Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.

sox79
<#eljen>

luspaydavid
Ohh azért <#szeret>

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Nah végre. 😊 Szép gép/kép!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

hungaro
meg siratja egybõl! ahogy ki nyitja az ajtót könnyet csal a szemébe a bûz....

Hivatás az Életért!

és ? akkor most bánatosan fogok majd meghalni ? micsoda sorscsapás 😞

luspaydavid
<#nyes>

The Truck Is My Life

sox79
Úgylátom eltûnt!
Köszönjük RS!

a sok kis idióta nekem ugrott miután be merészeltem írni, h felnyomnám az összeset a sünöknél.....
innen indult a történet

94mike
+1 <#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

roller460
Igen olvastam,de már a vita lényegében nem a telefonálásról szól,hanem arról,hogy itt osztod az észt de mire föl nem értem.

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

djano
Srácok nyugi van!
Igen ez az öregember még fogadok kamionba nem ült!És még tegyük fel egy külföldi 2-3 hetes úton nem volt! De egyet javaslok neki hogy tolja el innen a képét de nagyon gyorsan!
És remélem Rs barátunk ey szép kizárást rátesz a nevére😊

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

fateroddal ? 😄

ha vissza olvasol, onnan indult a vita, hogy telefonál a sok paraszt vezetés közben

de ez igaz a szgk vezetõkre is, azokat se védem, sõt rá is dudálok azokra akik emiatt feltartanak.....

luspaydavid
Isten adja neked hogy össze fuss egy Román kamion sofõrrel akik vagy 8 hétig nem volt otthon <#hehe>

The Truck Is My Life

sox79
Te tényleg nagyon ostoba egy f**z vagy!

RS
Az értelmi szinted azonnal kitûnik, nem értem hogy születnek ekkora idióták.
A BAN pedig természetesen jár, ha "bejössz másik néven" annak is.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

sok ember meg úgy pofázik, h a jobb 1ben vigyorog mint akit b.szni visznek

és arra büszke, h ott unatkozott az apja mellett több ezer km-t és úgy állítja be, mintha õ vezette volna végig......

hungaro
annál jobb, kúrvával jobb esetben csak 1x kell veszekedni!😊

Hivatás az Életért!

szóljál az ostoba kamionos apádnak, h vegyen neked....ja meg magának is
ha telik rá
(nem kurvázik a jövõ 7en és meg is van rá a pénz)

luspaydavid
Úgy is van biztos rutinos vagy vagy valami de ja na hess

The Truck Is My Life

roller460
Sokan azt hiszik,hogy a kamionok nélkül is simán lenne élet,de ez nincs így. Semmi nem érne idõben..sõt lehet,hogy egyáltalán nem érnének célba az áruk stb....Arról nem is beszélve,hogy sok ember itt úgy pofázik (már bocs a kifejezésért.) ,hogy életében nem ült,vagy élt kamionban....sokan azt hiszik,hogy egy marja jó szakma,semmit nem kell csinálni,csak a pénzt kapod,de marhára nem így van.....és az hogy nem fürdik egyik kamionos sem ez egyáltalán nem igaz. Nem véletlen vannak kitalálva a fürdõk a benzinkutakon,éttermekbe, meg egyéb helyeken...Igaz vannak kamionosok akik nem adnak magukra és nem fürdenek ,max heti 1-2 alkalommal,de az a kisebb réteg szerencsére...És ez,hogy itt fikázzátok,meg szidjátok a kamionosokat se nekem se más kamion fanatikusnak,és kamion sofõrnek nem tetszik. Ahelyett,hogy megbecsülnék az emberek a kamionosokat akik éjjel nappal mennek,csak hogy a szemét népségnek odaérjen az árú idõben,meg hogy valamibõl meg is élhessen...ezen elgondolkodhatna 1-2 ember és utána pofázzon. <#eljen>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

meghagyom neked, szopkodjátok egymást, a kamionosok úgyse csajoznak, csak kurváznak

ha meg ott a másik sofõr, egymásnak seggbepitypang 😄

leho94
és ez neked mire jó?😄 de tényleg mondd már el, ha mondasz egy értelmes érvet hogy miért jó neked az ha ezt csinálod akkor igazat adok neked 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

luspaydavid
meg nekem egy headsett-et lécccci 😄

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Hát te tényleg egy nagy g*ci vagy....

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

leho94
azér jó durva hogy egyetlen beszólással intézett ~5 perc alatt 60 hozzászólást 😄D

mekkora gizda vagy, hülyegyerek 😄 mi lesz, kizársz a topikból ? bejövök másik néven 😄DD

94mike
leis fotóztam...hozzak kettõt?: P

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Fagyas Trans
Ne habozz. Szerintem nem hiányozna!

hát ez fantörpikus , és mé' nem fotóztad le ?

sox79
Nem kell reagálni a faszságaira aztán hátha megunja!

luspaydavid
Mondjuk !! Itt mindenki szerintem egyet ért vele: Takarodj!

The Truck Is My Life

leho94
de neked ez mért fáj?😄 inkább menny verd ki a farkad, vagy vegyél 200 headsetet és telefonálgass vezetés közbe, csak ne itt legyél😄

94mike
Rajtad kívál mindenki kilát rajta: DD és mien headset? nekünk megy nélküleis,csak nekednem..

RS
Ellenkezõ esetben, segítek ez ügyben!

ja te majd megmondod nekem, h én mit csináljak ? <#levele><#eplus2>

luspaydavid
Ma is voltam fotózni jött kettõ kamion egy fekete német autó közéjük mert megteheti fuuu..

The Truck Is My Life

ennyi, pár ezer ft-ot költeni ( headset ) egy több millás kamionra, gondolom nem megerõltetõ, de az, h legyen minden kilátást zavaró lófasz a szélvédõn belül, arra van eszetek meg pénzetek........

RS
Erre nem vagyunk kíváncsiak, el lehet tolni a biciklit!

luspaydavid
<#idiota>

The Truck Is My Life

94mike
mais 3 olyan képet lõttem,ahol a kis édes személyautós 70km/h val közlekedik lakotterületen kívûl,seholsenki elötte...és csak úgy.ez nem baleset veszélyes hülye gyerek?

luspaydavid
Hát nem is tudom legyek ? 😄

The Truck Is My Life

leho94
mért, akkor társra lelnél benne? na húzz a faszba 😄

Menj már el tényleg nem vagyunk erre kíváncsiak faszomöccse
Ha hülye vagy ehez akk szép el lehet húzni

hungaro
Most már tényleg elég legyen!

Hivatás az Életért!

kicsi szivem ? te is homokos vagy ?

Fagyas Trans
Most mi a f*sz bajod van? Helyesírás oké nem az erõsségem de meg értetted mire célzok nem? Köcsöglámaf*szfej.