Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Köszönöm!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Ezelõtt logisztikus volt de onnan átrakták és akkor jött ez.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
GARTNER KG MAN TGX
The Truck Is My Life
TGX van a cégnek?
Gerypapa:Köszi!😊
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Igen van XXL-el egy jó 10 darab 😊
Egyenlõre belföldi ,majd külföld.
RS:<#puszi>#puszi><#puszi>#puszi>
Töki: Jó gép, grat hozzá!
Luspy: Hoztad a szintet! <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Rakhatnál még képeket!! A cégnél van XXL?? Merre fog járni? Nemzetközis meló??
R420:ETS/GTSbe lehet megcsinálni😊
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
De meg vagyunk vele elégedve és ez is jobb ,mint a semmi😊
am, egy embernek nagyon jó, mert kényelmesen elfér benne...de 2 embernek már azért kicsi
nyáron mi faterrral a SSC-s DAF-ban is alig fértünk el... xD
www.szobi.picturepush.com
Kutizsolt:Igen E4-es.
a 770es Volvora pedig annyi a véleményem, hogy sztem már a 700-as is felesleges volt...+ a 730-as Scania is...nem gyõzöd tankolni, meg teljes mértékben felelsleges.
ezekhez a 24-25 tonnás terhekhez, bõven elég egy 460-as, vagy egy 510-es motor is, vagy ekörnyéki...de most úgyis jön majd valamelyik kamiongyártó is csinál majd ennél is nagyobbat...tök felelsleges sztem, de valakinek ez tetszik, szóval biztos lesz aki ezért nekem fog állni 😊
www.szobi.picturepush.com
Ma hallottam a rádióba!
Ezt szeretem én a manokba, hogy jó nagy az alsó ágy (mondjuk az egész fülke jó nagy).
Hivatás az Életért!
De az az eggyet nemértem hogy, ki rakom róla a képet erre a másik csak osztani tuggya az észt hogy mitõl van az..
Fagyi: Mi lessz itt vaze?😄 itt a 770 es volvo, jön a Scania a 800 as motorral 😄 aztán jön a daf,merci,renault meg a 950 es motorral vagy mi? XD
Új nick :D Jéé de laza :D
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Nem pár 100ezer Ft-ba kerül egy kamiont felgumizni..nekünk 1.5millióba került az összes gumit kicseréltük mikor vettük a kamiont(Scania)
Ja és hogy ez a 9 éves autó és nincs lelakva?ez nagy baromság elnézést kérek mi 13évesen vettük meg és nagyon szép állapotba volt semmi rohadás belül kívül nagyon szép volt!
Jó lehet sõt tuti hogy vannak olyan kamionok amiket már 3-4 éves korára lelaknak szóval elnézést a kivételeknek!
Nem okoskodok.
A stílusod meg az iskoláidat mutatja 😄