Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roller460
Tettem pár friss képet a fotógalériámba.Akit érdekel böngéssze bátran.<#rolleyes><#hawaii>

Roller460 Fotóalbuma.

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

94mike
az elsõ képen látható tátra...nállunk faluba ugyanilyen tûzoltóvan,kitünõ állapotban..ha tudom majd lekapom..😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Hesston
Azok a marha Galánta környéki Italspedesek.. Múltkor jöttek átt a városon 3 ugyan ilyen Volvoval, meg 2 kis Ivecoval..

#53043: Hát az cink.. Itt csak a Huncargo-nak kelett vissza adni a daf-ot mert tõlük votl bérbe (asszem de nembiztos..) és az benne a pláne hogy 2 másik TGA-mant is vittek szóval kapásból 4 autóval kevesebb + 4 sofõrrel is.. Winkler Transportnál is már csak a "régi sofõrök" vannak..

Új nick :D Jéé de laza :D

MANos Viktor
Jaja az nem jó.
Mi hallottunk olyat is hogy azt a Langendorf-ot amit húz azt is elakarja vinni a bank, szóval ha azt mondják hogy most viszik akkor le kell akasztani és nem lesz akkor mögé pótkocsi. :S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Hesston
Ezeket meg simán le szedte a fagy.. 😄 El mentünk lengyelbe télen tiszta hó meg jég volt az autó vissza értünk magyarba (melegebb volt az idõ mint ott lengyelbe) aztán ahogy olvadt le jött minden.. Még a céges matrica is.. Jobb oldalon volt ez a brunyálós csávó, ballon az ajtón meg hogy "Elõzz csak úgyis jönnek szembõl.." Szélvédõ alatt meg a céges matrica..

Hesston
Hát ja.. az a kva bank.. apámis ezért vesztette el az elözõ munka helyét.. elõször tönkre kúrtán neki a zöld daf-ot (ki égették benne a mûszerfalat..) Utána váltó sofõr volt egy Daf 105xf Space Cab-oson de elvitte a bank.. aztán ki rúgták fatert..

luspaydavid
Nafene, nekünk a szélvédõn van matrica az is kezd már lefele jönni :S

The Truck Is My Life

Hesston
Apám Zöld DAF-ján ugyan ez volt csak MAN-t brunyált le.. de rohaggyon meg 😄 fel raktuk nyáron 2009 be erre télen meg le szedte a fagy.. meg az összes matricát amikor lengyelbe hortuk a léalmát...

MANos Viktor
Háhh<#nevetes1>

Szobi30
okés köszi elõre is 😊
#53034: ez mondjuk jól hangzik, hogy 30.000-et adnak a kiútra...faterék cégüknél is ígyvolt elõször...ott kaptak 100€-t pluszba azzal a címszóval, hogy kiutaztak, és hogy rendben tartották a kocsit...de mielõtt eljött már ez is megszûnt.
mikor odakerült, összességében kerestek olyan 1500€-t
és volt mellé egy kis okosság is...az fedezte a kaját meg az ilyeneket, szóval az 1500€ tisztán megvolt amibõl már nem vitt visza semmit fater...
de a vége felé már 1000€ volt a max, és nemvolt már okosság se.
szóval nem volt érdemes kijárni neki, fõleg, hogy Miskolc mellett lakunk, és innen Lambach 650 km...1000€-ért nem érte meg kijárni.
itt átlagba keres olyan 300 körül, de ebbõl levonnak minden hónapba olyan 20-40 között...ha reklamálsz kövi hónapban talán viszaadják a felét annak amit levontak...
na majd 20án elválik...ha normálisan kifizetik akkor marad itt 😊
de most lehet, hogy kifogják, mert a héten 10 sofõr számolt le a cégtõl...mikor nincs sofõr akkor ki szokták õket fizetni normálisan, hogy ne számoljanak le többen...
dehát, majd ha itthonlesz fater akkor úgyis elmondom neki ezeket, és majd elválik.
mindenesetre köszi mindenkinek 😉

www.szobi.picturepush.com

luspaydavid
Az egyik Volvo-n volt 😄

The Truck Is My Life

tuzfal3
Nem tetszik,mert nem Scania...<#schmoll2>
Szegény mancit jól szét cseszték :/:/:/:/:/

