59456
banner
  • ScaniaBoy
    Köszi. Nekik még megvan a szürke Daf SSC és a 4-es 480-as fehér Scania??
    Meg úgy tudom hogy a kék R500-as már nincsen.
    meg

#53962: Sztem is az a nemzetközizés ha pl. vasárnap este elmegy az ember s kb. pénteken/szombatin itthon van.
  • Tinka123
    Nálam a sima nemzetközi az az mikor kimész exportal és importal egyből hazajössz, de lehet én tudom rosszul, fater most úniózik mert egy kimenetel alkalmával több országba megy, úgy hogy nem tranzitként használja azon ország útvonalait, régen amikor Spanyolozott, akkor csak átment az országokon és Spanyolba vissza is rakott és jött magyarba, tehát nálam az hogy kimész Németbe, onnan még le Spanyolba, onnan vissza Németbe és onnan Magyarba az már úniózás, javítsatok ki ha tévedek és akkor elnézést a belepofáért :)
  • luspaydavid
    Kalo-Transport
  • tomi0113
    [center]Nekem még van 2.:D
    Tessék.:D

• ScaniaBoy
    Még van képed róla??
    Lemy is ott melózik.
  • tomi0113
    :D
    [center][i][b]Cindásnak![b]
  • roller460
    Hát az azért erős kifejezés,hogy nem jött be.... 6-7 éve volt apám a cégnél csak annyi,hogy időközben nevet változtatott a cég 1-2x..... az utóbbi időben volt 1-2 dolog amiben nem értettek egyet a sofőrök a főnökkel,köztük volt apám is és hát eljöttek a cégtől. :/

Apám az a kezdetek (10-20 év) óta Kaposvári telephelyű cégnél dolgozott...ők mindig maradtak ugyan ott,csak a főnökség,cég neve változott mindig...

De hát ez van...ezt kell szeretni. ;)
  • Cindas
    tomi barátom új gépe,szorri a képért telóval csinálta aztán mms-be küldte el:)
  • Hesston
    Móváron a hoffba atom sok Horváth Rudis autó áll..
    Egyébként nem is tuttam hogy a Horváth rudolféknál vannak volvók?
    Láttam eggyet vadi új volt csináltam róla képet de szar lett :S
    Horváth Rudolfos Volvó..
    Szokott még álni jópár Révészes gépis meg pár STD-s Tandem DAF, meg pár Dascher es DAF-is de ezekből is csak azok amik nemférnek be a volántelepre..
  • Tomika001
    Nagyon fasza!
  • ScaniaBoy
    Értem kössz a kielégítő választ
    A másik cég nem jött be?
  • roller460
    Hát az az igazság,hogy ezt a kocsit fater úgy kapta meg mikor ide került február elején,hogy fúú...fülke kívül belül,tiszta retek,össze volt törve mindenhol...azóta már sok mindent csinált,csináltatott rajta... hát ha minden jól megy akkor júliusban ez is elmegy a cégtől és fater kap újat... :) Hát motorilag meg van vele elégedve,dehát még anno a HunAgroCamionnál is volt ugyan ilyen 460-as magnumja... ami új az az,hogy ez konferencia fülkés amint látjátok...azért is van benne normális ágy... a vizilóbölcső féle ágyat nem tudnák bele tenni a hátsó ülések miatt.... :S Hogy én milyennek látom? Hát végülis nekem se újdonság,hisz már rengeteget mentem ilyennel...bár nem konferenciással,szóval már várom a nyarat :$
    Az elférhetőséghez annyit,hogy a konferencia fülkébe kisebb a hely sokkal mint a normál fülkébe...(viszont ugye "kényelmesebb" .....itt a felső ágyra sem lehet pakolni...azért is van az a 2 táska ott alul,mint ahogy aképen is láthatod....amúgy kényelmesen ellehet férni ketten is...

