Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No music, no life....
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Sanya 😄

The Truck Is My Life
Hát fathernak elõször nem nagyon jött be mivel elõtte nagyfülkéssel járt de utánna kezdte megkedvelni, motorikusan tökéletes nagyon jo a váltoja szépen veszi a sebességet,a hûtõvel csak az a bibi h energiatakarékos így 13 ora után ha nincs beinditva a kamion kikapcsolni de am jol lehet bele pakolni ,nagyon jol hût/fagyaszt.a pakolásra 3 fiok van ahogy láthattad fatherem a ruháit kényelmesen betudta pakolni 5 hétre szóval azzal nincs baj + ha eredeti hûtõt megveszi bele a cég akkor ott van a jobb hátsó ülés mögött egy nagy csomó hely pakolni.Kényelem szempontjábol az ágy az jo a ülésre kicsit panaszkodott father h kicsit kényelmetlen de nem veszélyes.Nagyábból leírtam amit kértél ha van még kérdésed nyugodttan írd le😊
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
köszöntem 😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Új nick :D Jéé de laza :D
Amúgy nem egyszer voltmár,hogy mellénk egy hûtõs állt be de engem pl marhára nem zavart...általában ha fáradt vagy így is - úgy is elalszol... <#rolleyes>#rolleyes>
Bár a jobb helyeken már külön hûtõs parkoló van... <#eljen>#eljen>
HBD!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
viszont meg kell szokni, mert én nem tudok aludni még akkor se ha beáll mellénk egy hûtõs, bár azt mondják, hogy ha mögötted van a hûtõ nem lehet annyira hallani, de ezt nem tom...
nekem most jó a Siló, bár én személyszerint jobban szerettem a ponyvást, de jó ezis 😄
ja, egyébként pedig Boldog szülinapot !!! 😊
www.szobi.picturepush.com
Hivatás az Életért!
A gabonás Scaniat eredetibe megkaphatnám??
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Hûtõzés.
Hivatás az Életért!
Hivatás az Életért!
www.szobi.picturepush.com
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Na mind egy. Rakok pár képet is. (Remélem még nem voltak.)

Opel Movano 2.8DTi
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Tipikus 14 éves duma..."de gyerekes vagy mindenre irkálni kell,jaj..." 😄D
Kinõttem már abból a korból,hogy a maketteket tologassam és kérlek ne lopd a szövegem 😊
És ne biciklizzél,mert azért duplán megcsaplak. 😉