Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
Az utolsót ismerem.😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

CzUKi
Jóképek<#eljen><#eljen> 😄 Utolsó volga valamiért bejön 😄😄 Esetleg nagyobba ?😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Krapo
Szia ! Jó képek ! Am megtudod mondani hogy a kék fh-t hol lõtted ? én a hét elején a soroksárin láttam pesten 😄 !

sox79
Dobok pár képet:

Fasza kis gép az tuti 😄 Rendes tag volt

Rikcsoo
Esetleg valaki tudna abba segítene hogy hol lehet interneten rendelni névtáblát de olyat ami szivargyújtós vagy akármilyen csak világítson a név?
Köszönöm!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

luspaydavid
Bár az enyém lehetne <#szeret>

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Bazd a szivbajt hoztad rám. Faterom arra van amikor meg láttam hogy irtad kivert a víz és rögtön telefon.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Jah. Hát még én 😄

RS
Ebbe szívesen ellaknék! 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
Szívesen <#wink>

The Truck Is My Life

Quiksilver
Nekem bejön ez a kép <#vigyor0> köszönöm szépen

R420
Köszi Gell!😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Gell97 kolega
Szép gép! <#eljen>

R420
Nincs.
Ezelõtt logisztikus volt de onnan átrakták és akkor jött ez.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

luspaydavid
Hát én nem vagyok oda értük, nagy siettembe csinálta õket, de ha neked tetszik <#smile>
GARTNER KG MAN TGX

The Truck Is My Life

Jó. Ezelõtt milyennel járt mert nem vagyok képbe??
TGX van a cégnek?

R420
Öm hát ilyen is kellett...

Gerypapa:Köszi!😊

Quiksilver
huhúú nagyon jó képek lettek grat <#eljen> Gartneres MAN-ról egy nagy képet kérhetnék? <#vigyor0>

Gerypapa 95
kokas a gép <#eljen>

luspaydavid
<#worship>

The Truck Is My Life

R420
lehó:<#pias><#pias>
Szvsz nagyon jó kép lett😄

leho94
mûszerfalon independent logó már bejövõs😄 kedvenc deszkás márka 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

R420
Köszi!
Igen van XXL-el egy jó 10 darab 😊
Egyenlõre belföldi ,majd külföld.
RS:<#puszi><#puszi>

RS
Nem fogyaszt az olyan sokat.

Töki: Jó gép, grat hozzá!
Luspy: Hoztad a szintet! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Király gép.
Rakhatnál még képeket!! A cégnél van XXL?? Merre fog járni? Nemzetközis meló??

R420
Ha meg csinálod akkor tied egy cuppanós puszi😛

Kicsit homályos lett...

<#hawaii>

djano
Luspy:kép/gépek szépek😊
R420:ETS/GTSbe lehet megcsinálni😊

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Hesston
Ezt a videót nézzétek végig 😄 Sztem jó.. 😄

Új nick :D Jéé de laza :D

R420
Hát ágyon elférünk de ha valamit már kell csinálni akkor rossz😄
De meg vagyunk vele elégedve és ez is jobb ,mint a semmi😊

Szobi30
hát igen... 😄
am, egy embernek nagyon jó, mert kényelmesen elfér benne...de 2 embernek már azért kicsi
nyáron mi faterrral a SSC-s DAF-ban is alig fértünk el... xD

www.szobi.picturepush.com

R420
Igen, a SSC-s DAF-hoz mérten kicsi<#idiota>
Kutizsolt:Igen E4-es.

luspaydavid
Kalocsán <#wink>

The Truck Is My Life

kutizsolt
euro 4-es ??

V-Power Shell

Szobi30
kicsit kicsi...de attól még jó 😄
a 770es Volvora pedig annyi a véleményem, hogy sztem már a 700-as is felesleges volt...+ a 730-as Scania is...nem gyõzöd tankolni, meg teljes mértékben felelsleges.
ezekhez a 24-25 tonnás terhekhez, bõven elég egy 460-as, vagy egy 510-es motor is, vagy ekörnyéki...de most úgyis jön majd valamelyik kamiongyártó is csinál majd ennél is nagyobbat...tök felelsleges sztem, de valakinek ez tetszik, szóval biztos lesz aki ezért nekem fog állni 😊

www.szobi.picturepush.com

hungaro
szép képek! Jó kokszos a gartneres pótnak a hûtõ teteje😄 hol kaptad le?

Hivatás az Életért!

R420
Köszi!😊 4 éves lesz év végén jó nagy az egész fülke kényelmesen elférünk benne😄

Rikcsoo
Mentek fel az autópályára és kidurrant az egyik kerék és letértek az autópályáról felborultak de csak a váltó sofõr halt meg aki vezettet az nem!
Ma hallottam a rádióba!

Törölt felhasználó
Szép gép. (:
Ezt szeretem én a manokba, hogy jó nagy az alsó ágy (mondjuk az egész fülke jó nagy).
luspaydavid
Maiak 😄

Hungaro 😄

The Truck Is My Life

hungaro
Állítólag Spanyolországban meg halt 2 Waberer's-es kamionsofõr, nem tudom mi volt, valaki tud valami infót errõl?

Hivatás az Életért!

Hesston
Nemértem most egy rossz légrugoból ki indulva mekkora hepaj van..
De az az eggyet nemértem hogy, ki rakom róla a képet erre a másik csak osztani tuggya az észt hogy mitõl van az..
Fagyi: Mi lessz itt vaze?😄 itt a 770 es volvo, jön a Scania a 800 as motorral 😄 aztán jön a daf,merci,renault meg a 950 es motorral vagy mi? XD

Új nick :D Jéé de laza :D

R420
Át vettük apa új gépét😉

Ha kell még rakok😊

Fagyas Trans
Majd a 820-as Volvo. 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

RS
Egy kis idõ, és jön a Scania a 800-assal. 😄

Fagyas Trans

Rikcsoo
Teljesen igazad van!
Nem pár 100ezer Ft-ba kerül egy kamiont felgumizni..nekünk 1.5millióba került az összes gumit kicseréltük mikor vettük a kamiont(Scania)
Ja és hogy ez a 9 éves autó és nincs lelakva?ez nagy baromság elnézést kérek mi 13évesen vettük meg és nagyon szép állapotba volt semmi rohadás belül kívül nagyon szép volt!

Jó lehet sõt tuti hogy vannak olyan kamionok amiket már 3-4 éves korára lelaknak szóval elnézést a kivételeknek!

Majd csinálj már egy pár képet belülrõl és kívülrõl is!!

Úgy hallottam, hogy faterod érdeklõdik 1 billencses cég után és Rajka körül kell talajmunkákat csinálni...
Nem okoskodok.
A stílusod meg az iskoláidat mutatja 😄