Az új mangum,hát az egy álom.... a cégnél van az új fajtából is konferencia fülkésből is meg simából is... a sima fülkés valami elképesztő..az ágy alá végig akkor a felső szekrényekbe ( van 4-5 db) lehet pakolni.... meg hát sokkal nagyobb,kényelmesebb,szebb. :) A nagyfülkésnél a konferenciás is türhető mivel sok szekrény van felül...sőt a felső ágy fölött is van egy hosszú szekrény szóval.... Hát nem is tudom mit írhatnék még...ha érdekel még valami kérdezz..amúgy az a 10cm es magasság növelés sokat számít az új magnumnál. ;)
  • ScaniaBoy
    Értem. köszi az infót. És a faterod meg van elégedve a kocsival?? És te milyennek látod? Ha ketten vagytok??:D
    Ez a jobbik ágy úgy látom. De tiszta belülről úgy látom. És az újak azonkívül hogy felül a tárolók nagyobbak mivel másabbak?
  • roller460
    Senki nem uniózik a cégnél... max kin lét az 2 hét... most már a 3. hétvége,hogy fater itthon van,de előtte meg csütörtökön megjött és szombaton ment ki ,németbe onnan spanyolba,vissza németbe és úgy haza... (ez 2 hét volt).... változóak a fuvarok...nagyrészt németbe járnak és onnan tovább belgába,hollandiába,spanyolba,olaszba, vissza németbe és úgy haza..... a flotta pontos számát nem tudom...kb 40 db nagy autó lehet + 10 db kis 7,5 tonnás .... belső képek vannak,tegnap is csináltam párat.....

(amúgy sokszor láthatsz Móváron sió-s autót mivel ott szoktak benn állni a Hoffba ha nm tudnak lejöni Szekszárdig. )

A képek.: (kicsit kupi van,pont pakoltunk ki.)

• tomi0113
    Fehérváron a Lidl log-ba, sok ilyen szép kamion járkál oda mostanság...:D
  • ScaniaBoy
    Hol láttad?
  • tomi0113
    Persze'-.-xD
  • R420
    Hoki megvolt rá?XD
  • tomi0113
    A730-as is szép volt.:P
    Az a baj h reggel már nem volt ott a telepen, azért lett ilyen fos a kép.:S
    De élőbe nagyon szép volt, körbenéztem mindenét...xD
  • RS
    Tényleg jobban néz ki! :D
  • sox79
    A kék nagyon szép!!
  • tomi0113
    [center][i]Helheló!:D
    [b]Scania R730. Facelift
    Scania R620. Facelift

• sox79
    Hétvégi képek:
  • luspaydavid
  • 94mike
    hm.: PP azt fateris csinálta régen,műszerfal geci szépvolt: DD meg 2 hetente gőzborotva:D mindig olyan volt mintha új lett vna..: ) (scania)
  • PttM Fa
    Jahh ;)
    Fekete rész is be volt kenve szilikonnal.
  • 94mike
    azta kurva mennyit dob rajta :DDD
  • PttM Fa
    Megmosva :D
  • ScaniaBoy
    Jah értem. Akkor kicsi a hely a telpen...
    De faterod uniózik vagy nemzetközizik? Mennyi kocsija van a cégnek kb?
    A Magnumokról van belső képed?
    (Móváron is láttam a múltkor ilyen szürke Magnumot)
  • roller460
    Nem,nem volt benn az egész flotta... most hétvégén csak a szürke magnumok álltak benn + apám a fehér régi féle magnummal... a többi autó már kiment,vagy szanaszét állnak a szekszárdi cégeknél,ahol éppen hely van. :S A fönök ezértis vette meg a kamionok mögött lévő telket....tervezi a telephely bővítését... a géppark is folyamatosan újul..most adták az F1-es autót és jött helyette egy új piros magnum...ha minden igaz nyáron lejár apám kocsijának is a lizingje és ő is kap újat... :)
  • martindak
    1 hetes kép csak ne voltam hajlandó kirakni

(csak el rontottam)
  • tomi0113
    Jaaaa.:LxD
  • nenus
    1-2 hetente :D
  • tomi0113
    Okéjó!:)
    Miért sűrűn jártok erre?:O
  • nenus
    Hát ha látsz akkor onnan felismersz minket, hogy a hátsó szélvédőn van 1 RG Truck'z-os reklámplakát :D xD
  • luspaydavid
  • luspaydavid
    Öröm kamionozás a III. Rábaköz Kupán
  • tomi0113
    Értem, akkor nem láthattalak titeket mert nem voltam itthon...xDDD
  • nenus
    Tegnap előtt voltam.. Olyan 4 óra felé mentünk arra.
  • imihaver
    Igen valóban van egy Ducato-ja is. Sőt még motorcsónakjuk is :D. Ha megyek faterral kamionozni és ott lesz a telepen lövök nektek pár képet róla....