Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vadkamionos
#52519:Köszi😉
#52520:Holnap mekk fatherommal kamionozni majd csinálok😉
#52522:Köszi😉
#52523:Köszi😉
#52529:Aha most így alakult😄
#52530:Köszi neeked is😉

♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Hesston
Hallod srác nemtudom kivagy.. De a helyedbe kussba maradnék.. Mekkora baromságokat beszélsz.. Képzeld pont a fõnök szarja le a dolgokat.. Meg azt is bazdmeg hogy nem kapnak fizetést... És ez szó szerint igaz.. Ha azért jössz ide hogy okoskodjál akkor huzzál a f@szba!!
Szerinted ha vesznek egy 9 éves autót amibe van 1.350 000km az szerinted nincsen le lakva mi? Okostojás... Amúgy ki beszél itt neked segédmunkásról? Szerelõknek kell szólni de mivel nekik is megvan kötve a kezük ezért nem csinálnak semmit.. Kíváncsi lennék ha TE mennél oda minden héten hogy szarok a gumik, akkor meddig lennél a cégnél... Mert már fater is gondolkozik hogy lecseréli ezt a gagyit mert nuku fizetés és szar gép..

Új nick :D Jéé de laza :D

Fiatalok írok 1-2 esetet és egy kicsit reálisan gondolkodjatok (mintha nektek is lenne kocsitok)
Összetöri a napellenzõt 125.000 Ft+ száll.költség
Letöri az alsó lökhárítót 100.000 Ft + száll.kölség
Eltöri a darun a karokat 17.000 Ft + száll.kölség
Betolat az udvarba átmegy a kapuvason lyukas gumi 140.000 Ft
És akkor most az ilyen hülyeségeket ki fizesse meg? Mikor az van mondva addig menj ameddig lehet.
A gumi témára csak annyit, hogy ez nem minden cégnél van így nálunk csak a gyár által felszerelt márkájú gumi megy vissza, kivétel a bogis autón, mert azon gyorsan kopik és arra Taurus megy fel.
De barátom gumiz fel egy szerelvényt csak átlag 75.000 Ft/gumi és agyalj rajta mennyit kell azon dolgozni...
De ifjú kamionosok elég érdekesen gondolkodtok.
Mondjuk kivétel mindig akad, csak kevés<#vigyor2>

94mike
Hát alap...😄 örüljön neki a sofõr.h dolgozhat:C nemde?-.-

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Tinka123
A sofõr költsön rá?😮 huhh ez jól kijött, lassan már a sofõrnek kell fenn tartani az autót, a 250-300 000 res fizetésbõl..

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

94mike
Lehet,h nem a winkler pusztítja le a gépeket..de õ az aki nem költrá.!
mellesleg..szinte majdnem minden vállalkozó leszarja,h szarok a gumik a gépen.^^ veszik a jókis kínai szar olcsó fos gumikat..azt mennyé hülyesofõr.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Ne haragudj, de ki használja a kocsikat????
Mert én lehet hülyén gondolkozom, de nem a Winkler család pusztítja le az állapotukat.
Csak ilyenkor, nem a századik segédmunkásnak kell szólni, hogy rosszak a gumik, hanem ilyenkor oda kell menni a fõnökhöz és mondani kell.
És azt ne meséld be senkinek, hogy a gumikon spórolnának, mivel a góré nem olyan....
Csak az emberek leszarják mivel dolgoznak, csak a lóvé legyen a számlán, és azt tapasztalat.
Ha meg elromlik valami akkor meg pattognak mint a labda, és az ember oldja meg az õ faszságukat és általában úgy állítják be a dolgokat, h azt nem õk baszták el

TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!
Tinka123
Nekem sokszor 2 is sok, nem 5 -.-... mondjuk most fater is beválalja a 3 hetet, hogy pont húsvétra érjen haza azt akkor hosszú hétvége 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

leho94
annyira vészesen nem sok😄 bár szerintem faterjának szarabb volt mint a családnak😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Hesston
5 hét?.. Hogy bírtátok ennyi ideig nélküle?!.. Hú vazeg az sok idõ.. :S

Hesston
Amikor rá ült azután 2 hétre szólt hogy az egész szerelvényt gumizni kéne.. Póton is kopott gumik vannak, anyakocsin is.. Szerelõk megnézték "Jó az még jóaz még..." Erre utána asszem 1 hónapra meg pótkocsin durdefekt rakodás közbe.. Balhátsó ajtó le volt nyitva attán elég szépen szétszette a levegõ meg a gumi darabok....

