59456
-
#54325 -
#54324 Nevelőapum hazajött 3!!! hét után, közben nem is úniózik csak elment kaliningrad-ba lerakni aztán elküldték németbe és onann vissza moszkva. Szóval kivettem egy kis szabit a suliból és elmentem vele lerakni :P :D
Most ő volt a "nyári mikulás" hozott pár jó holmit nekem :D
kép1
Még itthon az utcában
kép2
Lerakás után (Ez a pót egy nagyrakás fos ... Ezt ki-be füzögetni egy élmény XD Szeretem a füzgetős pótokat, de ez valami katasztrófa )
kép3
Portfóliók, unatkoztam :D
kép4
kép5
Ródmatyi telephelyen :D
kép6 -
#54323 Akkor felejtős :\ -
#54322 Istenem.. minek az neked??? :O -
istisajt #54321 A CB-nek kell 18-20 amper. -
#54320 Belehet de háron válasz kapásból!
1, Hülyeség hová tennéd már? XD ülés alá?! XD
2, Mire lenne neked jó az robogóra CB?..
3, Ha be is tudnád rakni az kva isten hogy az aksidnak 2 héten belül kampó.. -
#54319 Lenne egy beteg kérdésem: Adott egy 49 köbcentis scooter..CB-rádiót be lehet szerelni?12V-os aksi van benne. -
ScaniaBoy #54318 Nem. A 'kiöregedett' gépeket adja el az Interliner,Intermontana és azokat veszik meg itt pl. az Antonella vete ezt. De sok 4-es szériás Higline fülkés szaladgál magyar rendszámmal is. -
#54317 Nem Antonella-volt? Narancs sárga buborékok az oldalán meg hableány? Nő vezette :D -
#54316 Az az Antonellos Scánia az Interliner-es Scania volt :D Eladja mind? :S -
#54315 Véletlenül nem tudjátok melyik magyar cégnek vannak bordó megás 4-es szériájú scania-i ? egy csaj van feketével az oldalukra festve , rendszámuk LOW ... ma láttam 3-om ilyet. -
#54314 Vazzeg :D Azért ekkora port kavarni egy ember hülyesége miat.. :D
Pedig ugyan az a gép mind a 2 képen csak amelyik szemből van sárga rendszámmal az 2009-es a másik meg tegnapi..
Tulajcsere volt, apám sárga rendszámos korába hajtotta (látszik is, sok plüss bizbasz táblák, refi..) Míg a mostani tulajdonosánál egyszerre 5 sofőr megy vele 1 héten Apámnak nincs ADR-je ezért nem vihet műtrágyát és nem is vittek vele.. Új tulaj már Hordja Kimléről a mütrágyát x,y-nak.. Azért becsapós a két kép pedig a válasz megint csak ugyan az hogy ugyan az a gép mind a kettő képen aki nemhiszi jöjjön ide és kérdezze meg a tulajtól..
-
atesz11 #54313 Azért, már a beszólásaid minősítenek téged :) -
Totya06 #54312 Sziasztok!
A Tollmi nevű cseh szállítmányozási cégről hallottatok már?
Kollégát keresek aki ott dolgozott vagy dolgozik még most is.
Jól átvágtak, keresek olyat akit szintén átvertek.
Köszi.
Totya
-
#54311 Tényleg:OOO.xDD -
#54310 tényleg nem ugyanaz, az egyik képen homokúton áll másikba meg már betonon.. -
#54309 Jahh igen...:D de akkorsem ugyan az,ne hazudozzál már! :@@@@ -
danyr #54308 meg az ADR tábla, amúgy látszik, hogy ugyanaz - ez nem is kérdéses. -
#54307 Akkor is hazudik a második képen már nincs fent a kettő refi szóval nem is az övék
(de tudom ám ismerem a gépet na nehogy ebből legyen baj) -
#54306 Egyébként ja :D Fagy az mindent leszed.. az ablak törlők alatti zöld részen volt a Céges matrica de lefagyott róla..
