59456
-
ScaniaBoy #54003 Nem baj majd lehközelebb jobb lesz. Amúgy még el is fordult a csávóka. :D -
#54002 Sajnos! De piszok gyorsan jött és nem tudtam vele mit csinálni! -
#54001 köszi szépen! -
#54000 De kár hogy a Révészes-be benne van a motoros! :(
Am fasza képek! -
#53999 Még egy adag: -
Sóschips #53998 Egész csinos gépek,személy szerint nekem a legjobban az utolsó tetszik,de az nagyon:D -
#53997 De a kamionozást nem ehet felül múlni :D -
#53996 Az az egyszerű de nagyon sokat jelentő szó, hogy szerelem. :D
Scaniaboy én nagyon mennék, de szerintem semmi nem lesz belőle :S
Jah és RS szép ez a Man. -
#53995 Igen, Scania a kedvenc. :)
Amúgy én is ott leszek Sziksóson. -
#53994 Mai képecskék! Csak sajna nem lettek a legjobbak! :-( -
#53993 Nem biztos még de a fehér 3-as és a zöld 4-es. -
ScaniaBoy #53992 Na az jó lenne. És mik mennének? -
#53991 Hát közelbe van aztán úgy ahogy ismerem is őket így csak nekik szurkolok ha versenyen vannak :D
ScaniaBoy: Mi lehet a céges kocsikkal megyünk :D -
ScaniaBoy #53990 eked a Scania a kedvenced?
Ki fog menni Szegedre???
Am mi a szar van az oldalukkal nem jön be!!! -
-
#53988 Mert mi történt? :D -
#53987 Lusy neked van valami közöd a Qualitrans-hoz vagy csak szereted a gépeit ?? Mert szinte minden hsz-edben őket említed :D CC rally, örömkamionozás stb. :D -
#53986 Sziasztok!
Nagyon rég jártam, erre de hát nem bírtam tovább gyönyörű kamionos képeitek nélkül. Újra a kamionos szakma a cél stb... Újra visszatérek :D:D -
#53985 ménem volt jó régi?? :D
a múltkor láttam faterodat Miskolc elején (az Auchan-nél...)
tán tavaszi szünetbe asszem...találálkoztam egy csajjal, és mikor jöttem haza, jött velem szembe...villogtam, meg intettem neki (egy ezüstmetál Seat Toledo-val) de ő nem nagyon vett észre...vagyis nem intett vissza...ha észre is vett, biztos gondolta h mit integet a hülye gyerek xD -
#53984 nem tudok kéept hozni mert új a regim:( amúgy Djano vagyok ha valaki kérdezné -
#53983 a Volvoót ugy votl hogy révész tomi emgveszi de nem vette emg csak a pótot mindjárt hozok képeket:)
-
#53982 Szevasz ERIX!
Ne legyél már ennyire konzervatív hogy "man az maradjon man" De akkor is MAN-madar.. nem lessz VW... Meg külömben is ekkora márka tuti nem engedné hogy átt kereszteljék a márkát annyi beleszólásuk biztos maradna..
-
#53981 De nem is biztos hogy rosszabb/csúnyább lenne. -
#53980 Na és te lángelme te akkor honnan gondolod vagy tudod hogy 10000000000000-szer szebb lenne?..
A MAN az maradjon is MAN..:A -
öregember #53979 -
öregember #53978
-
#53977 Ja nem akkorába volt csak. :( -
#53976 Ja okés, csak gondoltam átméretezted, hogy fórumképes legyen :D Azért köszi :D -
#53975 Találtam !!!
...Kép: CCRally -
#53974 Előbb utóbb úgyis az övüké lessz.. De miért? Hogynézne ki szerinted ezután a MAN-? Lehet 1000000000 szer szebb autót dobnak a piacra mint eddig.. Ezt sosem lehet tudni...
Luspy! Ez a kép nagyon fasza! El kérhetem nagyban? :) -
#53973 Esetleg nagyobb ??:D Megprószálni háttérnek :D -
#53972 Kép is kellene :D
-
Kép: CCRally -
ScaniaBoy #53970 Szaby: Neked ugye van képed az új Trans Packingos szürke Magnumokról??
Beraknád gyorsba. köszi -
#53969 Tulajdonképp nem tudom pontosan,mi mitől minek számít,de szerintem 1,5-2 hét az még nem unió...legalábbis részemről...Meg hát volt olyan is,hogy szombaton este kiment fater és következő héten pénteken itthon volt, pedig Magyarból-Németbe ment,Németből-Olaszba,Olaszból-Németbe és úgy haza.... (több országból több országba ment )
Meg most azért ha belegondolsz az uniósok kinn vannak minimum 3 hétig ....egészen a 7-8 hétig.... :/ -
#53968 Nagy hülyeség üljenek le oda ahol vannak..
Kíváncsi vagyok hogy nézne ki utána egy "MAN" ha megvenné a VW-en.. -
ScaniaBoy #53967 Jó de ez 1értelmű azért nem írtam le. -
#53966 Vételi ajánlat a VW-től a MAN-re -
Sóschips #53965 Akkor mikor apum elment vasárnap teszkózni és csak köv hét pénteken jött haza,akkor nemzetközizett?Pedig bent volt.
Tudom,az a hetezés.
De Te szerintem félre értelmezted vagy írtad.Bár az is lehet,hogy én is.
-
hosma #53964 Az a nemzetközi ha az országból kimegy a szerelvény, ugye ezért volt régen a belföldi papír meg a nemzetközi papír! Sztem