Tomika001
Szép! <#hawaii><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

5 hét után? <#wow1><#zavart2>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Jó kis Volvo. Jó videói vannak.

luspaydavid
Ne hogy úgy járjon a faterod mint a bátyám mikor bilencsezet szólt hogy sima a gumi fõnök meg hogy jó az jó az aznap a pályára fel defekt és repült egy kicsit. <#szomoru1>

The Truck Is My Life

Hesston
LooL Te ki vagy? Tanuljál már meg "válasz erre" gombot használni..
Igaz nem sok idõ mire vissza rakod..
Ha ennyire tudod ki a fõnök, akkor egyszer gyere ide Mosonmagyaróvára, és nézd meg az összes darus autót hogy milyenek.. Van 1-2 újab de a többi eléggé gáz..
És nemazért szarok mert tönkre basszák a sofõrök.. Sõt saját magunk javítgatjuk bazzeg mert olyan gyökér szerelõk vannak.. Apám autóján is 8db Sima gumi van huzótengelyen.. Az mi? És azt mondják hogy "jó az még jóaz!"

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Gell97 kolega
<#eljen><#eljen>

RS
Jó gép! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Odaraktam egy csomó smileyt de szarakodott valami de mind1 viccnek szántam.

kutizsolt
huhh nagyon jo jarganya van a fatherodnak😉
egy kepet a muszerfalrol tudnal dobni??

V-Power Shell

luspaydavid
Nagyon szép gép <#eljen>

The Truck Is My Life

vadkamionos
Csáóó
Father 5 hét után hazajött😊

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Amit felraktam kérdést, azt meg is válaszoltam. Az 1 dolog, hogy TE nem tudod értelmezni...
Faterod vállát veregetném meg, mert úgy gondolom, hogy 5 percnél több nem kell a visszarakáshoz. Karcsi bátyám nem csak azért adja a lóvét, hogy kivigyétek a cumot, hanem elvárja azt is, h ne zúzzátok szét a kocsit.
Bezzeg ha tönkremenne, akkor köcsög Winklernél ilyennel kell dolgozni stb...
Tinka123
"Azért az a lényeg hogy a háttérben mind a 2 kamion Scania"
Nem vagy egész komplett...

RaST
<#lama><#lama><#miaz>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Hesston
Most ez kitõl kérdezed?..
És kinek a faterjának akarod a vállát megveregetni egy A4-es lappal? Elég érthetetlen..
luspy: Akkor szar a szemem mert én 13000 et látok.. XD

ajnálom nagyon.
Azért az a lényeg hogy a háttérben mind a 2 kamion Scania

RS
<#szomoru1>

CzUKi
Most találtam a gépemen még asszem 1-2 éve fényképeztem az M1-en Tatabányánál a parkolóban. Elaludt a csávó és megborult :/
kép1
kép2

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Sziasztok!
Mi köze van a darunak motor teljesítményéhez ???? Semmi.
Faterod vállát meg megveregetném egy A4-es papírlappal.
luspaydavid
Hát mitudom én 😄 De ez PK-1700 <#wink>

The Truck Is My Life

imihaver

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Hesston
530 ló daruzásra?😄 Nem sok egy picit? xD
Apámén is Palfinger PK 13000 es daru van 😄

luspaydavid
Templom téren állt.

The Truck Is My Life

94mike
Ezt apu mindennap megcsinálja,amikor be kell tolatni a sorba..kb hasonlóan szokott beállni mindenkixD

Hesston
Bárcsak mindeki így tudna manõverezni...
Mekkora már a vége 😄 Csákó szégyenébe kiönti a kávéját xD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Hesston
hoppá baz+...
Elszált a pótkocsi légrugó.. :/

Na majd targoncával hétfõn apu helyére rángatja..

MANos Viktor
Amik vannak a háttérbe azok az oszlopok, annak a talpait 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

RS
Jóféle, sok sikert!

luspaydavid
Na akkor hajrá 😊 Sok sikert <#wink>

The Truck Is My Life

sztem is, nagyon egybevan, mûhelybe megnéztük. Minden jó rajta, ami elvárásunk az megvan, annyi h a hátulja nem teliajtós, de majd mi megcsináljuk olyanra.😊
Egy két apróság van rajta amit ki kell javítani, illetve az adBlue-val van egy kis baj, de megjavíthatóak. Majd kipróbálom énis.😊
Úgynézki ezt a kocsit fogjuk megvenni, jöv héten az ERA val tárgyalunk is.

CB: Kis Lámpás Jimy

luspaydavid
<#eljen> Szép

The Truck Is My Life

Na, ma reggel jött a telepünkre😊

CB: Kis Lámpás Jimy

RS
Fasza gép!

Köszi szépen! Fasza a Daf!

Legyen úgy 😄