Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
jó a humorérzéked 😄 gondolom ha már autót vezetsz min. 18 éves vagy vagy több, lehetne annyi kultúrád hogy nem ilyen fajta szórakozást találsz magadnak 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

szerintem pár meg alszik is vezetés közben, azért van a sok baleset

luspaydavid
<#szomoru2>

The Truck Is My Life

nagyonröhögök <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#eplus2>

luspaydavid
hehehe kicsi szívem ha õk nem lennének... De ezt nem értheted mért is nem is várjuk el tõled. <#lama>

The Truck Is My Life

hungaro
na ezzel már nem értek egyet veled! Ha nem lenne kamion akkor mibõl tankolnád az autódat, mit vennél a boltokban, egyáltalán lenne valami? Nagyon sokan azt hiszik, hogy az az árú amit õ megeszik, meg vesz az csak ott terem, pedig annak komoly szállítási háttere van!

Hivatás az Életért!

leho94
szerinted azért nem fürdenek mert nincs kedvük? nemtom hol élsz te 😄D

94mike
kamionos telefonálás közben is tud vezetni,te viszont nem h ennyire féltékenyvagy?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

menny = menj

tarcsd = tartsd

tanulni kéne, nem neten lógni..........

Fagyas Trans
Na takarodj el innen szerintem! Gondolom nem vagyok egyedül ezzel. Mit képzelsz te magadról?

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

és ? hasra kéne esnem attól, h valaki igénytelen ? meg hogy baszik arra, h KRESZ ? és vezetés közben telefonál ? csak mert " õ kamionos " ?!
a kamionos is csak egy állatfaj mint a taxisok

luspaydavid
Tényleg nagyon vicces, szabad nap van a Sárga házba ?

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Néztél már tükörbe? Ez egy kamionos topic. Itt ez van. Menny az irodai munka topicba ha arra vágysz. Ne itt csesztesd a kamionos fanokat/dolgozókat. És a véleményedet tarcsd meg magadnak. Vagy mit ttom én! De ezt ne!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

R420
Valamelyik M.A.N-ben van kihangosító is gyári meg szerintem a többi kamionban is van..
Egy kis pénzt megér ,hogy ne balesetezz.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

leho94
lehet vicces de egy kamionos egy hónapba többet melózik mint te egész életedbe, legalábbis eddig ez jött le...

ide járok röhögni, rajtatok 😄DD

RS
Mondjuk mert egy kamionos topikban vagy.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
Ki kérdezte ? 😄

The Truck Is My Life

RS
Ezt a kérdést, már én is régóta fel akartam tenni neki.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

hungaro
Mielõtt támadnátok! Nem a kamionosok ellen vagyok! A jármûvezetõk SAJNOS 20%-a használja már a jól bevált headsetet, ami nem is olyan drága és bluetooth-on keresztül használható, így szabad a 2 kezed és jobban tudsz koncentrálni a vezetésre, és esetleges balesetet is meg tudsz elõzni! Azt nem hiszem el, hogy nincs MAX!!!! 6.000Ft-ja valakinek venni egy ilyen kütyüt!

Hivatás az Életért!

miért kéne képben lennem ?

Fagyas Trans
Mi a f*szt keresel te itt? <#lama>

kösz de annál igényesebb vagyok, h egy v 2 hétig a saját szagomban "éljek", büdös zokniban vezessek és ne fürödjek, csak vizeskannából

RS
Látszik, mennyire képbe vagy a kamionozásról...

az drága 😄
egy füles olcsóbb 😄

luspaydavid
Menj el kamionozni mondjuk egy hónapra vagy többre is nekem mindegy. Utána megnézem hogy állsz félre mikor 1 (!) hívást kapsz.

The Truck Is My Life

hungaro
nem, használjanak kihangosítót!<#papakacsint>

Hivatás az Életért!

elég igénytelen apád lehet akkor ha nem képes kulturáltan enni, csak vezetés közben

netezés helyett inkább a nyelvtankönyvet kéne lapozgatnod

Pzeld

94mike
sztemis.😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

ez a fránya GPS XD
roller460
Volt HunAgroCamion Kft.-s autó...ki vannak adva bérbe... hát elég érdekes helyzet...<#fejvakaras>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

djano
szerintem a GPS azt mondta hogy a következõ lehetõségnél forduljon vissza és õ emg megtett😊

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

luspaydavid
nem csak apád 😄 mondjuk mindenki

The Truck Is My Life

94mike
Nem...a kamionosok tudnak vezetni,kébzeld..apám menetközbe ebédel..

luspaydavid
<#levele>

The Truck Is My Life

igen, vagy rád-rájuk nem vonatkozik a kresz ?

leho94
mert ha hívják a cégtõl mit csináljon? álljon meg az út szélén?

ez se sofõrnek való 😄
az összes képet amelyiken telefonál a sofõr, elküldeném a sünöknek.....

az idióta meg akart fordulni a Budaörsin és fenn akadt

HÁHÁH

Fagyas Trans
Megbocsájtok! <#smile>

Zsolti: Jó képek!<#eljen>

CzUKi
Bocsánat Fagyi<#rinya><#puszis><#idiota>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Cb Főnök
Voltam fotózni.<#vigyor3>

Fagyas Trans
Ajj a méret! <#szomoru2> Bocsi!

Fagyas Trans
<#hawaii>

Czuki: Ne nevezz így! 😄 Am köszi. 😊

sox79
Kössz!
Én hamarabb voltam 15 30 körül!

ubul97
17:03

sox79
Erre én is rájöttem! :-)
Az idõre lettem volna kíváncsi mert én is jártam ma erre

djano
ma gondolom és Mezõtúron😊

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

sox79
Hali! Mikor készítetted??