Opel Movano 2.8DTi

hungaro
Gartnernél mindig Lambachból hozzák a kamiont, magyar telepen csak az eladásra vagy szervizelésre váró kamionok vannak, na meg azok akik haza jöttek és a környéken laknak és ott hagyták! Nem akarom dicsérni a Gartnert, se szidni, de amilyen gépeket kapott eddig tesóm egyik se volt le lakva, ápolt, tiszta volt(ha piszkosan, lelakva kapod a kamiont szólsz a fõnökségnek és aki rajt volt sofõrt megbüntetik, vagy akár ki is rúgják(volt már rá példa)) azért Gartner se fizet valami jól, 6hét és 360E-et utaltak(nem vagyok biztos bent, hogy ennyit de ez körül)! Zalaegerszegre le kell menni autóval onnan megy minden nap 2x egy kisbusz ki Lambachba, ha igénybe veszed egy hónapba akkor nem adnak semmit, de ha saját autóval mész ki Lambachba akkor +30.000FT-al több a fizu!

Hivatás az Életért!

Fagyas Trans
Nyugodtan azért ajánlottam fel. 😊

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Szobi30
majd ha itthon lesz akkor beszélek vele...és ha érdekli akkor esetleg majd szólok neked...hogy az elérhetõségüket elkérjem...
persze csak ha nem baj 😊

MANos Viktor
Töki, KGB: Köszi! 😄

Fagyas Trans
Bocsi, Szobinak ment!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Fagyas Trans
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát nem tom de a Cseri-intertrans ahol fater van egész jó kis cég. 😊 Olyan 300-350 között lehet keresni ha egy icipicit hajt az ember és 4,5 óra helyett nem 3,50-et megy. 😊 Fater már a 9 hónapot tolja le és még nem volt gond velük. Fizetéshez nem nyulnak és mindig idõbe adják. Nem tod faterodat érdekelné-e. :$

kgb12
Szép gép és szép állapotban van !<#eljen>

Manchester United FC

Rikcsoo
2 ismerõsöm dolgozik a Transalliancénél és õ 2hetet van kint és 2hetet itthon és hazajár a kamionnal az egyik Szeghalmon van a telephely és onnan 140km-re lakunk/lakik és hazajár de van mikor 3hétig van kint és 1hétre jön haza legtöbbet Franciába vannak és nincs semmi túlhajtás meg stb..rendesen mennek csak kel oda már ADR vizsga meg nyelvtudás is plusz tapasztalat.

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Szobi30
hát, fater gondolkozott a Silo Tankon, de oda meg repülõvel kell kimenni, és nemis tudna csak nagyon kevés cuccot vinni...
magyarba meg ittvan ez a Révész, ezvan közel, nagyon jóis lenne, mert nagyon nagy nyugiság van...senki nem zaklat meg semmi...csakhát nem bírják megállni, hogy a fizuba ne nyúljanak bele...ez az egyetlen gond van vele.
de ha kifizetik most normálisan akkor marad...ha meg nem akkor még szétnézünk, és hátha találunk valami jobbat 😄

R420
Jó gép!😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

CzUKi
Szerintem nagyon nemjó ez a váltózás... Mert ugye amit mondtál, hogy nincs gazdája az autóknak és le vannak lakva. Meg neked se jó mert nem tudsz vele menni 😄 Inkább keressetek valami normális helybeli magyar céget 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Szobi30
akkor az ami fater régi cégénél is volt...csak õk személykocsival jártak ki Lambach-ba és ottvolt a váltás...
a Gartner telephelytõl kb 500 méterre volt az õ telephelyük.
de a tapasztalat az, hogy nemjó a váltózás, mert úgy lelakják a kocsikat, hogy azt nem leeht elmondani... :S
minden esetre most fater ezen gondolkozik...de most 20án elválik, hogy hogy fizetik ki...múlthónapban volt 13.000 km-re
összesen olyan 360 körül számol, hogy annyit kéne kapnia...
majd elválik...ha jól kifizetik, akkor biztosan marad 😊
bár én nem bánnám, mert itt kitudok vele menni...és szerintem a Transalliance-hoz így nem tudnék kimenni vele...

