Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid
Elsõ kettõ <#hawaii><#eljen>

The Truck Is My Life

Cb Főnök
Megint voltam fotózni,jött pár szép gép.

sox79
Még egy pár kép tegnapról:

sikerüljön apudnak😄 a Scanianal nincs jobb😄

No music, no life....

luspaydavid
És videó is 😄

The Truck Is My Life

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

vadkamionos
<#eljen>

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

luspaydavid
Ma is voltam kint "fotózni" de csak ismerõs gépek jöttek <#szomoru1>

Sanya 😄

The Truck Is My Life

vadkamionos
Csáóó.
Hát fathernak elõször nem nagyon jött be mivel elõtte nagyfülkéssel járt de utánna kezdte megkedvelni, motorikusan tökéletes nagyon jo a váltoja szépen veszi a sebességet,a hûtõvel csak az a bibi h energiatakarékos így 13 ora után ha nincs beinditva a kamion kikapcsolni de am jol lehet bele pakolni ,nagyon jol hût/fagyaszt.a pakolásra 3 fiok van ahogy láthattad fatherem a ruháit kényelmesen betudta pakolni 5 hétre szóval azzal nincs baj + ha eredeti hûtõt megveszi bele a cég akkor ott van a jobb hátsó ülés mögött egy nagy csomó hely pakolni.Kényelem szempontjábol az ágy az jo a ülésre kicsit panaszkodott father h kicsit kényelmetlen de nem veszélyes.Nagyábból leírtam amit kértél ha van még kérdésed nyugodttan írd le😊

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

hungaro
Köszönöm szépen!
Fagyi: neked is köszönöm😊

Hivatás az Életért!

Norbert Dentressagle

Jó kis gép! ÉS beraknád eredetiben ?? 😄

scania
Willi Betz volt pár éve az elsõ azt hiszem,azelõtt meg talán a RiCö.

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

roller460
Az egyik talán az Edy... :/

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

figy wabis cikben azt írták ha most kibõvítik 3-400 új autóval akkor wabi lesz a 3 legnagyobb szállítmányozási cég. Melyik két cég elõzi meg? megtudná nekem mondani vki
köszöntem 😄
Tinka123
Meg van vele elégedve faterod? hûtõ mérete, rekeszek meg a kényelem maga 😊 köszi a választ.. Ha felajánlják akkor lehet elfogadja apu, null km es Zsír új R es 😉

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

sox79
Nekem tetszik rajta!

SitatiS
Én lekapnám azt a rácsot onnan,és gyönyörû😊

Let the good times roll.

sox79
Tegnap este elfelejtettem felrakni! :

Rikcsoo
Egy kis segítség saját anyag😄

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Hesston
Gondolom ez alap dolog, de faterod vigyázzon a hõmérsékletekre a hütõbe.. Asszem a mai világban nagyon nézik, és ha nem annyi amennyinek kéne lennie akkor gáz van..

Új nick :D Jéé de laza :D

Hesston
Jobhelyeken.. csak kevés van belõlük..

Új nick :D Jéé de laza :D

roller460
Ez így van. Apám nyáron mondta a töröknek,ha éjszakára nem kapcsolja le a hûtõt akkor éjjel kiszáll és a késsel szétvagdossa rajta az összes kábelt...ki is kapcsolta.. <#idiota>

Amúgy nem egyszer voltmár,hogy mellénk egy hûtõs állt be de engem pl marhára nem zavart...általában ha fáradt vagy így is - úgy is elalszol... <#rolleyes>

Bár a jobb helyeken már külön hûtõs parkoló van... <#eljen>

Fagyas Trans
Hát figyelj ez is embertõl függ. 😊

HBD!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

sox79
Még pár darab:

Szobi30
nem kell spaniferezni, ponyvázni...már egy nagy elõny.
viszont meg kell szokni, mert én nem tudok aludni még akkor se ha beáll mellénk egy hûtõs, bár azt mondják, hogy ha mögötted van a hûtõ nem lehet annyira hallani, de ezt nem tom...
nekem most jó a Siló, bár én személyszerint jobban szerettem a ponyvást, de jó ezis 😄

ja, egyébként pedig Boldog szülinapot !!! 😊

www.szobi.picturepush.com

sox79
Tessék:Scania

hungaro
nincs neki olyan sok tudomásom szerint! de 1-2 sofõr szívesebben menne hûtõsre mint ponyvásra(szerintem a kamionsok 90%-a( most nem kell azzal jönni, hogy "faterom biztos nem"))!

