Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
The Truck Is My Life
Hivatás az Életért!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
tarcsd = tartsd
tanulni kéne, nem neten lógni..........
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
a kamionos is csak egy állatfaj mint a taxisok
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Egy kis pénzt megér ,hogy ne balesetezz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Hivatás az Életért!
egy füles olcsóbb 😄
The Truck Is My Life
netezés helyett inkább a nyelvtankönyvet kéne lapozgatnod
kéPzeld
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
HÁHÁH

Zsolti: Jó képek!<#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Czuki: Ne nevezz így! 😄 Am köszi. 😊
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/