#54302: akkor ezt lehet bebuktad XD -
#54305 jójó,én nemis vádoltalak meg azzal h hazudsz,csak h kilett cserélve a rendszám.a fényvisszaverőre pedig az a magyarázat..h az a sárga geci le kopott róla,és a ragasztó ( fehér) pedig rajta maradt,és azért fehér a második képen.(sztem) -
#54304 Szép gép!
Luspy: Az igen! -
#54303 Két pótkocsiba zsúfolva, pontosan 513 „utast” találtak Az fajin
Rekord mennyiségű menekült a kamionban -
#54302 Csak annyira vagyok ostoba mint amennyire te nem vagy szép:D -
Tibicsoki83 #54301 Gyönyörűek a minik..... szemezgettem egy párral.... én is gyüjtöm betegesen őket..... és egy darabon megakadt a szemem....:) de ezt írtam privátban... -
atesz11 #54300 változó, van amikor itthon viszik Lidl vagy Tesco központot, de járnak csehbe, szlovákba, osztrákba még azthiszem. -
ScaniaBoy #54299 jaja jó lenne. Meg többet is csinálhatnál és belső képeket is. belföldeznek? -
atesz11 #54298 Tonomárkernek a kamionja (helyi zöldségker), csinálok róla a napokban ha kell :) amúgy 440-es.
Addig is itt a párja :
-
ScaniaBoy #54297 Elég szép. Melyik cégé ez a Merci?? Van róla még több képed is? Belső képed van? Hány lovas? -
atesz11 #54296 Te mennyire ostoba vagy....
-
#54295 Most nem azon van a hangsúly hogy nem ismerem e meg :D hiszen tudom hogy ez az mivel szomszéd faluba van, és a srác aki megvette másod állásban autós oktató azaz őnála csináltam kocsi jogsit és ő mesélte hogy megvette..
Itt azvan hogy amit én rakok ki az rikcsoo-nak azaz erixnek kamu.. de hát ő baja..
Inkább itt egy hathuszas :D
-
Sóschips #54294 A két képen lévő Daf,egy és ugyan az,nézd már meg jobban..
Meg ráadásul csak megismeri azt a gépet,amivel anno az apjával járt.Az meg,hogy másik rendszám lett rajta,akkor mi van-.-" -
#54293 Azért a szavazás is durva.. 2000 valamennyi "Terhet Vonattal.." pedig aztán arra is elkéne vinni valamivel a terhet csak sok ostoba ebbe nem gondol bele.. -
#54292 Miért? ha egyszer le adták a rendszámot és úgy adták el akkor rendszám nélkül használják te ostoba? Kürpáros a kabin bal szélén nem ugyan az? Itt aki hazudik az te vagy mert tagadod hog erix vagy, pedig ez messziről le süt mert egy idióta vagy.. Pont te ugatsz aki azt mondja a saját unoka tesójának hogy minek rakja le a c-kategóriát mikor úgysem lessz kamionozás..
De engem aztán nem érdekel mit hiszel el meg mit nem.
Részemről ennyi. (off vége) -
#54291 Úgy van hozzá nem értés... -
#54290 A cikkben, a szavazáson és a blogposzton is látszik, mekkora a tudatlanság.
Egyébként itt a teszt: Iveco Ecostralis -
#54289 Hagyukmár nemkel itt hazudgálnod..biztos majd új rendszám mi..xd
És a fényvisszaverő?cserélve lett az is mi?xD -
#54288 Miért kéne hazudni? miért baj hogy az első képen még sárga rendszámos akkor még apám hajtotta? Ember az a kép 2009 es. Ez ahol meg már másik renyó van rajta azt ma csináltam.. és 2010 tavasszal vették.. ergó nemértem mit pofázol hogy hazudok? hát hülye vagy erix?
#54287 Ugyan az a gép mind a 2 képen csak ahol sárga rendszámos akkor még apám hajtotta. ahol meg új rendszám az meg már másik tulaj miatt van.. -
#54287 Azt énis észre vettem..és a fényvisszaverők is az elején..: ) -
#54286 Csak nem rendszám csere?:D
Az első képen sárga a másodikon már fehér:)