Hivatás az Életért!

Jó képek!
A gabonás Scaniat eredetibe megkaphatnám??

Fagyas Trans
Hát a wabinak szerintem nincs annyi munkája hûtõsre meg így is sok hûtõse van neki.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

roller460
Hali. Esetleg ha gondolod nézz át az RG Fórumra,ott van külön szakrész neki és ott elég sok mindent megtudsz a hûtõzésrõl....Ha még nem vagy regisztrálva,akkor reggelj és erre a linkre kattintva megtalálod a Hûtõzés topicot.! 😉

Hûtõzés.

Na de egy ponyvás pótnak lényegesen több a kihasználhatósága, mint egy hüttõsnek, a mai világban viszont ez számít igazán.

sox79
Mai képek:

hungaro
bocs a dupla postért! csak romlandó és friss árúval mehet, azon felül ugyan az tartozik rá mint egy ponyvásra!

Hivatás az Életért!

hungaro
sofõrje lesz, csak nem Magyarországon! Azért terjeszkedik Romániába, mert ott olcsó a munka erõ, meg aki megteheti megy(nem folynék bele további részletezésbe!) De ha már vesz 3-400 kocsit vegyen mellé hûtõspótokat, egybõl meg nõne a sofõrök érdeklõdése, mert azért más egy hûtõs mint egy ponyvás...

Hivatás az Életért!

Szobi30
de csak akkor mehet, ha friss árut visz...ha fagyasztott árut visz akkor tudomásom szerint nem.

www.szobi.picturepush.com

CzUKi
Õõõ hát én annyit tudok ehhez hozzáfûzni, hogy mehet tilalomkor, szóval ha valahol tilalom van akkor õ mehet hûttõs szerelvénnyel 😄 És asszem elõnyt élvez olyan helyeken is ahol sokat kell várni 😄 De nembiztos csak én errõl tudok 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Helló szeretnék kérni 1 kis segítséget.Fater most kapott munkát 1 cégnél hûtõs szerelvénnyel fog menni és érdekelne h van e valami amit bekel tartani v valami külön szabály amire oda kell figyelni a hûtõs szerelvénynél ?
luspaydavid
Van ott több 100-an is lehet válogatni. De gondolom selejtez is.

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Hát van benne valami, de még mindig az a hír van a waberer's-rõl, hogy igy nyulnak le meg úgy. De Ez már nagyon rég volt.

vadkamionos
Hiába vesz új kamionokat ha sofõrje meg nincs😞

Tomika001
Zsír képek lettek! <#eljen><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

CzUKi
Jó képek<#eljen> Második kép kifejezetten kurv@jó 😄<#eljen><#eljen>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Gell97 kolega
<#eljen><#eljen>

roller460
Nem kezdek én semmit. Csak megírtam,hogy van szebb autó mint az a scania...ennyi. Nehogy már itt osszon engem egy 14 éves.

Na mind egy. Rakok pár képet is. (Remélem még nem voltak.)

tuzfal3
Abba lehet hagyni az offolást, ha bajotok van egymással azt privátban rendezzétek le! A modik szívesen kiosztanak pár elakadásjelzõt a viselkedésetekért...

Opel Movano 2.8DTi

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

Ha már sokatok rakott fel saját vidit,teszek én is,bár ez 2008-as akkor nekem erre futotta 😄 Dalija Sped 😊

RS
Ne kezdjétek már megint!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

roller460
De meg ütöm ezt a gyereket....

Tipikus 14 éves duma..."de gyerekes vagy mindenre irkálni kell,jaj..." 😄D

Kinõttem már abból a korból,hogy a maketteket tologassam és kérlek ne lopd a szövegem 😊

És ne biciklizzél,mert azért duplán megcsaplak. 😉