumban nem 100%, hogy menne
Nah mind1, ízlések és pofonok -
#4149 a tga-nak sik padlós fülkéje van?nem is tudtam. -
#4148 hmmm én 185cm vagyok és kényelmesen fel tudtam állni benne (ugy hogy még volt hely a tetö és a fejem között)szerintem a belmagasága pont jó nem sürün látni 2m-es kamionsoföröket :) -
Gerob #4147 Mi a véleményem? Sztem az Intefral (asszem így hívják a 2. generációsat) szerintem csúnya volt, nem volt valami markáns-erős megjelenése, ez a 3. széria már sokkal jobb. Külsőre jóól néz ki, de belül nem az igazi. Faterom egyzser utazott ilyennel, ő szerinte nem igazán jó, mert kicsi a fülke belmagassága a többihez képest, annyi, hogy síkpadlós a fülkéje, de a TGA-nak is síkpadlós a fülkéje, és annak van belmagassága is...meg sztem a TGA jobban is néz ki... -
#4146 -
#4145 -
#4144 Elköszöntem holnap jövök csáo-csáo. -
Gerob #4143 az lehet, de ha belegondolsz egy kamion szerintem olyan, mintha egy gyáregység része lenne. termelést (ill. valami olyasmit végez); pontosabban szolgáltatást nyújt (így a helyes!!) és itt kemény pénzekről van szó
-
#4142 Értem fönök. -
Gerob #4141 Érdekes volt. Környezetvédelem szempontjából baromi hasznos szerintem, bár én akkor nem ilyen kis távolságban csinálnám a dolgot...mondjuk akkor meg drágább lenne-lassabb-bonyolultabb.
-
#4140 szerintem ugy jobbak mármint tarilel nélkül csak ugy ritkán látni :( -
#4139 hmm nem tetszenek trailel nékül? :))) -
#4138 tényleg és a magnumrol mi a véleméyned? -
Gerob #4137 Ilyen szívem csücske kamion nincs nálam, mindegyik bejön, talán a Magnum kicsit negatívabban, nagyon kockás, de van mikor meg az hasznos, van mikor nem. Az IVECO talán közelebb áll hozzám.
Az a baj, hogy mostmár nagyon ki vannak hegyezve ezek a gépek design alapján is, meg gazdaságilag is, úgyhogynehéz kedvencet találni. Meg én inkább úgy szerelvényben nézem őket szívessen. -
#4136 És jó volt a Ro-La?? -
Gerob #4135 Nagyon régóta, minimum 10 éve.
Először 1998-ban voltam egy úton (németben, még RO-LA-ztunk is).
Aztán 2001 nyara, 2002 tavasz, 2002 nyara olasz és 2003 nyara spanyol.
Ezeken a helyeken jártam kamionnal. -
#4134 És az új Volvo-rol mi a véleményed? -
#4133 -
#4132 oszt mé :) valamelyik kamion csak jobban tetszik külsöre a többinél?vagy nem? -
#4131 jaja de még milyen szép -
#4130 És merre jártatok kint külföldön??? -
Gerob #4129 Ilyen nálam nincs!!!!!!!!!!! -
#4128 Apám is aszt mondta hogy kicsi lett a fülkéje Stralisnak de attol függetlenül szép kamcsi. -
#4127 jah és mióta vagy kamion megszállot?hogy kaptad el a fertözést? -
Gerob #4126 Mert nem szavazta meg a zsűri. Nem tartotta alkalmasnak rá. Ezt a díjat mindig annak adják oda, akik újat alkotnak (pl.:új motor, új típus, stb.). Meg az is lehet, hogy a SCANIA nem nevezte a díjra!! -
#4125 aha és milyen sorrendbe vannak nálad a kamionok?(mármint tetszési sorrendre gondoltam) -
#4124 IVECO 4ever! -
Gerob #4123 Az összes úgy nagyvonalakban. Konkrétan teljesen kedven nincs. Az IVECO EuroTech-et meg az EuroStart nagyon jól ismerem, mert olyannal voltam nyáron úton. A Stralis jóóól néz ki sztem, csak azt mondják, hogy kisebb lett a fülkéje. -
#4122 de azért az r-széria olyan szép :) lehetne azokból csinálni longline-t mint a simából