Fagyas Trans
Hát a magyar Gartnelnél asszem van saját kocsid csak az osztrákok cserélgetnek. De nem tok a gartnerõl sokat. hungaro biztos többet tud róluk. 😄 Azt tom hogy a Transaliance-nál így van. 😊

CzUKi
Akkor olyasmi, mint a Gartner-nél is van nem ?😄 Egyszer ott volt a váltás mellettünk 10 db gép biztos volt ott 😄

luspaydavid
<#hawaii>

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Calaisban a Transmarcnál hagyják az autókat onnan kisbusszal haza mo-ra és nincs saját kocsid. Mindig másra kell ráülni. És igen 3 hét kint 1 itthon.

Szobi30
igen, ezeket eddig is tudtam de azért köszi 😊
én arra lennék kíváncsi, hogy mennyi a pénz, és hogy mennyire kell hajtani (vagyis h kell e csalni, mert ha igen akkor máris felejtõs)
ja, és ha jól tudom, 3hét-1heteznek, a váltás hol van?
ezekért az információkért nagyon hálás lennék 😊

CzUKi
Hát elméletileg francia cég és elég nagy, jó sok autója van. Elméletileg magyarországon is van valami kirendeltsége vagyis én láttam magyar rendszámos gépeit 😄 Talán ez lesz az 😄

Szobi30
a Transalliance az milyen cég?
nemtud róla valaki valamit?

luspaydavid
Jó lett volna 😄 szép gép az biztos 😄

The Truck Is My Life

CzUKi
Akkor legalább a kulcsokat elkérhetted volna 😄 Faternak pont jó lett volna ez a gép a manci helyett, mert ahogy elnézem 8m felett van a platója, mert csak ez az egy kitétel volt XD

luspaydavid
Czuki: az Ategoról nem csináltam mert pont elõtte beszélgettek a kollégák.

The Truck Is My Life

CzUKi
Elképzelhetõ, hogy aztláttad mert már munkába van a gép csak még nem fater megy vele 😄 De ugyanolyan sárga a gép, fekete spoiler és szürke rolós ponyva 😄
Amúgy azthiszem KTF-888 a rendszám 😄

luspaydavid
part2

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Nem nagyon emléxem rá. csak a szine volt olyan ... meg kb az egész de tuti hogy rolós volt. 😄 De sztem nem magas.

CzUKi
Még nem õ ment vele😄 Ha biztos azt láttad akkor szerintem a lacika volt 😄 Rendszámra nem emlékszel? vagy hogy nézett ki ? Mert már rolós ponyva van rajta és kicsit magasabb is a felépítmény 😄 Fater mostmég a kisrönóval ment de már kedden ráül a mancira.
CSak kiderül, hogy egy fostalicska a gép :/ Rövidhidas ezért 85-nél 2000-2200 at pörög a motorja és nemlehet zárni az ajtót se és a rugópogácsák is kivannak meg sok nyûge van :/

Fagyas Trans
F2000-res ugyan olyan mint amilyet kapott.

CzUKi
Milyen autót láttál ?😄 Most így hírtelen nemtudom 😄

Fagyas Trans
Faterod tegnap olyan 5 óra fele nem volt Rétság fele? 😄

CzUKi
Jó képek lettek <#eljen> Ategóról nincs több kép ?😄😄

Jajj a mai szórásamból kifelejtettem a számomra legjobbat,ezért most rakom csak fel.

luspaydavid
Ha már ilyen telephelyes képek vannak 😄 Mi is voltunk a Volánnál.

The Truck Is My Life

94mike
jaaaaaa,vágom.😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

MANos Viktor
Jah mer leszedtek/kicseréltek rajta mindent amit lehet, mer van 2 nemzetközis TGA is azt azokra lett leszedve alkatrésznek. 😄

94mike
hogy lelett lakva a tgx-etek:S:S

R420
Hogy néz ki az a TGX. XD

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Fagyas Trans
Hoppá találtam pár képet a telómon! Remélem még nem voltak. 😊

Srácok: Jó képek! <#eljen>